Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Φεβρουάριος 2019: Σεξουαλικό Ωροσκόπιο

Το σεξ έχει την τιμητική του και τον Φεβρουάριο του 2019 και τα άστρα βλέπουν δραστηριότητα στο κρεβάτι. Κυρίως, όμως, για τα περισσότερα ζώδια, βλέπουν την ανάγκη συναισθηματικής κάλυψης. Αυτός ο μήνας έχει και τη σημαδιακή μέρα του Αγίου Βαλεντίνου και για κάποια ζώδια τα άστρα βλέπουν μια νύχτα... καυτή, γεμάτη πάθος. Ας δούμε, λοιπόν, ποια ζώδια θα βάλουν φωτιά στα σεντόνια τον Φεβρουάριο, ποια θα βγάλουν την kinky πλευρά τους και με ποιον/α και ποια θα συναντήσουν το πρόσωπο που θα τους χαρίσει συναρπαστικές εμπειρίες στο κρεβάτι. 

ΚΡΙΟΣ: Ο Φλεβάρης μπήκε κριαράκια μου και ήδη έχετε αρχίσει να λάμπετε! Νοιώθετε ακαταμάχητοι/ες, μαγνητίζετε τους άλλους, τραβάτε όλη την προσοχή, με αποτέλεσμα, όταν θέλετε να ρίξετε κάποια/ον στο κρεβάτι, να έχετε περισσότερες από μία επιλογές. Εάν είστε σε σχέση, θα νιώσετε την ανάγκη για μεγαλύτερη ελευθερία και ανεξαρτησία, μην πηγαίνει, όμως, το μυαλό σας στις ξεπέτες και στο κέρατο. Ο Φλεβάρης είναι μήνας περισυλλογής και μέχρι τις 14 του μήνα, είναι ευκαιρία να συζητήσετε με το ταίρι σας τις πραγματικές σας σεξουαλικές επιθυμίες. Οσοι είστε singles, μην παρασυρθείτε από τη γοητεία που ασκείτε, διότι τα άστρα δεν ευνοούν κάποια σχέση. Σβήστε την καύλα σας αφιερώνοντας χρόνο στον εαυτό σας, δείτε τον σαν τον ιδανικό Βαλεντίνο και απολαύστε μαζί του αχαλίνωτες στιγμές σόλο-σεξ. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, όσοι/ες είστε σε σχέση θα δείτε ότι η επικοινωνία με το ταίρι σας έχει γίνει καλύτερη και πως μαζί μπορείτε να περάσετε το σεξ σε άλλο επίπεδο. Οσοι/ες είστε singles, θα συναντήσετε το πρόσωπο που θα μπει στη ζωή σας, όχι μόνο για να σας δώσει σεξουαλική ευχαρίστηση, αλλά και μια συναισθηματική σταθερότητα.

ΤΑΥΡΟΣ:  Μήνας σκέψης και περισυλλογής ταυράκια μου, για το πρώτο μισό. Εξηγούμαι. Παρά το γεγονός ότι η καύλα σας δίνει ορμή για να κάνετε συνέχεια σεξ, κρατηθείτε και όσοι/ες είστε σε σχέση, χαλαρώστε και δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας να σκεφτεί πως και πόσο συχνά θέλετε να κάνετε σεξ με το ταίρι σας. Επικοινωνήστε μαζί του και θα δείτε ότι μετά τις 14 του μήνα, η σχέση και το σεξ θα είναι πολύ καλύτερο, καθώς οι επιθυμίες σας θα βρουν ανταπόκριση και θα δοκιμάσετε τις πιο kinky στάσεις και μέρη για να το κάνετε. Θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να βγείτε από τα όρια και να ζήσετε αξέχαστες σεξουαλικές εμπειρίες, τις οποίες φροντίστε να τις απολαύσετε, γιατί θα είναι τέτοιες που θα τις θυμάστε μια ζωή. Οσοι είστε singles, θα νιώσετε ότι ενδιαφέρεται για σας ένα πρόσωπο από την παρέα, τη δουλειά, από τα social media. Από εσάς εξαρτάται πως θα προχωρήσετε. Τα άστρα, πάντως, συνιστούν να κάνετε το βήμα μετά τις 18 του μήνα, οπότε θα είστε έτοιμοι/ες να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα και να δείτε αν θέλετε μόνο σεξ ή και κάτι παραπάνω. Οτι και αν θέλετε, πάντως, θα το ζήσετε με μεγάλη ένταση.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει... χωρισμούς και kinky σεξ θα μυρίσει! Δυδιμάκια μου, αν και το πρώτο 15νθήμερο του μήνα σας πλημμυρίζει ένας άκρατος αισθησιασμός, εσείς θέλετε να ζήσετε το σεξ μέσα από τη σχέση σας. Θυμηθείτε με, λοιπόν, ότι αν είσαστε σε μια σχέση, που το ταίρι σας δεν θέλει να σας ακολουθήσει στις σεξουαλικές σας περιπέτειες, θα χωρίσουν οι δρόμοι σας. Η φαντασία σας θα οργιάζει, το μυαλό σας όλη την ημέρα θα σκέφτεστε το σεξ, αλλά ακόμα και στις πιο άγριες φαντασιώσεις σας, θα περιλαμβάνετε και το ταίρι σας. Αυτό θα σας βοηθήσει μετά τις 18 του μήνα και προς το τέλος, ύστερα από ατελείωτες συζητήσεις με το άλλο σας μισό, να διαβείτε τα πιο σκοτεινά μονοπάτια της ηδονής. Οι singles, θα αισθανθείτε την ανάγκη να μιας πιο συναισθηματικής εμπειρίας από τις σχέσεις της μιας βραδιάς. Θα θέλετε να μιλήσετε για τις φαντασιώσεις σας και ένας/μία φίλη που θα σας καταλάβουν και θα μπορέσουν να σας αποδεχτούν, μπορεί να είναι το κλειδί για να ζήσετε ανεπανάληπτες στιγμές, όπως να κάνετε τρίο, παρτούζα, σεξ με το ίδιο φύλο. Ολα τα δώρα απλόχερα σας τα προσφέρει ο Φλεβάρης. Το μυστικό για να κρατήσει αυτό το όνειρο είναι το συναισθηματικό δέσιμο, καθώς αν δεν υπάρχει και από τις δύο πλευρές, θα τελειώσει γρήγορα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αγκαλίτσες και φιλάκια ψάχνετε καρκινάκια μου τον Φλεβάρη. Δεν σας ενδιαφέρει και τόσο πολύ το σεξ, όσο να βρίσκετε στοργή και τρυφερότητα. Και παράλληλα θα σκεφτείτε τη σεξουαλική σας ζωή. Τι σας καυλώνει, αν είστε αληθινά απελευθερωμένο άτομο στο σεξ, ποιες είναι οι πιο βαθιές σεξουαλικές σας επιθυμίες και αν πραγματικά σας έχει δοθεί η ευκαιρία να τις ζήσετε στο παρελθόν ή όχι. Εχετε την ευκαιρία να το διακρίνετε αρκεί να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας. Τότε μόνο θα κατανοήσετε πως θα θέλατε να ζήσετε και θα βρείτε τη δύναμη να πείτε αντίο σε μια σχέση που δεν σας δίνει αυτή την προοπτική. Οσο για τους singles; Στη διάρκεια του μήνα, αν δεν έχετε όρεξη για σεξ, μην πιέζετε τον εαυτό σας. Οταν έχετε διάθεση, χαρείτε την κάθε στιγμή. Και στο τελευταίο δεκαήμερο, να είσαστε έτοιμοι να βρείτε αυτό που ζητάτε, είτε από την παρέα σας, είτε από κάποιον που συναντήσατε online, χωρίς, όμως να έχετε μεγάλες προσδοκίες.


ΛΕΩΝ: Ο Φλεβάρης είναι μήνας προετοιμασίας και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακονίσετε τα... δοντάκια σας λιονταράκια μου. Θα παρατηρήσετε ότι δεν ψάχνετε τους δυνατούς οργασμούς, αλλά κάτι που να γεμίσει τη ζωή σας. Εάν το βρείτε αυτό στη σχέση σας, όλα καλά, διαφορετικά θα κάνετε μια νέα αρχή αναζητώντας κάποια/ον με τον οποίον θα μπορέσετε να κάνετε όνειρα και να φτάσετε στο σημείο να κάνετε εγκεφαλικό σεξ. Για τους singles, θα αισθανθείτε την ανάγκη να κάνετε ένα διάλειμμα από το σεξ και ακούστε τον εαυτό σας και μην τον πιέζετε. Θα νιώσετε την ανάγκη να σκεφτείτε τι θέλετε περισσότερο. Τρυφερότητα και επικοινωνία, ή πιο άγριες σεξουαλικές εμπειρίες. Μετά τις 14 του μήνα, θα εστιάσετε λιγότερο στη σεξουαλική σας ικανοποίηση και θα ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η εσωστρέφεια είναι η λέξη κλειδί του Φεβρουαρίου παρθενάκια μου. Μαζί με τον σύντροφό σας μπορεί να ζείτε καυτές στιγμές, όμως τον περισσότερο χρόνο, εσείς θα έχετε τη διάθεση να απομονωθείτε, να έχετε τον προσωπικό σας χώρο και να χαθείτε στη σκέψη σας. Αποφύγετε να οριοθετήσετε τη σεξουαλική σας ζωή και δεχτείτε τα πράγματα όπως κάτσουν. Ειδικά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ο ερωτισμός σας θα είναι έντονος, οπότε ετοιμαστείτε να ζήσετε μια... καυτή βραδιά. Για τους singles, η σεξουαλική σας ζωή θα είναι λίγο απρόβλεπτη τις πρώτες 18 μέρες του Φεβρουαρίου. Ειδικά στις 14 Φεβρουαρίου, ετοιμαστείτε για μια kinky βραδιά, είτε με κάποια τυχαία γνωριμία, ή με κάποιο άτομο του στενού σας περιβάλλοντος, το ενδιαφέρον του οποίου θα σας προκαλέσει μεγάλη έκπληξη. Μετά τις 18 του μήνα, θα συλλέξετε τις σεξουαλικές σας εμπειρίες και θα είστε έτοιμοι/ες, να αναζητήσετε τη σεξουαλική σας απελευθέρωση και να ζήσετε στιγμές έκστασης.

ΖΥΓΟΣ: Η ζυγαριά γέρνει τον Φεβρουάριο προς την πλευρά του εαυτού σας. Θα βάλετε πάνω στο τραπέζι τις δικές σας σεξουαλικές και συναισθηματικές ανάγκες με τον πιο άγριο και κυνικό τρόπο. Και κοντά στις 14 του μήνα θα συνειδητοποιήσετε τι ακριβώς θέλετε και δεν θα διστάσετε να βάλετε ένα απότομο τέλος σε μια σχέση που δεν μπορεί να σας ικανοποιήσει. Γιατί θα καταλάβετε, ότι μέχρι τώρα δεν απολαμβάνατε το σεξ, αλλά προσπαθούσατε να ευχαριστήσετε το ταίρι σας. Και είναι η στιγμή που θα σπάσετε τα δεσμά και θα βγει προς τα έξω η kinky πλευρά του εαυτού σας. Θα θέλετε να πραγματοποιήσετε τις φαντασιώσεις σας και να κάνετε τη σεξουαλική σας επανάσταση απελευθερώνοντας τα φετίχ σας. Για τους singles, το πρώτο μισό του μήνα θα αναζητήσετε τον εαυτό σας, θα ξεκαθαρίσετε τι είναι εκείνο που σας φτιάχνει ώστε συνειδητοποιημένα να ψάξετε εκείνη/ον που θα σας βοηθήσει να βγάλετε προς τα έξω τον πραγματικό σας αισθησιασμό. Τις τελευταίες δέκα μέρες μπορεί να νιώσετε ένα συναισθηματικό κενό, το οποίο δεν πρέπει να προσπαθήσετε να το γεμίσετε με το σεξ. Προχωρήστε μόνο όταν αισθανθείτε ελεύθεροι/ες και άνετοι/ες, σεξουαλικά και συναισθηματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Και μαζί και μόνος/η... Εντονη σεξουαλική δραστηριότητα βλέπουν τα άστρα μέσα στον Φεβρουάριο σκορπιουδάκια μου. Οσοι/ες είσαστε σε σχέση, θα νιώσετε ασφαλείς, χαλαροί/ές και θα απολαύσετε... καυτές νύχτες με το ταίρι σας. Επειδή νοιώθετε μια ακόρεστη σεξουαλική ορμή, μην πιέζετε τα πράγματα και αν το ταίρι σας δεν αντέχει, ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, βλέποντάς τον σαν το σεξουαλικό αντικείμενο του πόθου. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι μηχανές του σεξ, όπως εσείς, οπότε μην τους φέρνετε στα όριά τους. Για τους singles, ψάξτε να βρείτε τον Ταύρο! Είναι το ζώδιο που σας ταιριάζει σεξουαλικά και ειδικά τη νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου, είναι το μόνο ζώδιο που μπορεί να αντέξει τη σεξουαλική σας ορμή. Μετά τις 18 του μήνα, μην βλέπετε όσους σας την πέφτουν, μόνο ως ευκαιρίες για σεξουαλικές περιπέτειες, έχετε τις κεραίες σηκωμένες, γιατί μπορεί να προκύψει σχέση.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Σας βλέπω να μην βγάζετε τα βέλη από τη φαρέτρα τοξοτάκια μου. Τον Φεβρουάριο δεν θα... χτυπάτε ότι κινείται, αλλά θα ψάξετε για πιο συναισθηματικές περιπέτειες. Οσοι/ες είσαστε σε σχέση, θα προσπαθήσετε να εμβαθύνετε τη σχέση σας, ακόμα και παρακάμπτοντας το σεξ. Δεν σας ενδιαφέρει να πηδάτε από δω κι από κει, αλλά θα προσπαθήσετε να έρθετε όσο πιο κοντά γίνεται με το ταίρι σας. Για τους singles, συμβαίνουν και εδώ πρωτόγνωρα πράγματα, καθώς θα... πιάσετε τους εαυτούς σας να αρνούνται ακόμα και ένα one night stand. Δεν σας ενδιαφέρει το πήδημα για το πήδημα, αλλά κυρίως ο πνευματικός και συναισθηματικός κόσμος του ατόμου που έχετε απέναντί σας. Πάντως, προς τις τελευταίες ημέρες του μήνα, φαίνεται ότι αφυπνίζεστε σεξουαλικά με έναν συναρπαστικό τρόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αιγοκεράκια μου τα άστρα σας έχουν σημαδέψει για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Είτε με το ταίρι σας, είτε με κάποια/ον που θα βγείτε αν είσαστε singles, θα κάνετε ένα απίστευτο ταξίδι στα μονοπάτια της ηδονής. Γενικότερα, τον Φλεβάρη, μέχρι το πρώτο μισό, θα ταλαιπωρηθείτε αναζητώντας την ασφάλεια στο σεξ. Οσοι/ες είσαστε σε σχέση θα εστιάσετε στο να μην χάσετε το ταίρι σας και αυτό θα σας οδηγήσει να έχετε μια ειλικρινή κουβέντα μαζί του, ώστε να του αποκαλύψετε τις επιθυμίες σας και να μάθετε τις δικές του. Μετά τις 15 του μήνα, αρχίζετε να σκέφτεστε πιο αισθησιακά και η προηγούμενη κουβέντα θα σας οδηγήσει να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα με το ταίρι σας και να κλείσετε το μήνα με συναρπαστικό σεξ. Οσοι είστε singles, στο δεύτερο μισό του μήνα θα συνειδητοποιήσετε ότι ήρθε η ώρα να ανακαλύψετε τι άλλο υπάρχει εκεί έξω. Αρκετές/οί θα θέλουν να σας ρίξουν στο κρεβάτι, αποδεχτείτε το και φροντίστε να απολαύσετε το σεξ που τόσο απλόχερα σας προσφέρεται. Θα κλείσετε το μήνα έχοντας τη σεξουαλική ζωή που πάντα ονειρευόσασταν, φτάνοντας στην κορύφωση της έκστασης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στα δύο κόβεται ο Φλεβάρης για σας υδροχοάκια μου. Οσοι/ες είσαστε σε σχέση, το πρώτο μισό θα ασχοληθείτε πολύ με το ταίρι σας, θα συζητήσετε περαιτέρω τις σεξουαλικές σας επιθυμίες και θα καθορίσετε πως θέλετε να είναι η σεξουαλική σας ζωή. Θα μείνετε προσκολλημένοι/ες στα ταμπού ή θα απελευθερωθείτε και θα πειραματιστείτε στο σεξ; Αυτό θα σας οδηγήσει στο δεύτερο μισό του μήνα να απολαύσετε το σεξ, καθώς συνειδητοποιήτε ότι όσο πιο γνήσιοι/ες είσαστε στο κρεβάτι, τόσο συναρπαστικότερο είναι το σεξ. Για τους singles, η παραδοχή για το τι θέλετε στο κρεβάτι, μια ανοιχτή σχέση, το άγριο, ή το... αγνό σεξ, η πραγματοποίηση των φαντασιώσεών σας, θα σας κάνει να ξέρετε ποιον θα επιλέξετε για σεξουαλικό σύντροφο, ο/η οποίος/α θα παρουσιαστεί στο δεύτερο μισό του μήνα. Μιλήστε ανοιχτά, ώστε να μην κρατήσει τα προσχήματα και να αναλάβει πρωτοβουλίες που θα σας γεμίσουν σεξουαλικά.

ΥΧΘΕΙΣ: Ψαρεύετε σε πεντακάθαρα νερά ψαράκια μου αυτόν τον μήνα. Οσοι/ες είσαστε σε σχέση θα βρεθείτε αντιμέτωποι με μια σοβαρή απόφαση που πρέπει να πάρετε. Αν η σχέση θα προχωρήσει και πως. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Συζητήστε με τον εαυτό σας, αξιολογήστε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της σχέσης, δείτε αν μέσα σε αυτή τη σχέση είστε συναισθηματικά και σεξουαλικά απελευθερωμένοι/ες. Τολμήστε να κάνετε το μεγάλο βήμα, να συνεχίσετε, ή να φύγετε ψάχνοντας κάτι άλλο, γιατί ο Φλεβάρης θα σας το φέρει σίγουρα στο δεύτερο μισό. Και επειδή υπόσχεται στιγμές έκτασης, είναι κρίμα να μην τις απολαύσετε. Οι singles θα διαπιστώσετε ότι στο πρώτο μισό του μήνα, δεν θα σας ενδιαφέρει τίποτε άλλο, από τα άτομα που θα συναντάτε παρά μόνο το σεξ. Αυτό αλλάζει από το δεύτερο μισό του μήνα, όταν θα διαπιστώσετε πως ένα άτομο, με το οποίο μέχρι τώρα είχατε πλατωνική σχέση, σας ξυπνάει ερωτικά σκιρτήματα. Ετοιμάστε τον εαυτό σας σεξουαλικά και ψυχολογικά, καθώς με αυτό το άτομο, η σεξουαλική σας ζωή θα πάρει... φωτιά, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του μήνα.

Η Skylar Είναι η πιο Κοντή Πορνοστάρ
Φεβρουάριος: Οργιάζουν Σκορπιοί και Σκορπίνες
Happy Valentines Day
Kinky Δώρα για Βαλεντίνους και Βαλεντίνες
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: