Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Νοέμβριος 2018: Σεξουαλικό Ωροσκόπιο

Καλά τα νέα για τα περισσότερα από τα ζώδια, καθώς ο Νοέμβριος μας μπαίνει καυλωμένος και υπόσχεται μπόλικο, βρώμικο και kinky σεξ! Και για κάποια από αυτά, υπόσχεται μεγαλεία. Και στο σεξ και στο χρήμα! Πάμε να δούμε, όμως, τι μου είπαν τα άστρα σχετικά με το ποια ζώδια θα βάλουν... φωτιά στα σεντόνια και ποια θα τα... χτυπήσει η αγαμία το Νοέμβριο του 2018.

ΚΡΙΟΣ: Κριάρια μου, δεν ξέρω πως σας μπήκε ο μήνας, αλλά ο Νοέμβρης σας υπόσχεται μεγαλεία. Πολύ και έντονο σεξ και βέβαια μεγάλες καύλες. Τόσο μεγάλες, που μερικές φορές η κατάσταση θα είναι αφόρητη. Για τους και τις singles, λοιπόν, ή ξεσπάστε στα όργανα του γυμναστηρίου, ή αποφασίστε, ότι αφού δεν σας κάθεται κάποιος/α, θα το... παίζετε όσες φορές χρειαστεί για να ξεφουντώσετε! Εάν είστε ήδη σε σχέση, ελπίζω το ταίρι σας να γουστάρει να δοκιμάζει καινούργια πράγματα, γιατί αυτή τη διάθεση θα έχετε. Μέχρι και το τελευταίο λεπτό αυτού του μήνα θα πετάτε... φωτιές και προσπαθήστε να ζήσετε τις φαντασιώσεις σας και να κάνετε αυτά που εσείς θέλετε. Ζήστε το κριάρια μου...

ΤΑΥΡΟΣ: Ο Νοέμβρης ξυπνάει μέσα σας τον... ταύρο. Πύρκαυλοι θα μου είστε όλο το μήνα και μόνο το πήδημα θα έχετε στο μυαλό σας. Το δεκαήμερο μεταξύ 7 και 17, όμως, θα αισθανθείτε την ανάγκη να πάρετε τη μεγάλη απόφαση. Ποιος/α θέλετε να κοιμάται δίπλα σας; Θέλετε να βγείτε από τη σχέση και να μείνετε single; Θέλετε να γίνετε κυνηγοί και να ρίχνετε κάθε βράδυ άλλη/ον στο κρεβάτι ; Πως σας αρέσει να κάνετε σεξ; Ακούστε το σώμα σας για να αποφασίσετε. Τις τελευταίες 8 ημέρες του μήνα, κυρίως οι single, θα έχουν την τάση να κρύβουν το σεξουαλικό... ταύρο που έχουν μέσα τους, για να μην τρομάξουν όσες/οι θα ήθελαν να πηδηχτούν μαζί τους. Λάθος. Εκείνη/ος που θα κάνει σεξ μαζί σας πρέπει να ταιριάζει με τη δική σας σεξουαλική ένταση.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Το Νοέμβρη θα ξεκαθαρίσετε τα πράγματα διδυμάκια μου. Θα καταλάβετε ότι πρέπει να ευχαριστιέστε εσείς το σεξ και όχι να εστιάζετε στην ευχαρίστηση του άλλου. Μετά τις 7 του μήνα, θα έχετε τη διάθεση να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, καθώς, η προσωπική φροντίδα θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση και θα σας οδηγήσει σε νέες αναζωογονητικές και αξέχαστες σεξουαλικές εμπειρίες. Για τους/τις singles, βγείτε από το καβούκι σας, «χτυπήστε» γκόμενα/γκόμενο, στα social media, στο μπαράκι, στη δουλειά. Μετά τις 22 του μήνα, σας περιμένει μια έκπληξη. Μια σεξουαλική φαντασίωσή σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα, μία/ένας πρώην θα εμφανιστεί, ή και κάποια/ος καινούργιος. Οτι και νάναι, το πήδημα είναι σίγουρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καλά τα νέα καρκινάκια μου. Το Νοέμβρη το μόνο που θα έχετε στο μυαλό σας είναι το πήδημα και ειδικά οι πρώτες τρεις εβδομάδες θα είναι από τις πιο περιπετειώδεις και ξέγνοιαστες που έχετε ζήσει αυτή τη χρονιά! Το δεκαήμερο 7 με 17 θα αισθανθείτε μεγάλη σεξουαλική ενέργεια και αυτό θα οδηγήσει στο να σπάσετε τα ταμπού και να ζητήσετε απελευθερωμένο και αυθόρμητο σεξ. Και επειδή η καύλα θα είναι ισχυρότερη από τη συντηρητική πλευρά του εαυτού σας, θα βγάλετε από μέσα σας τον kinky εαυτό σας, σε σημείο που να μην σας αναγνωρίζουν. Είναι οι δέκα μέρες που θα δώσετε προτεραιότητα στη δική σας σεξουαλική ευχαρίστηση και στα θέλω σας στο σεξ.

ΛΕΩΝ: Λιονταράκια μου, ήρθε η ώρα της... νηστείας και έρχεται η ώρα για το μεγάλο... τσιμπούσι. Οι πρώτες τρεις εβδομάδες θα είναι δύσκολες, καθώς θα σας χτυπήσει η εσωστρέφεια και η εσωτερική αναζήτηση, οπότε, άντε βρες την όρεξη να καυλώσεις και να πηδήξεις ή να πηδηχτείς... Τα πράγματα αλλάζουν από τις 17 και μετά, οπότε κάτι θα αρχίσει να... κουνιέται και μετά τις 22 έρχεται η μεγάλη ανατροπή. Η εσωστρέφεια τελειώνει, η καύλα σας... χτυπάει στο κεφάλι και μέχρι το τέλος του μήνα δεν θα προλαβαίνετε να πηδάτε και να πηδιέστε. Και όπως λένε τα άστρα, το πιο καυτό σεξ, ένα από τα καλύτερα της ζωής σας, θα το ζήσετε την τελευταία μέρα του μήνα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σκαμπανεβάσματα βλέπω παρθενάκια μου, αλλά μην μου στενοχωριέστε. Το πρώτο 15νθήμερο του Νοέμβρη, άλλες φορές δεν θα θέλετε ούτε χέρι να σας βάλουν, ενώ θα έχετε και κάποιες στιγμές που θα θέλετε να κάνετε σεξ απεγνωσμένα. Μετά τις 15 Νοέμβρη, όμως τα πράγματα αλλάζουν. Θα σκεφτείτε ότι το πήδημα που αξίζει, είναι το πιο άγριο, το πιο απαγορευμένο που θα μπορούσατε να κάνετε και καταλήγετε: Με ποιον θα ήταν; Πού θα το κάνατε; Πως θα το κάνατε; Πόσο συχνά θα το κάνατε; Και τότε θα δείτε ότι έρχεται η διάθεση για αναζήτηση γκόμενας/γκόμενου με τους οποίους θα απολαμβάνετε ακόμα περισσότερο το σεξ μαζί τους. Οι singles μετά τις 23 του μήνα, θα εκτονώσουν τη σεξουαλική τους ενέργεια, καθώς σε μια έξοδο θα βρουν παρτενέρ.

ΖΥΓΟΣ: Σκούρα τα πράγματα... Είναι ο μήνας που θα βάλετε τα πάντα στη... ζυγαριά και θα περιμένετε να δείτε που θα κάτσει η πλάστιγγα. Για όσους/ες είστε σε σχέση, μέχρι τις 23 του μήνα, η σεξουαλική δραστηριότητα θα πέσει στο ναδίρ. Μετά, θα συζητήσετε με το ταίρι σας το τι θέλετε στο σεξ με στόχο να είστε και οι δύο σεξουαλικά ικανοποιημένοι. Οι singles προσοχή. Πολλές/οί θα θέλουν να σας ρίξουν στο κρεβάτι, αλλά μην ενδώσετε. Ειδικά μέχρι τις 16 του μήνα, διάστημα στο οποίο μπορεί να συμβούν διάφορα απρόοπτα, τα οποία επηρεάζουν τη σεξουαλική σας ζωή. Δείξτε προσοχή, στο με ποιον θα κάνετε σεξ, πως θα το κάνετε, πόσο συχνό σεξ θα κάνετε και πάρτε μέτρα προφύλαξης της υγείας σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αχόρταγα σκορπιουδάκια μου, ο Νοέμβριος σας βρίσκει μέσα στην καύλα. Ειδικά μέχρι τις 8 του μήνα, θα θέλετε να κάνετε ότι πιο πρόστυχο έχετε σκεφτεί και με όποιον έχετε σκεφτεί. Πράγματι, εκείνες τις ημέρες να το κάνετε, διότι θα είστε στη διάθεση, που δεν θα παίρνετε σοβαρά τους άλλους, ούτε τον εαυτό σας. Μετά, αλλάζουν λίγο τα πράγματα, καθώς η σεξουαλική σας ορμή, ναι μεν παραμένει υψηλή, όμως, θα έχετε ανάγκη να συνδεθείτε και συναισθηματικά με το ταίρι σας, την ώρα που το κάνετε. Οι singles είστε τυχεροί. Διότι μετά τις 15 του μήνα, κάτι αλλάζει και στο βάθος φαίνεται γκόμενα/ος!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ρίξατε το βέλος και πετύχατε κέντρο τοξοτάκια μου! Οχι ότι ο μήνας δεν μπήκε καλά, αλλά μετά τις 8 του Νοέμβρη, αρχίζει για σας μια περίοδος μεγάλης τύχης και αφθονίας! Μια περίοδος που η λάμψη σας θα θαμπώνει τους άλλους.Τι σημαίνει αυτό; Οχι μόνο ότι θα κάνετε όσο σεξ θέλετε, αλλά και ότι θα μπορέσετε να επικοινωνείσετε με ευκολία, τη σεξουαλική ζωή των ονείρων σας. Για όσους είναι σε σχέση, μετά τις 15 του μήνα, θα θέλετε μια περισσότερο συναισθηματική σχέση, αλλά εκμεταλλευθείτε την περίοδο. Ζητήστε από το ταίρι σας ότι πιο τολμηρό έχετε σκεφτεί στο σεξ, καθώς οι πιθανότητες να το πείσετε είναι μεγάλες και να φτάσετε στο σημείο να απολαμβάνετε το σεξ  χωρίς ενοχές και ντροπές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αιγοκεράκια, έχει κέρατο ο Νοέμβριος. Όσοι/ες είστε σε σχέση, ειδικά το διάστημα 16 με 20, θα είναι ένα... καυτό τετραήμερο. Μια καινούργια γνωριμία στα social media, ένα πρόσωπο από το παρελθόν και τα κέρατα θα τα φορέσει το ταίρι σας, γιατί δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε. Και οι singles εκείνο το διάστημα θα κάνουν μια νέα γνωριμία, ή επανασύνδεση που θα καταλήξει τουλάχιστον μια φορά στο κρεβάτι. Μετά τις 7 του μήνα, τα άστρα ευνοούν να βγάλετε την kinky πλευρά του εαυτού σας, καθώς, μπορείτε να μαγέψετε  το άτομο που πέφτει μαζί σας στο κρεβάτι και να το πείσετε για οτιδήποτε. Την τελευταία εβδομάδα του μήνα μπορεί να αισθανθείτε ανασφάλεια, αλλά μην το βάλετε κάτω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Λοιπόν υδροχοάκια μου, βλέπω χρήμα μέσα στην κανάτα σας! Και τι σημαίνει το χρήμα; Μα φυσικά, σεξ και βέβαια, όχι με την/τον οποιοδήποτε, αλλά σου δίνει και τη δυνατότητα της επιλογής. Προτάσεις θα έχετε πολλές, ιδιαίτερα στο επαγγελματικό περιβάλλον και όσοι/όσες είστε σε σχέση και οι singles. Μετά τις 15 του μήνα, δεν θα σας αρκεί μόνο το πήδημα, αλλά θα θέλετε το άτομο με το οποίο το κάνετε, να το απολαμβάνει. Αν δεν βρείτε ανταπόκριση, μην τα κάνετε όλα... πουτάνα, περιμένετε να βγει ο μήνας και μετά πάρτε αποφάσεις. Διότι μετά τις 22 του μήνα, θα έχετε την υπομονή να ακούσετε το ταίρι σας και θα μπορείτε και εσείς να καταλάβετε και τα δικά του θέλω.

ΥΧΘΕΙΣ: Ψαράκια μου ήρθε η ώρα της αναγέννησης. Τον Νοέμβριο θα κάνετε μια νέα αρχή ως σεξουαλικά άτομα! Πρώτα από όλα, ακούστεμε και πηγαίντε ένα ταξίδι στο εξωτερικό μέχρι τις 22 μήνα. Θα γνωρίσετε εκπληκτικές σεξουαλικές εμπειρίες. Μη βάζετε όρια στη σεξουαλική σας εξερεύνηση. Είναι ο μήνας που θα βρεθείτε στην ανάγκη να απελευθερωθείτε, να δοκιμάσετε τις φαντασιώσεις σας και να τις κάνετε πράξη. Μετά τις 22 του μήνα, μεγάλες καύλες θα σας ζώσουν και θα θέλετε να κάνετε σεξ όλη την ώρα. Εχετε το χρόνο να ψάξετε να βρείτε ένα υπερδραστήριο σεξουαλικά άτομο για να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας...

Πότε ο Mickey Mouse... πήρε τη Minnie
Σκισμένο Καλσόν & Ψηλά Τακούνια
Petra Verkaik, η... Αγρια Ολλανδέζα
"Εκανα WebCam Chat με ένα... Κουτάβι"!
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: