Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Τα Κακά Κορίτσια του Παρισιού – Οι Πόρνες του 30O Alexandre Dupouy, όπως γράφει το ισπανικό Vice είναι ένας «αρχαιολόγος του σεξ»... Εδώ και δεκαετίες ψάχνει το κάθετι που έχει να κάνει με το σεξ: φωτογραφίες βιβλία, πορνογραφικά έντυπα κ.α

Πριν από σαράντα χρόνια, το 1975, ένας φίλος του βιβλιοπώλης που ήξερε το κόλλημα του, τον ειδοποίησε ότι ένας παππούς ήθελε να του δείξει κάτι πολύ ενδιαφέρον. Οταν συναντήθηκαν ο κυριούλης άνοιξε το καπό του αυτοκινήτου του, όπου εκεί είχε εκατοντάδες γυμνές φωτογραφίες γυναικών. Του εξήγησε ότι είχε βρει τα αρνητικά σε ένα μπουρδέλο του Παρισιού την περίοδο του Μεσοπολέμου. Του είπε τέλος πως θα του έδινε τη συλλογή του αρκεί ο Dupouy να μην δημοσιοποιούσε το όνομα του. Ετσι τον αποκαλούσαν ο «κύριος Χ».

Υστερα από τέσσερις δεκαετίες ο Alexandre Dupouy αποφάσισε να εκδώσει αυτές τις αναμνηστικές φωτογραφίες σε ένα βιβλίο με τίτλο «Mauvaises filles» δηλαδή «τα κακά κορίτσια».Τα κορίτσια αυτά έρχονταν στο Παρίσι από την επαρχία, με σκοπό να δουλέψουν ώστε να ζήσουν τις οικογένειες τους στο χωριό. Σύντομα όμως έχαναν τη δουλειά τους και τότε τύχαινε να συναντήσουν τη «μαντάμ» η οποία τους υπόσχονταν πως θα τους εξασφάλιζε ένα ζεστό δωμάτιο και ένα πιάτο φαΐ.

Στο μπουρδέλο εργάζονταν 10 με 15 κοπέλες οι οποίες συγκριτικά με άλλες εργαζόμενες έπαιρναν πολύ καλύτερο μεροκάματο. Ας πούμε μια εργάτρια στο Παρίσι το 1900 έβγαζε δύο φράγκα τη μέρα, η πουτάνα του δρόμου έβγαζε γύρω στα πέντε και η πουτάνα του μπουρδέλου μέχρι και είκοσι!

Ο Alexandre Dupouy αναφέρει όμως ότι τους έβγαζαν το λάδι: «Ηταν σαν τις αθλήτριες: μπορούσαν να αντέξουν σε αυτή τη δουλειά μόνο για 2-3 χρόνια. Τις τσάκιζαν οι αρρώστιες. Κυρίως η σύφιλη. Υπήρχαν τότε προφυλακτικά, αλλά δεν ήταν υποχρεωτικά. Μετά το σεξ οι γυναίκες πλένονταν με ειδικά σφουγγάρια τα οποία φυσικά δεν τους προστάτευαν από τίποτα.»Οπως λέει ο Dupouy, το Παρίσι ήταν η πρωτεύουσα του πληρωμένου έρωτα το 19ο αιώνα, όπου τότε σχεδόν κάθε εικοσάχρονη ήταν πόρνη. Εκατό χρόνια μετά τα πράγματα ηρέμησαν κάπως, όμως οι άντρες συνέχισαν να επισκέπτονται την πόλη για να πηδήξουν. Οι περισσότεροι ήταν μεσόκοποι παντρεμένοι, οι οποίοι ήθελαν να δοκιμάσουν κάτι το διαφορετικό, κάτι που δεν μπορούσαν το κάνουν με τη γυναίκα τους.

Ας πούμε παλιά αν κάποιος ζητούσε από τη σύζυγό του να του πάρει πίπα, εκείνη αρνιόταν, γιατί ήξερε ότι αν δεχτεί θα τη χαρακτηρίσει πουτάνα. Αυτή η προκατάληψη έμεινε μέχρι τα 70s. Οταν φούντωσε όμως η σεξουαλική επανάσταση, τότε τα μπουρδέλα έχασαν πολλούς καλούς πελάτες...


\

Το Pussy Slip της Bella Hadid στη Μύκονο
Παγκόσμια Ημέρα Oργασμού
Titty Drop με Friday Boobs
Καλή Βδομάδα με Γυμνά Next Door Κορμιά
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: