Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Δεκέμβριος 2018: Σεξουαλικό Ωροσκόπιο

Δεκέμβρης, ο μήνας των γιορτών με αποκορύφωμα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Και τι ωραιότερο να γιορτάζεις με πολύ σεξ και συναρπαστικούς οργασμούς. Με πολύ γιορταστική διάθεση, πάμε να δούμε τι κρύβει ο τελευταίος μήνας του 2018 για τη σεξουαλική μας ζωή και τι μας λένε τα άστρα, σχετικά με το ποια ζώδια θα κάνουν σεξ στο ρεβεγιόν της τελευταίας μέρας του χρόνου.

ΚΡΙΟΣ: Οι πρώτες μέρες του Δεκέμβρη είναι δύσκολες κριαράκια μου. Εσωστρέφεια και επιστροφή των φαντασμάτων του παρελθόντος δεν αφήνουν διάθεση για καύλες. Ομως, ξαφνικά, όλα αλλάζουν μετά τις 7 του μήνα. Ξεκινάει ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο του σεξ! Ακολουθήστε το μέχρι το τέλος και γιορτάστε το χωρίς όρια, είτε έχετε σχέση, είτε ήσαστε singles. Ο μήνας αυτός σας δίνει τη δυνατότητα να βγάλετε όλη την kinky πλευρά του εαυτού σας και να την αποδεχτούν οι άλλοι. Είναι η ώρα να ξεπεράσετε τα όρια και να αρχίσετε να ικανοποιείτε τις φαντασιώσεις σας. Ειδικά μετά τις 22 Δεκεμβρίου, είναι η στιγμή για τη σεξουαλική σας απελευθέρωση. Βγείτε έξω, κάντε νέες γνωριμίες και θα διαπιστώσετε πως όλοι θέλουν να πηδηχτούν μαζί σας. Και το ρεβεγιόν την παραμονή της πρωτοχρονιάς σας βρίσκει να χτυπιέστε στο κρεβάτι.

ΤΑΥΡΟΣ:  Ταυράκια μου σας βλέπω να βασανίζεστε, αλλά στα τέλη του Δεκέμβρη θα ανταμειφθείτε πλουσιοπάροχα! Ο μήνας μπήκε και σας βρήκε καυλωμένους στο φουλ και με διάθεση να γνωρίσετε νέες εμπειρίες. Είστε παθιασμένοι, αλλά ταυτόχρονα συναισθηματικά φορτισμένοι και κάτι σας κρατάει. Μην αφήσετε το πάθος να σας κυριεύσει, έχετε υπομονή. Οι singles σκεφτείτε καλά τις προτάσεις από πρώην γκόμενους και γκόμενες, ελέγξτε τις καύλες σας και δεν πειράζει, ας χάσετε και ένα πήδημα. Επίσης, κάποια μαντάτα θα φτάσουν στ’ αυτιά σας για το ταίρι σας, ή για το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Μην τα πιστέψετε αμέσως, ελέγξτε αν έχουν βάση ή όχι. Μετά τις 22 μήνα, είναι η στιγμή να προσφέρετε στους εαυτούς σας τους οργασμούς που τόσο έχετε ανάγκη. Μην κρατιέστε. Ηρθε η ώρα να ικανοποιήσετε τις φαντασιώσεις σας, οι οποίες θα κορυφωθούν στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, με ένα άγριο πήδημα.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Διδυμάκια μου, όλο το μήνα η σεξουαλική σας ζωή θα είναι αυτό που θα σας απασχολεί. Το πρώτο μισό του μήνα σας βλέπω να μην έχετε όρεξη να ασκηθείτε επί... κλίνης, καθώς θέλετε να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα μέσα σας. Αν θέλετε να συνεχίσετε να πέφτετε στο κρεβάτι με το ταίρι σας, αν σας ικανοποιεί ο τρόπος που το κάνετε. Οι singles θα επανεκτιμήσουν τους στόχους τους και θα αποφασίσουν με γνώμονα το σεξ ποια γκόμενα ή γκόμενο θέλουν στο κρεβάτι τους. Ολα αυτά μέχρι τις 16 του μήνα, οπότε ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση. Ειδικά από τις 20 του μήνα και μετά, έρχονται συναρπαστικές γνωριμίες μέσα από τις οποίες θα γνωρίσετε τα καλύτερα πηδήματα της ζωής σας. Μην χάσετε την ευκαιρία για ένα kinky πάρτι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, με ότι ήθελε προκύψει...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το πρώτο μισό του μήνα, καρκινάκια μου, θα βγάλετε τον... καρκίνο! Πολύ κακή διάθεση, έλλειψη αυτοπεποίθησης, αλλά επειδή η καύλα σας έχει χτυπήσει στο κεφάλι, θα ανατρέξετε στους πρώην και στις πρώην για να δώσετε στον εαυτό σας τους οργασμούς που χρειάζεται. Οσοι είστε σε σχέση θα αφεθείτε στις ορέξεις που έχει το ταίρι σας και αν ακόμη θέλετε να χωρίσετε, δεν θα το κάνετε λόγω της ανασφάλειας που έχετε. Από τις 17 του μήνα, όμως, όλα αλλάζουν. Ξυπνάτε από το λήθαργο, αφήνετε πίσω σας το παρελθόν και σας κυριεύει το πάθος. Σκέφτεστε ότι ήρθε η ώρα για μεγάλες αλλαγές. Θέλετε να ζήσετε το σεξ και η πυρκαγιά που φουντώνει μέσα σας, θα σας οδηγήσει σε ένα πήδημα δίχως όρια, που πιθανόν θα το κάνετε μετά τις 22 του μήνα, είτε με το ταίρι σας είτε με κάποιον περιστασιακό.

ΛΕΩΝ: Λιοντάρια μου ετοιμαστείτε για μεγάλες στιγμές με ένα μικρό, αλλά δύσκολο διάλειμμα. Μέχρι τις 7 του μήνα σας πνίγει το συναίσθημα και θα στραφείτε στην οικογένεια, ενώ οι singles θα φροντίσουν να ομορφύνουν το χώρο τους. Από τις 7 έως τις 17 του μήνα αρχίζει μια περίοδος νηστείας από το σεξ. Σας πνίγει η ανασφάλεια και το πήδημα είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτεστε. Από τις 17 του μήνα και μετά, μια τρομερή ενέργεια σας πλημμυρίζει, σας κάνει να νοιώθετε τολμηροί και θέλετε να ζήσετε νέες εμπειρίες και kinky καταστάσεις. Η περιπέτεια θα βρίσκεται συνεχώς στο μυαλό σας και όσοι έχετε σχέση είναι πολύ πιθανό να κερατώσετε το ταίρι σας. Οι singles, είναι πολύ πιθανό, όχι μόνο να ζήσουν μεγάλες στιγμές στο κρεβάτι, αλλά ακόμα και να γνωρίσουν τον έρωτα της ζωής τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παρθένοι μου ετοιμαστείτε για μεγάλες αλλαγές. Ενώ στην αρχή θα έχετε τη διάθεση να βρείτε τη χαρά του σεξ με το ταίρι σας, όλα αυτά μετά τις 17 του μήνα αλλάζουν. Οπως και για τους singles οι οποίοι μέχρι τότε θα προσπαθήσουν να βρουν χαρά στα σκέλια τους πέφτοντας στο κρεβάτι με πρώην γκόμενες και γκόμενους. Στις 17 του μήνα μια έκρηξη γίνεται μέσα σας, έκρηξη πάθους και σκέφτεστε πως πρέπει ο εαυτός σας να γίνει πρωταγωνιστής στη σεξουαλική σας ζωή. Θέλετε το πήδημα να είναι συχνό και να έχει στόχο τη δική σας ευχαρίστηση. Θέλετε να πραγματοποιήσετε φαντασιώσεις σας, να ζήσετε το σεξ χωρίς όρια. Αυτή η σεξουαλική ορμή μπορεί να σας οδηγήσει ακόμη και στο να τερματίσετε μια μακροχρόνια σχέση και να στραφείτε σε γκόμενους ή γκόμενες που μπορεί να σας οδηγήσουν να εξερευνήσετε τα μονοπάτια της ηδονής.

ΖΥΓΟΣ: Η ζυγαριά γέρνει αρνητικά το πρώτο διάστημα, ενώ ισορροπεί στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα. Ο Δεκέμβρης σας μπαίνει με ανασφάλειες και χωρίς καμία διάθεση για σεξ. Στο μυαλό σας γυρίζει συνέχεια το χρήμα, πως θα τη βγάλετε, ή που θα ξοδέψετε τα λεφτά σας, οπότε από καύλες... μηδέν. Ακόμα κι’ ένας γκόμενος ή γκόμενα που θα εμφανιστεί, δεν πρόκειται να αλλάξει τον προσανατολισμό σας. Από τις 17 Δεκεμβρίου και μετά, τα πράγματα αλλάζουν ως προς το τι ακριβώς ζητάτε από το ταίρι σας και από το σεξ. Αν θέλετε να είσαστε μαζί του, αν σας ικανοποιεί η σεξουαλική σας ζωή, μέχρι που και με ποιον θα μπορούσατε να σπάσετε τα όρια στο σεξ. Αν ένα καλό πήδημα είναι αυτό που σας λείπει, ή η μετράει περισσότερο για εσάς η συναισθηματική σας ζωή. Ολα αυτά θα κληθείτε να τα αποφασίσετε τη στιγμή που θα περιτριγυρίζεστε από διάφορους γκόμενους και γκόμενες που θα παρουσιαστούν και θα έχουν ως στόχο να σας ρίξουν στο κρεβάτι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα άστρα σας έβαλαν στο μάτι σκορπιουδάκια μου, τουλάχιστον για το πρώτο μισό του Δεκέμβρη. Σας στέλνουν αρνητική ενέργεια, σας γεμίζουν ανασφάλειες. Μην τσιμπήσετε. Σταματήστε να κοιτάτε το κορμί σας στον καθρέφτη, μην ρωτάτε αν ο γκόμενος ή γκόμενα που πηδήξατε φχαριστήθηκε το σεξ μαζί σας. Μείνετε τα αχόρταγα σεξουαλικά όντα που είστε και χαρείτε την κάθε ώρα και στιγμή που χτυπιέστε στο κρεβάτι. Ολα αυτά μέχρι τις 16 του μήνα, οπότε μια συναρπαστική αλλαγή έρχεται στην καθημερινότητα. Ενα καινούργιο πρόσωπο ταράζει τα νερά σε όσους έχετε σχέση, οπότε μυρίζει... κέρατο. Οσο για τους singles, μην δείτε το νέο πρόσωπο ως τον έρωτα της ζωής σας. Κάντε αυτό που κάνετε πάντα. Ρουφήξτε όλους τους χυμούς του, ξεζουμίστε το και ότι ήθελε προκύψει...

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν αλλάζουν και πολύ τα πράγματα τοξοτάκια μου. Τα πάρτι για σας συνεχίζεται. Ολος ο Δεκέμβρης σας βρίσκει φουλ καυλωμένους και όχι μόνο, καθώς είναι τόσο μεγάλη η λάμψη που εκπέμπετε, ώστε όλοι θα καυλώνουν μαζί σας. Προσέξτε λίγο το διάστημα από τις 6 μέχρι τις 12 του μήνα, μην το... δίνετε όπου κι όπου, γιατί ένα συννεφάκι που περνάει από πάνω σας, μπορεί να σας προκαλέσει προβλήματα. Να είστε επιλεκτικοί. Μετά το μέσο του μήνα, τίποτα δεν σας σταματά. Ξεσαλώστε, χαρείτε το, ο Δεκέμβρης είναι ο μήνας των γιορτών και τι ωραιότερο να γιορτάζεις κάθε μέρα με ένα καλό πήδημα. Αντε... Καλές γιορτές και καλά γαμήσια τοξοτάκια μου και θυμηθείτε με, ότι στις 21 του μήνα, θα κάνετε το πιο άγριο και τρελό σεξ της ζωής σας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσοχή αιγοκεράκια μου, γιατί ο Δεκέμβρης κρύβει παγίδες. Σκεφτείτε τι θα κάνετε με τις γκόμενες και τους γκόμενους που θα εμφανιστούν από το παρελθόν και μην πέσετε κατ’ ευθείαν στο κρεβάτι μαζί τους, γιατί μπορεί να το μετανιώσετε. Από τις 7  Δεκεμβρίου και μετά, δώστε μεγάλη προσοχή στα μηνύματα που θα πιάνετε γύρω σας. Αν ο/η συνάδελφος, ή ένας/μία γνωστή σας πλησιάσει περισσότερο, μπορεί να μην σας την πέφτει και να εκτεθείτε. Μέχρι το τέλος του μήνα θα αισθανθείτε αρκετές φορές την ανάγκη να απομονωθείτε. Μην τρομάξετε. Απολαύστε τη μοναξιά της κρεβατοκάμαράς σας και σβήστε την καύλα σας με σόλο – σεξ. Προσέξτε γιατί στις 22 του μήνα θα μάθετε κάτι πολύ σημαντικό για το ταίρι σας (και οι singles για τον γκόμενο ή τη γκόμενα που τους ενδιαφέρει), όχι απαραίτητα κακό. Χειριστείτε το σωστά και ετοιμαστείτε για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όπου τα πράγματα αλλάζουν ολοκληρωτικά και έρχεται η ώρα για δράση. Θα αποχαιρετίσετε το 2018 με μια... καυτή βραδιά γεμάτη σεξ!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπερδεμένα λίγο τα πράγματα υδροχοάκια μου. Ο Δεκέμβρης σας φέρνει καινούργιες γνωριμίες. Γκόμενους και γκόμενες πρόθυμες να πηδηχτούν μαζί σας, ενώ θα σας δοθεί η ευκαιρία να πραγματοποιήσετε κάποιες από τις φαντασιώσεις σας. Μια παρτούζα, kinky σεξ, να ικανοποιήσετε το φετίχ σας. Προσέξτε το διάστημα από 6 μέχρι 16 Δεκεμβρίου και σκεφτείτε πολύ με ποιους θα πέσετε στο κρεβάτι, όσο κι’ αν σας καυλώνουν, ότι κι’ αν σας υπόσχονται, γιατί μπορεί να την πατήσετε. Υστερα από αυτές τις δέκα μέρες, απελευθερωθείτε και ετοιμαστείτε ώστε να μπορέσετε να χειριστείτε αυτά που έρχονται. Θα μάθετε συναρπαστικά νέα για το ταίρι σας, ή για τον γκόμενο ή τη γκόμενα που γουστάρετε. Επίσης, θα έχετε απροσδόκητες συναντήσεις, οι οποίες μπορεί να αλλάξουν ριζικά τη σεξουαλική σας ζωή. Γι’ αυτό λοιπόν, καλή τύχη υδροχοάκια...

ΥΧΘΕΙΣ: Ψαράκια μου, σκούρα τα πράγματα για το πρώτο 20ήμερο του Δεκέμβρη, αλλά τις τελευταίες δέκα μέρες, θα είναι αυτό που λέμε, βάστα μάνα και θα γίνει το μεγάλο πήδημα! Τίποτα δεν θα πηγαίνει καλά μέχρι τις 20. Οι καύλες σας μεγάλες. Ομως, ενώ θα είσαστε ένα βήμα πριν τον/την ρίξετε στο κρεβάτι, κάτι θα συμβαίνει και θα παίρνει αναβολή. Η ανυπομονησία σας για να πηδήξετε και να πηδηχτείτε θα είναι τόσο μεγάλη, που μπορεί να κάνετε το λάθος και ο στόχος να απομακρυνθεί από δίπλα σας. Και η μαλακία, σεξ είναι. Τραβήξτε μία για να ξελαμπικάρετε και βάλτε τις βάσεις για να απολαύσετε ύστερα από λίγες μέρες τη χαρά που δίνει το σεξ. Από τις 21 του μήνα, όλα αλλάζουν. Ηρθε η στιγμή να δρέψετε τους καρπούς της προσπάθειας που κάνατε. Το ίδιο βράδυ, ή το αμέσως επόμενο, έρχεται η κορύφωση στη σεξουαλικής σας ζωή και ετοιμαστείτε για μπόλικους οργασμούς μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Ιανουάριος 2019: Σεξουαλικό Ωροσκόπιο
14/12: Σεξ με 60 Γυναίκες για 4 Μερες!
Η Ρωσιδούλα μας δείχνει την... Καρδούλα της!
Petra Verkaik, η... Αγρια Ολλανδέζα
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: