Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Ιανουάριος 2019: Σεξουαλικό Ωροσκόπιο

Δεν ξέρω αν σας βγήκαν τα άστρα το Δεκέμβρη του 2018 και αν κάνατε σεξ το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, σε όσους τα άστρα το είχαν υποσχεθεί, όμως έχω να σας πω ότι ο Γενάρης κρύβει πολλές εκπλήξεις. Για τα περισσότερα ζώδια υπόσχεται ότι θα πάρουν... φωτιά τα σεντόνια, ενώ για μερικά ότι θα προτιμήσουν περισσότερο τις συναισθηματικές σχέσεις, παρά τις ξεπέτες και το άγριο σεξ. Σε αρκετά υπόσχεται ότι θα κάνουν μόνιμη σχέση, ενώ για ένα από αυτά, ότι έρχεται πρόταση γάμου. Πάμε να δούμε τις προβλέψεις για τον Ιανουάριο, τον πρώτο μήνα της νέας χρονιάς.

ΚΡΙΟΣ: Ετσι όπως έκλεισε το 2018, συνεχίζεται ο Γενάρης για σας κριαράκια μου, ειδικά μετά τις 15 του μήνα. Ολα θα τα πηδήξετε, η καύλα θα είναι ασυγκράτητη και για τουλάχιστον μια βδομάδα και κάτι, από τις 21 του μήνα και μετά, θα ζήσετε τη σεξουαλική ζωή των ονείρων σας! Η σεξουαλική σας ορμή και η αντοχή θα αυξηθούν πολύ και θα νιώσετε την ανάγκη να γίνετε πιο περιπετειώδεις στο κρεβάτι και να εξερευνήσετε kinky καταστάσεις. Θα δοκιμάσετε νέες σεξουαλικές στάσεις και θα απαλλαγείτε από κάθε ταμπού, με αποτέλεσμα να ζήσετε το σεξ με ένα πρωτόγνωρο και συναρπαστικό τρόπο. Η έκλειψη Σελήνης στις 21 του μήνα, ξυπνά μέσα σας το ζώο και σας υπόσχεται άγριες νύχτες, με πρώην, με νυν και με καινούργιους γκόμενους και γκόμενες. Ζήστε το...

ΤΑΥΡΟΣ:  Ταυράκια μου, ο μήνας σας βρίσκει κολλημένους με το σεξ και η καύλα, σας χτυπάει στο κεφάλι. Κολλημένους με ένα συγκεκριμένο άτομο που έχετε βάλει στόχο να ρίξετε στο κρεβάτι. Και μέχρι να το καταφέρετε (κάτι που τα άστρα δείχνουν σίγουρο), σας βλέπω να πηδάτε αρκετές φορές την χούφτα ή το δαχτυλάκι σας για να σβήσετε την ακόρεστη σεξουαλική σας ορμή. Οσοι έχετε ήδη σχέση θα προσπαθήσετε να πάτε το σεξ σε άλλο επίπεδο, δοκιμάζοντας καινούργια πράματα. Προσοχή, όμως, γιατί... μυρίζει κέρατο. Είναι πιθανόν το έτερον ήμισυ να σας τα φορέσει, αλλά η διάθεσή σας θα είναι μάλλον να το συγχωρήσετε, παρά να το χωρίσετε. Α! Και μετά την έκλειψη Σελήνης, στις 21 του μήνα, θα σας την πέσει ένας/μία συνάδελφος, οπότε, οι κεραίες σηκωμένες για να μην χάσετε την ευκαιρία.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Δύσκολες καταστάσεις πρόκειται να διαχειριστείτε διδυμάκια μου τον πρώτο μήνα του 2019. Εχετε έντονη σεξουαλική ενέργεια και θέλετε να εστιάσετε στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα. Θα προσπαθήσετε να δοκιμάσετε καινούργια πράματα, όπως σεξ σε δημόσιο χώρο, να αγοράσετε ένα δονητή, να κάνετε τρίο με το ταίρι σας, ώστε το σεξ να γίνει συναρπαστικό. Οσοι/ες είστε singles, βγάλτε τον αληθινό σας εαυτό προς τα έξω, μην κρύβετε τις φαντασιώσεις και τις επιθυμίες σας για να απολαύσετε το σεξ, ακόμα και στα one night stand που θα προκύψουν στο δεύτερο 15νθήμερο του μήνα. Ολα αλλάζουν μετά την έκλειψη Σελήνης, στις 21 του μήνα, όταν ξυπνάει το ζώο που κρύβετε μέσα σας και το μόνο πράγμα που θα σας ενδιαφέρει, είναι να ευχαριστιέστε πρώτα από όλα το σεξ, έξω από στενά συνδεδεμένες σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αυτός ο μήνας, καρκινάκια μου ανατρέπει τη φύση σας. Ετσι, θα γίνετε εγωιστές και αντί να ενδιαφέρεστε για τη σεξουαλική ικανοποίηση εκείνου/ης που πέφτετε στο κρεβάτι, θα εστιάσετε στους δικούς σας οργασμούς. Παράλληλα, ειδικά μετά την έκλειψη Σελήνης, στις 21 του μήνα, θα αισθάνεστε τεράστια αυτοπεποίθηση και απελευθερώνεστε, ώστε να λέτε στους άλλους τι σας καυλώνει και τι όχι την ώρα που κάνετε σεξ. Οσοι/ες είσαστε σε σχέση μπορεί να δείτε κάποιες μεταπτώσεις. Τη μια στιγμή να θέλετε να κάνετε σεξ με το ταίρι σας, ενώ την άλλη να θέλετε να απομονωθείτε για να σκεφτείτε τι ακριβώς αναζητάτε στο σεξ. Α! Κάτι ακόμη για τους singles. Μετά τις 21 του μήνα είναι πιθανόν να έρθει μια πρόταση γάμου!

ΛΕΩΝ: Λιονταράκια μου, δύσκολοι καιροί για... πρίγκιπες! Θα είστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, θα αποπνέετε καύλα και θα βρείτε μεγάλη ανταπόκριση. Οπου και να κοιτάξετε θα δείτε γκόμενες και γκόμενους που το μόνο που θα θέλουν είναι να πηδηχτούν μαζί σας. Εσείς, όμως, ενδιαφέρεστε να ικανοποιηθείτε περισσότερο συναισθηματικά. Ξεχάστε το. Ο Γενάρης δεν προσφέρεται για τέτοια, γιατί μπορεί να βρεθείτε μπλεγμένοι/ες και εγκλωβισμένοι/ες. Απλώς εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις και χορτάστε το σεξ. Ειδικά μετά την έκλειψη Σελήνης στις 21 του μήνα, θα νιώσετε πολύ πιο έντονα την ανάγκη για συναισθηματική κάλυψη, αλλά και πάλι χρειάζεται προσοχή. Απολαύστε το σεξ, χαρείτε τις kinky εμπειρίες που θα σας παρουσιαστούν και αφήστε τους έρωτες για αργότερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παρθενάκια μου κρατάτε την τύχη στα χέρια σας για να έχετε μια θαυμάσια σεξουαλική ζωή τον πρώτο μήνα του 2019. Είστε συνήθως εξαιρετικά επιλεκτικοί, αλλά ο Γενάρης τελειώνει σύντομα και πρέπει να μην χάσετε χρόνο. Το κρεβάτι σας χωράει σίγουρα δύο ή και παραπάνω και αυτό το μήνα, ειδικά μετά τις 21, όταν θα γίνει η έκλειψη Σελήνης, τα άστρα, σας ευνοούν για να ικανοποιήσετε ακόμη και τις πιο βρώμικες φαντασιώσεις σας. Γίνετε πιο τολμηροί/ές και όταν κάποια/ος σας κεντρίσει το ενδιαφέρον, μιλήστε της/του ανοιχτά, δείξτε της/του το δρόμο για το κρεβάτι. Μην στέκεστε σε πρώην και παλιές γνωριμίες, σηκώστε τις κεραίες για να δείτε τα νέα πρόσωπα που σας πολιορκούν.  Οσοι είστε σε σχέση, τολμήστε να μιλήσετε με ειλικρίνεια στο ταίρι σας και να του ζητήσετε αυτό που σας γεμίζει στο σεξ. Ο Γενάρης δεν προσφέρεται για σοβαρές σκέψεις και το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να τα βάλετε όλα στην άκρη και να απολαύσετε το σεξ.

ΖΥΓΟΣ: Το 2018 δεν πήγε πολύ καλά, αλλά ο Γενάρης σας βοηθάει να βάλετε τα πράματα στη ζυγαριά και να πάρετε τις αποφάσεις σας, αρκεί να τολμήσετε. Σκεφτείτε τι είναι αυτό που σας καυλώνει περισσότερο και αν το ταίρι σας, σας οδηγεί στα μονοπάτια της ηδονής, που εσείς θα θέλατε να νιώσετε. Σταματήστε τα πισωγυρίσματα, μην σκέφτεστε το πως θα ικανοποιήσετε εσείς το ταίρι σας, σκεφτείτε αν μπορεί να σας δώσει τους οργασμούς που φαντασιώνεστε. Αν δείτε ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, η έκλειψη Σελήνης στις 21 του μήνα, σας οπλίζει με θάρρος, για να πείτε αντίο και να ψάξετε για άλλες αγκαλιές. Οσοι είστε singles, γκρεμίστε τον τοίχο που έχετε χτίσει και δώστε στους άλλους να καταλάβουν, ότι η πόρτα της κρεβατοκάμαράς σας είναι ανοιχτή. Εάν δώσετε προτεραιότητα στη δική σας σεξουαλική ευχαρίστηση, μετά την έκλειψη, θα ζήσετε μια συναρπαστική σεξουαλική εμπειρία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σκορπιουδάκια μου σας βλέπω να μαζεύετε τις δαγκάνες σας. Ο Γενάρης είναι ο μήνας που τα άστρα σας βάζουν σκέψεις στο μυαλό και σας κάνει να μην αναζητάτε το πήδημα μόνο για το πήδημα. Θέλετε να πάτε το σεξ σε ένα άλλο επίπεδο, βάζοντας στο παιχνίδι και το συναίσθημα. Ολο το μήνα θα αποπνέεται μεγάλη καύλα και πολλές/οί θα θέλουν να σας ρίξουν στο κρεβάτι. Αλλά εσείς θα θέλετε να θαυμάσουν και την πνευματική σας αξία, εκτός από τις σεξουαλικές σας ικανότητες. Μετά την έκλειψη της 21ης του μήνα, ένα άτομο από το επαγγελματικό περιβάλλον έρχεται να σας δώσει αυτό που θέλετε, ενώ την 31η του Γενάρη, μια μέρα πριν ή μία μετά, θα ζήσετε τη βαθιά και συναρπαστική σεξουαλική εμπειρία που ψάχνετε. Οσοι είστε σε σχέση, μετά την έκλειψη, θα νιώσετε την επιθυμία να ξεκαθαρίσετε αν το ταίρι σας, σας προσφέρει τη συναισθηματική κάλυψη που θέλετε, ή αν κάθεται μαζί σας μόνο γιατί το ικανοποιείτε σεξουαλικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τοξοτάκια μου, αυτή είναι πραγματικά η χρονιά που μπορείτε να τα έχετε όλα. Ομως, μέχρι τις 21 του μήνα που θα γίνει η έκλειψη Σελήνης, σας ενδιαφέρει το άτομο με το οποίο θα κάνετε σεξ, να μπορεί όχι μόνο να σας προσφέρει συναρπαστικούς οργασμούς, αλλά να μπορεί να σας ακούσει, να σας καταλάβει, να σας νοιώσει. Και αυτό φαίνεται να το βρίσκεται με τη σεξουαλική ενέργεια που σας δίνει η έκλειψη, καθώς τις τελευταίες 10 μέρες θα βρείτε το ταίρι που θα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας και παράλληλα, να σας δώσει το πιο άγριο σεξ της ζωής σας. Οσοι είστε σε σχέση, άλλες φορές θα αναζητάτε τη συναισθηματική κάλυψη, άλλες φορές το σεξ, ενώ μετά τις 21 του μήνα θα αναζητήσετε νέες σεξουαλικές εμπειρίες, όπως ένα τρίο, ή μια πιο ανοιχτή σχέση, καθώς έχετε τη διάθεση να ξεπεράσετε τα ταμπού και να απελευθερώσετε το μυαλό και το σώμα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ερχεται η μεγάλη ανατροπή αιγοκεράκια μου. Στο τέλος του μήνα θα είστε εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι, όσον αφορά το σεξ, αρκεί να ανοίξετε τον εαυτό σας να γίνετε τολμηροί, για να γευτείτε το σεξ που ονειρεύεστε. Μέχρι τις 21 του μήνα θα σας κυριεύει η καύλα και θα θέλετε απεγνωσμένα να κάνετε σεξ, αλλά κάτι θα σας κρατάει. Τολμήστε, ανοιχτείτε και ετοιμαστείτε να τα δώσετε όλα, γιατί η έκλειψη της Σελήνης στρέφει την προσοχή επάνω σας, πολλοί θα είναι εκείνοι που θα θέλουν να σας ρίξουν στο κρεβάτι και τα άστρα δείχνουν ότι το τελευταίο 10ήμερο του Γενάρη, θα κάνετε το καλύτερο σεξ που είχατε ποτέ. Γι αυτό, βάλτε στην άκρη το εγώ σας και τους φόβους σας και μην απορρίψετε τις προτάσεις που θα έχετε. Πείτε με ειλικρίνεια τι ζητάτε στο σεξ, εκφράστε τις φαντασιώσεις σας, γιατί θα βρεθεί εκείνη/ος που θα τις κάνει πραγματικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Υδροχοάκια μου, τα άστρα σας δείχνουν όλη τους την εύνοια μέσα στον Γενάρη, ειδικά σε ότι αφορά τον έρωτα, το σεξ και τις σχέσεις. Μέχρι τις 21 του μήνα, οπότε θα γίνει η έκλειψη Σελήνης, θα είσαστε μια μηχανή τους σεξ που θα πηδάει πρώην, νυν και επόμενους, χωρίς αναστολές και το γεγονός αυτό δεν θα έχει καμία επίπτωση. Μετά την έκλειψη, προσοχή. Μην κάνετε σεξ με κάποια/ον απλώς επειδή μπορείτε, σκεφτείτε καλά, γιατί μπορεί και να μπλέξετε. Οσοι είσαστε σε σχέση, μετά τις 21 σκεφτείτε, το πως θα αλλάξετε τη σεξουαλική σας ζωή με το ταίρι σας και δώστε μεγάλη βάση στις ανάγκες και στις επιθυμίες του. Βάλτε στην άκρη το εγώ σας, χαλαρώστε και θα δείτε ότι θα φτάσετε με το ταίρι σας στα όρια του πάθους και σε πρωτόγνωρους οργασμούς.

ΥΧΘΕΙΣ: Ψαράκια μου, ο Γενάρης σας μπήκε καλά. Εκμεταλλευτείτε την εύνοια των άστρων για να αποκτήσετε τη σεξουαλική ζωή που ονειρεύεστε. Οσοι είσαστε σε μια καλή σχέση, έχετε τη δυνατότητα να την κάνετε ακόμα καλύτερη, καθώς η έκλειψη Σελήνης στις 21 του μήνα, επηρεάζει θετικά τον τομέα της επικοινωνίας στο ζώδιό σας. Πιάστε την ευκαιρία από τα μαλλιά, ώστε να ικανοποιήσετε τα θέλω σας με το ταίρι σας. Οσοι είστε singles, δεν θα... παίζετε για πολύ ακόμα μόνοι με τον εαυτό σας, καθώς η έκλειψη θα σας φέρει το νέο πρόσωπο ή και πρόσωπα στο κρεβάτι σας. Μετά τις 21 του μήνα οι προτάσεις για να σας ρίξει κάποιος στο κρεβάτι θα έρθουν άφθονες και εξαρτάται από τις δικές σας επιλογές, πως θα κορέσετε τη σεξουαλική σας όρεξη. ΄Η κάνοντας την αρχή για μια σχέση, ή να πηδήξετε όσες/ους περισσότερους αντέχουν οι δυνάμεις σας.

Σώμα μου φτιαγμένο από Αμμο!
Φεβρουάριος: Οργιάζουν Σκορπιοί και Σκορπίνες
Ιανουάριος: Ο Μήνας για τα Αξύριστα Κορμιά
Σεπτέμβριος 2018: Σεξουαλικό Ωροσκόπιο
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: