Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Ο Βίκτορ Ουγκό ήταν μία Μηχανή του Σεξ!Οι Αθλιοι συγκαταλέγονται στα μεγαλύτερα έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, ενώ σε εκατοντάδες εκατομμύρια ανέρχονται οι θεατές που έχουν παρακολουθήσει το έργο στον κινηματογράφο, στο θέατρο και στην τηλεόραση. Ποιος ήταν όμως ο λογοτέχνης;

Ο λογοτέχνης Βίκτωρ Ουγκό, ήταν μία μηχανή του σεξ και μέσα σε τέσσερα  χρόνια πήδηξε πάνω από 200 γυναίκες, μεταξύ των οποίων την ερωμένη του γιου του, ενώ ήταν ηδονοβλεψίας και ήθελε να βλέπει τους άλλους να κάνουν σεξ. Κάθε άλλο παρά... άθλια ήταν η σεξουαλική του ζωή!

SCROLL DOWN ΓΙΑ 3 GIFS


Ο Βίκτωρ Ουγκό με τη γυναίκα του την Adele

Είκοσι χρόνια του πήρε για να γράψει το αριστούργημά του, το οποίο δούλευε κλειδωμένος σε ένα δωμάτιο γυμνός. Εκείνο που δεν ξέρουμε είναι αν έγραφε γυμνός και το άλλο μυθιστόρημά του τον Καμπούρη της Νοτρ Νταμ.

Παντρεύτηκε μετά κόπων και βασάνων την Adele, μητέρα των πέντε παιδιών του (τον Leopold, ο οποίος πέθανε πολύ μικρός, τη Leopoldine, τον Charles, τον Francois-Victor και την Adele). Ηταν γείτονες και ερωτεύτηκαν.

Ομως, όντας ο ένας από τους τρεις γιους του στρατηγού του Ναπολέοντα, Joseph Leopold Sigisbert Hugo, ήταν δύσκολο να παντρευτεί μια γυναίκα που ανήκε σε κατώτερη κοινωνική τάξη. Η μητέρα του, Sophie Trebuchet, δεν το επέτρεψε ποτέ και ο γάμος έγινε μόνο μετά τον θάνατό της.


Η μόνιμη ερωμένη του, Juliette Drouet

Τη νύχτα του γάμου, που έγινε το 1822, ο Ουγκό και η Adele το έκανα εννέα φορές! Αλλά, όπως σημειώνει ο βιογράφος, Edward Behr, πρέπει να ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά που το ζευγάρι ένοιωσε τόσο πάθος.

Ο αχαλίνωτος ερωτισμός του Βίκτορ, έριξε την Adele σε άλλες αγκαλιές, μεταξύ των οποίων του Charles Sainte-Beuve, ο οποίος ήταν κριτικός λογοτεχνίας και εξυμνούσε την ποίηση του νεαρού φίλου του, λογοτέχνη.


Ο γιος του Charles με την Alice Ozy, τη φιλενάδα του, η οποία κατέληξε στο κρεβάτι του πατέρα του

Παρά το γεγονός ότι ο Victor και η Adele δεν ήταν πιστοί ο ένας στον άλλο, ο γάμος τους κράτησε 48 ολόκληρα χρόνια, μέχρι τον θάνατό της, το 1868. Καθοριστικό για τον Βίκτορ, ήταν η γνωριμία του, από τις πρώτες στιγμές του γάμου του με τη Juliette Drouet, η οποία έγινε η  μόνιμη ερωμένη του.

Την παρουσίασε ως άμισθη γραμματέα του και ταξίδευε μαζί της για τα επόμενα 50 χρόνια. Οχι ότι δεν υπήρχαν άλλες ερωμένες, αλλά πάντα επέστρεφε στην αγκαλιά της Juliette.


Σκίτσο απόπορνό κόμικγια τον καμπούρη της Νοτρ Νταμ

Ενας βιογράφος του, περιγράφοντας μια τυπική μέρα του λογοτέχνη, σημείωσε: «Δεν ήταν ασυνήθιστο για εκείνον να κάνει έρωτα με μια νεαρή πόρνη το πρωί, με μια ηθοποιό πριν από το γεύμα, να παίρνει μία κοκοτίτσα ως απεριτίφ και μετά να επισκέπτεται την, επίσης ακούραστη, Juliette για μια νύχτα γεμάτη σεξ»!

Τις ερωμένες του, βαθμολογούσε για τις επιδόσεις τους και την εμφάνισή τους, στο ημερολόγιό του.Σύμφωνα με τον βιογράφο Graham Robb, ο Victor έγραφε ότι η Helena Gaussin ήταν όμορφη, αλλά πολύ αδύνατη, ενώ η Mademoiselle Plessy ήταν ομορφούλα, αλλά είχε μικρό στήθος και κοντά πόδια.


Επαιρνε πόρνες για να του κάνουν μόνο στριπ τιζ και καμάκωνε γυναίκες στα λεωφορεία στο Παρίσι. Μια από τις ερωμένες του, την οποία έπιασαν στα πράσα με τον Victor γυμνούς, την παντρεμένη Leonie Biard, την καταδίκασαν σε φυλάκιση, ενώ εκείνος έμεινε ατιμώρητος.

Οσο για τη σχέση του με την ηθοποιό, Alice Ozy, αυτό δείχνει το πόσο αδίστακτος ήταν. Η Alice ήταν η φιλενάδα του γιου του, Charles. Εκείνος νόμιζε ότι η Alice τον απατούσε και ζήτησε τη βοήθεια του πατέρα του. Ο Βίκτορ της έγραψε σειρά από φλογερές επιστολές με σκοπό να την ξεσκεπάσει.Ομως η Alice «έπεσε» από τις ερωτικές επιστολές και κατέληξε στο κρεβάτι του Ουγκό. Ακόμα και ο γιος του κατάλαβε το τι συνέβη. Ο Charles έγραψε μια επιστολή στη Alice, στην οποία σημείωνε: «Διάλεξες τον πατέρα μου και τη δόξα. Δεν σε κατηγορώ. Οποιαδήποτε γυναίκα, το ίδιο θα έκανε».

Οταν ο Ουγκό δεν έκανε σεξ τρελαινόταν να βλέπει τους άλλους να κάνουν. Από το 1832 έως το 1848 έμενε σε διαμέρισμα, στον δεύτερο όροφο ενός ξενοδοχείου στο Παρίσι, όπου διασκέδαζε συχνά με άλλους συγγραφείς και καλλιτέχνες. Στο δωμάτιο των φιλοξενουμένων είχε ανοίξει τρύπες, ώστε να τους βλέπει όταν έκαναν σεξ!


Ο βιογράφος Robb σημειώνει ότι μεταξύ 1847 και 1851, έκανε σεξ με περισσότερες γυναίκες από τα ποιήματα που είχε γράψει. Υπολογίζεται ότι πήγε με πάνω από 200 γυναίκες.

Οι Αθλιοι ίσωςνα καθυστερούσαν πολύ περισσότερα χρόνια μέχρι να ολοκληρωθούν, αν ο Ουγκό δεν έβρισκε έναν τρόπο για να δαμάσει την ακόρεστη σεξουαλικότητά του. Αντί να δουλεύει γυμνός, φόρεσε ένα μάλλινο εσώρουχο από το λαιμό ως τα ακροδάχτυλα των ποδιών του και η τρομερή φαγούρα που του προκαλούσε, έσβηνε τη σεξουαλική του δίψα και αφοσιώθηκε στη δουλειά.

Ο Ουγκό ήταν τόσο αγαπητός στις πόρνες του Παρισιού, που όταν πέθανε το 1885, τα μπουρδέλα έκλεισαν και οι πόρνες κάλυψαν τα απόκρυφα σημεία τους με μαύρο ύφασμα για να ακολουθήσουν την κηδεία στη Champs-Elysees.
Ο άνδρας που έκανε τις Γυναίκες να λιποθυμούν
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: