Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Μάρτιος 2019: Το Σεξουαλικό Ωροσκόπιο

Μπήκε ο Μάρτης και έχει μεγάλα σχέδια και διαφορετικά για κάθε ζώδιο. Τι βλέπουν λοιπόν τα άστρα; Για κάποια ζώδια, ότι θα γνωρίσουν μεγάλες δόξες στο κρεβάτι και πως θα ικανοποιήσουν τις πιο ακραίες σεξουαλικές φαντασιώσεις τους. Για κάποια άλλα, ότι θα κλειστούν στον εαυτό τους και θα πάρουν αποφάσεις για το μέλλον. Αλλα, ετοιμάζονται για... κέρατο, άλλα για γάμο και σε κάποιο, του χτυπάει ο... πελαργός την πόρτα. Πάμε να δούμε το σεξουαλικό ωροσκόπιο αυτού του μήνα:

ΚΡΙΟΣ: Μάρτης, γδάρτης και κακός παλουκοκάφτης, κριαράκια μου. Και εξηγούμαι για να καταλάβετε τι... παλούκια πρέπει να αποφύγετε. Οσοι/ες είστε σε σχέση, παρά το γεγονός ότι αισθάνεστε απελευθερωμένοι από κάθε άποψη, συναισθηματικά, σεξουαλικά, σωματικά, θα προσπαθήσετε να ανανεώσετε τη σχέση με το ταίρι σας και να βρεθείτε ακόμα πιο κοντά. Ψάχνετε τη συναισθηματική επικοινωνία, ώστε η σεξουαλική σας ζωή να αποκτήσει ποιότητα. Κι’ αν δείτε ότι δεν το καταφέρνετε, θα νιώσετε έτοιμοι/ες, να αφήσετε το ταίρι σας πίσω και να κάνετε το μεγάλο βήμα, αναζητώντας νέες περιπέτειες. Τα άστρα, όμως, δεν ευνοούν τόσο σημαντικές αποφάσεις αυτό τον μήνα και υπάρχει περίπτωση να το μετανοιώσετε. Μην πάρετε παρορμητικές αποφάσεις. Τώρα, για τους singles, το δεκαήμερο, από 6 έως 16 του μήνα, είναι το ιδανικό για να κάνετε σχέση,ή να ζήσετε μερικές από τις πιο... καυτές σεξουαλικές φαντασιώσεις σας. Χρειάζεται, όμως, αυτοέλεγχος, ώστε να καταλάβετε, ότι βρήκατε την/ον ιδανικό παρτενέρ για να προχωρήσετε σε μια σχέση σταθερή, που είτε θα είναι συναισθηματική, είτε θα ικανοποιείτε μόνο τις σεξουαλικές σας ανάγκες.

ΤΑΥΡΟΣ:  Μεγάλες στιγμές θα ζήσετε ταυράκια μου, αλλά το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα. Είναι το δεκαήμερο που σας φέρνει στο μυαλό βρόμικες φαντασιώσεις, άγριο σεξ και πάθος για έκλυτη ζωή. Οσοι/ες είστε σε σχέση, θα προσπαθήσετε να τα ζήσετε όλα αυτά με το ταίρι σας και τα άστρα σας ευνοούν για να το καταφέρετε. Μπορείτε να φτάσετε μαζί σε υψηλά επίπεδα επικοινωνίας και να απολαύσετε το τέλειο σεξ. Οσοι/ες, όμως, δείτε ότι δεν βρίσκετε ανταπόκριση, θα είστε έτοιμοι να κόψετε τους δεσμούς, ακόμα και αν το σεξ είναι εκπληκτικό ή ακόμα και αν φοβάστε ότι δεν θα βρείτε άλλο ταίρι για καιρό. Οι singles, κεραίες σηκωμένες, ώστε να εκτονώσετε τη σεξουαλική ενέργειά σας η οποία θα είναι στα ύψη. Το άτομο που θα σβήσει την καύλα σας, μπορεί να μην εμφανισθεί ξαφνικά, αλλά να είναι ένα πρόσωπο από τη δουλειά, με το οποίο συνεργάζεστε, ή κάποια/ος από την παρέα, που σιγά – σιγά θα νιώσετε ότι μαζί της/του μπορείτε να ζήσετε στιγμές μεγάλου πάθους, μέσα και έξω από την κρεβατοκάμαρα.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Διδυμάκια μου, ο Μάρτης για σας είναι ένας μήνας βαθιάς σεξουαλικής εξερεύνησης και αφύπνισης. Τα άστρα φέρνουν στην επιφάνεια την πιο καυλιάρικη και παρορμητική πλευρά του εαυτού σας και σας κάνουν να πηδιέστε ή να πηδάτε χωρίς να το σκέφτεστε πολύ. Στις πρώτες τρεις εβδομάδες του μήνα είναι πολύ πιθανό ότι θα πηδηχτείτε με κάποιον/α από τη δουλειά και θα κάνετε απίστευτο και μερικές φορές risky σεξ. Ανεξάρτητα αν είστε single ή σε σχέση. Κέρατο... μυρίζει, αλλά αξίζει να το ζήσετε. Μετά τις 20 του μήνα, ανοίγονται νέοι ορίζοντες στο σεξ. Θα βρεθείτε αντιμέτωποι/ες με καταστάσεις, όπου θα προκύπτουν one night stands, τρίο, παρτούζες, ακόμα και σκληρό σεξ. Μην αφεθείτε στην καύλα σας. Αν νομίζετε ότι δεν μπορείτε να ξεπεράσετε τα όριά σας, πείτε «όχι». Αν είστε, όμως, έτοιμοι/ες να σπάσετε τα ταμπού, αυτό το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, είναι η εποχή για να ξεσαλώσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ετοιμαστείτε για τη νύχτα που έρχεται στις 20 του Μάρτη, καρκινάκια μου! Είναι η πιο καυλωμένη μέρα του μήνα και όσοι/ες είστε single, μια αναπάντεχη συνάντηση, ή φλερτ, θα οδηγήσει σε ένα... καυτό πήδημα με απίστευτους οργασμούς. Οσοι είστε σε σχέση, είναι η μέρα των μεγάλων αποκαλύψεων. Θα μιλήσετε με το ταίρι σας, θα πείτε ο ένας στον άλλο, οτιδήποτε δεν είχε προηγουμένως ειπωθεί και θα καταλήξετε τη νύχτα στο κρεβάτι για συναρπαστικό σεξ, με απίστευτους οργασμούς. Ετσι σας μπαίνει το τελευταίο δεκαήμερο, κατά το οποίο, ανεξάρτητα από το αν είστε σε σχέση ή όχι, σας υπόσχεται τέλειο σεξ. Εάν επιθυμείτε πολλούς συντρόφους ή διαφορετικές σεξουαλικές εμπειρίες, τολμήστε, είναι η ώρα να το κάνετε. Εάν είστε ευχαριστημένοι/ες και θέλετε σεξ μόνο με το ταίρι σας, ζήστε το μέχρι εκεί που δεν παίρνει. Για τους singles, στις τρεις πρώτες εβδομάδες, θα εμφανιστούν πρόσωπα από το παρελθόν, οπότε, προετοιμαστείτε, ώστε να περάσετε ένα δεκαήμερο γεμάτο σεξ, με το άτομο που πραγματικά θέλετε να πηδηχτείτε ξανά μαζί του/της.


ΛΕΩΝ: Λιονταράκια μου, αυτός ο μήνας σας επιφυλάσσει μερικά από τα καλύτερα πηδήματα, που είχατε φέτος. Η καύλα σας έχει χτυπήσει στο κεφάλι, σκέφτεστε συνέχεια το σεξ, οπότε, απολαύστε το. Μην κάνετε πίσω. Κι αν δεν υπάρχει κάποιος/α που να κάνετε το άγριο και γεμάτο πάθος σεξ που θέλετε, σβήστε την ακόρεστη καύλα σας με σόλο – σεξ. Αυτό τον μήνα θα δείτε ότι είσαστε το σεξουαλικό αντικείμενο του πόθου για πολλά από τα άτομα που βλέπετε καθημερινά. Τολμήστε, όχι μόνο να τους κάτσετε, αλλά και να τους αφήσετε να πάρουν τον έλεγχο στο σεξ. Εχετε πολλά να μάθετε και θα ζήσετε μεγάλες εμπειρίες. Τόσες, που μπορεί να σας αλλάξουν το στυλ με το οποίο κάνατε σεξ μέχρι τώρα. Αφήστε ελεύθερα τα πάθη σας και τις φαντασιώσεις σας, αλλά παράλληλα δώστε στον άλλο τη δυνατότητα να εκφράσει τα δικά του. Α! Και για όσους/ες έχουν μια σοβαρή σχέση, το διάστημα μέχρι τις 26 του μήνα, μπορεί να προκύψει πρόταση γάμου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σκέψη και... διαλογισμός παρθενάκια μου, κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα. Ιδίως τις τρεις πρώτες εβδομάδες, θα αναρωτιέστε τι πραγματικά θέλετε στο σεξ. Οσοι/ες είστε σε σχέση, θα θέλετε να έχετε μια πιο εγκεφαλική προσέγγιση στο σεξ και όχι απλώς πήδημα για το πήδημα. Χωρίς, βέβαια αυτό να σημαίνει, ότι μέσα από αυτή τη διαδικασία δεν θα θελήσετε να εξερευνήσετε τις φαντασιώσεις σας, είτε αυτές αφορούν καινούργια μέρη για να κάνετε σεξ, ή καινούργιες πρακτικές. Οσοι/ες είστε singles, ετοιμαστείτε να δεχτείτε προτάσεις από το παρελθόν. Οι πρώην, ή φίλοι/ες από τα παλιά θα θέλουν να πηδηχτούν μαζί σας και θα το εκφράσουν με πιεστικό τρόπο. Ακούστε το κορμί σας, αν πραγματικά θέλετε να πέσετε στο κρεβάτι μαζί τους και αν η απόφαση είναι θετική, ετοιμαστείτε να ζήσετε ένα φλογερό δεκαήμερο (το τελευταίο του Μάρτη), βάζοντας... φωτιά στα σεντόνια.

ΖΥΓΟΣ: Μπόλικη σκέψη αυτό το μήνα ζυγάκια μου, όχι απαραίτητα χωρίς σεξ. Σας απασχολεί πολύ έντονα η σεξουαλική σας πλευρά και αν θέλετε να την αλλάξετε ριζοσπαστικά. Σας αναστατώνει η σκέψη ότι θέλετε να παίρνετε μέρος σε kinky σεξ, αλλά σκεφτείτε πολύ πριν προχωρήσετε, γιατί τα άστρα δεν σας ευνοούν. Οσοι/ες είστε σε σχέση θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε περαιτέρω ο ένας τον άλλο και μπορεί η σχέση να γίνει πιο βαθιά. Απλώς μιλήστε και μην περιμένετε από τους ανθρώπους να διαβάζουν το μυαλό σας. Οσοι/ες είστε singles, το περιστασιακό σεξ δεν σας λέει και πολλά, καθώς ψάχνετε κάποιον/α  που μπορεί να σας οδηγήσει στην έκσταση μέσα από μια βαθιά συναισθηματική σχέση. Εάν έχετε βγει μέσα από μια σχέση πρόσφατα, μετά τις 20 του μήνα θα αρχίσετε να το ξεπερνάτε και να προχωρήσετε μπροστά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είναι η ώρα να κάνετε τη σεξουαλική σας επανάσταση σκορπιουδάκια μου. Ειδικά στο διάστημα από τις 6 μέχρι τις 16 Μαρτίου, θα δείτε ότι σταματάτε να συμπεριφέρεστε όπως είχατε μάθει. Δεν είσαστε, πλέον, το άτομο που είχε σχεδιάσει και εκτελούσε με ακρίβεια συγκεκριμένες κινήσεις στο σεξ, αλλά γίνεστε αυθόρμητοι/ες. Αρχίζετε να παραδίδεστε στο πάθος της στιγμής, απελευθερώνεστε και αφήνετε να βγει από μέσα σας η άγρια πλευρά του εαυτού σας, γεγονός που θα σας οδηγήσει σε απίστευτα μονοπάτια ηδονής. Οσοι/ες είστε σε σχέση θα διαπιστώσετε ότι αυτή σας η αλλαγή, αρέσει πολύ στο ταίρι σας και θα έρθετε ακόμα πιο κοντά. Οσοι/ες είστε singles, θα δεχτείτε προτάσεις από πρώην και μετά τις 20 του μήνα, μπορεί να ζήσετε με κάποιον από αυτούς/ές, στιγμές μεγάλου πάθους, καθώς ο αυθορμητισμός σας θα σας οδηγήσει στο πιο kinky και βρόμικο σεξ που είχατε κάνει ποτέ, με το συγκεκριμένο άτομο.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Τίποτα, τίποτα δεν σας σταματά, τοξοτάκια μου. Αυτός ο Μάρτης, όσον αφορά το σεξ, σας υπόσχεται ότι μπορείτε να έχετε όποιον/α θέλετε, όποτε θέλετε και να κάνετε ότι θέλετε! Σε τέτοιο σημείο, μάλιστα, που η μόνη αβεβαιότητα που θα έχετε, θα είναι να διαλέξετε το άτομο που θα πηδηχτείτε μαζί. Ειδικά η περίοδος από τις 6 έως τις 16 του μήνα θα είναι μια από τις πιο αισθησιακές περιόδους της χρονιάς. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να είστε ειλικρινείς στο τι ακριβώς θέλετε. Μην... πουλήσετε έρωτα και υποσχέσεις, αν το μόνο που ζητάτε είναι ένα καλό πήδημα. Διότι τα άστρα δείχνουν ότι θα μπλέξετε σε άσχημες καταστάσεις. Το ίδιο ισχύει και αν είσαστε σε σχέση και θέλετε ακόμα περισσότερα πράγματα στο σεξ. Αν προσπαθήσετε να το πετύχετε με πλάγιο τρόπο, μπορεί να καταστρέψετε τη σχέση. Κάποια τοξοτάκια θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα με τη σχέση τους, η οποία μπορεί και να τελειώσει. Μαθημένα στις αλλαγές είσαστε, οπότε μην τρομάζετε. Και προπαντός, μην κάνετε τίποτα πριν από τις 20 του μήνα. Τα άστρα, σε αυτόν τον τομέα, σας ευνοούν μετά τις 20 του μήνα, οπότε μπορείτε να αντιστρέψετε την κατάσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο Μάρτιος σας μπήκε με μεγάλες καύλες αιγοκεράκια μου. Βλέπετε γύρω σας ότι τα περισσότερα άτομα που συναντάτε θέλουν να σας ρίξουν στο κρεβάτι και πραγματικά μπορείτε να έχετε όποιο από αυτά θέλετε. Αλλά χαλαρώστε και μην παίρνετε το σεξ τόσο σοβαρά, αυτόν τον μήνα. Θα θέλετε να ζητήσετε καινούργια πράγματα από το ταίρι σας, ή να σας πραγματοποιήσει μια σεξουαλική φαντασίωση. Αν αισθανθείτε άβολα να το εκφράσετε, μην αισθανθείτε άσχημα, αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν μόνα τους, γιατί το σεξ είναι και διασκέδαση. Οσοι/ες είσαστε singles, βγάλτε τη σοβαρή μάσκα που φοράτε στο πρόσωπο και αφήστε να φανεί η ευχάριστη πλευρά του εαυτού σας. Θα διαπιστώσετε, ότι πολλά από τα άτομα που συναντάτε, δεν θα ήθελαν να είναι απλά φίλοι σας, αλλά να μπουν στην κρεβατοκάμαρά σας. Αν το κάνετε, ειδικά μετά τις 20 του μήνα θα ζήσετε υψηλά επίπεδα σεξουαλικής διέγερσης και ικανοποίησης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τρεις λέξεις γυρίζουν στο μυαλό σας υδροχοάκια μου. Συναίσθημα, ασφάλεια και άνεση. Αυτά σας απασχολούν όλο το Μάρτιο όταν θα θέλετε να πέσετε στο κρεβάτι για να κάνετε σεξ. Το άτομο με το οποίο θα αποφασίσετε να κάνετε σεξ θα πρέπει πρώτα να σας διεγείρει διανοητικά, γιατί αλλιώς, όσο ωραίο και να είναι το σεξ, θα μείνει μια απογοήτευση. Μετά τις 20 του μήνα γίνεστε λίγο πιο τολμηροί/ές στο κρεβάτι, αλλά μόνο με τα άτομα που μπορούν να σας εμπνεύσουν και να σας προσφέρουν ασφάλεια. Οσοι/ες είσαστε σε μια καλή σχέση θα μπορέσετε μετά τις του μήνα να ζητήσετε καινούργια και πολύ τολμηρά πράγματα από το ταίρι σας, αλλά προσοχή. Επειδή τα άστρα βλέπουν... πελαργούς στο ζώδιό σας, αν δεν θέλετε να αναλάβετε ευθύνες, ακόμα, μην τσιγκουνευτείτε στα προφυλακτικά.

ΥΧΘΕΙΣ: Μήνας ξεκαθαρίσματος είναι ο Μάρτιος για σας ψαράκια μου. Θα σταματήσετε να... κολυμπάτε σε θολά νερά και θα επανεξετάσετε τη σεξουαλική σας ζωή. Εάν η σχέση σας είναι καλή, θα έχετε την ευκαιρία μετά τις 20 του μήνα, να γίνει ακόμα καλύτερη, καθώς το ταίρι σας θα ακούσει τις ανάγκες σας και θα φροντίσει να τις ικανοποιήσει. Αν η σχέση δεν είναι καλή, όσο καλό και αν είναι το σεξ, θα θελήσετε να την τελειώσετε και τα άστρα σας ευνοούν να το κάνετε, γιατί κάτι καινούργιο εμφανίζεται στον ορίζοντα. Οσοι είστε singles, ξεχάστε ότι πρέπει να σκέφτεστε πως θα ικανοποιήσετε το άτομο με το οποίο θα πηδηχτείτε και φροντίστε να εξασφαλίσετε τους δικούς σας οργασμούς. Αν καυλώνετε με κάποιον/α, μην έχετε δισταγμούς, ο Μάρτος σας ευνοεί να πέσετε στο κρεβάτι μαζί της/του και να ζήσετε το πιο οργασμικό σεξ που κάνατε ποτέ σας.

Γυμνή, Ξανθιά... Αμαρτία
Η Ρωσιδούλα μας δείχνει την... Καρδούλα της!
Ο Pita η Κάθριν & το Τρίο με 18άρη Πολύ Προικισμένο!
Υπαγε... Ομπρός μου Σατανά!
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: