Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Οκτώβριος 2018: Σεξουαλικό Ωροσκόπιο

Πως τα πήγαμε το Σεπτέμβρη; Μου τα είπαν σωστά τα άστρα, ανάλογα με τις σεξουαλικές σας επιδόσεις; Εγώ πιστεύω ότι σε όσους υποσχέθηκα ακόρεστο σεξ, το έκαναν, ενώ σε όσους είχα πει ότι έρχεται αναβροχιά, έρεψαν στη μαλακία. Και επειδή τα άστρα δεν πέφτουν ποτέ έξω, δείτε τι λένε για τον Οκτώβρη του 2018, ποια ζώδια θα βάλουν... φωτιά στα σεντόνια και ποια θα τα... χτυπήσει η αγαμία.

ΚΡΙΟΣ: Κριάρια μου, γενικώς την... κάτσατε τη βάρκα, καθώς ο Οκτώβρης σας βρίσκει σε διάθεση περισυλλογής, σχετικά με το ποιον πρέπει να βάζετε στο κρεβάτι σας. Αυτό σημαίνει ανασφάλεια και προβληματισμό για το πως πραγματικά αντιλαμβάνεστε το σεξ και τις σχέσεις. Είναι πολύ πιθανόν να επανεμφανιστούν παλιές γκόμενες/οι, που θα σας φέρουν στο μυαλό μερικές από τις καλύτερες σεξουαλικές σας εμπειρίες. Σκεφτείτε προσεκτικά πριν πέσετε στο κρεβάτι μαζί του/της, γιατί η εμπειρία μπορεί να είναι καταστροφική. Κομβικό σημείο, για σας. Η Πανσέληνος στις 24 του μήνα, οπότε απελευθερώνεστε και γίνεστε πάλι τα σεξουαλικά όντα που πηδάνε ότι... κινείται και ότι... πετάει!

ΤΑΥΡΟΣ: Ταυράκια και ταυρίνες μου, ο Οκτώβριος έρχεται να σας κάνει να νοιώσετε πραγματικοί... ταύροι! Η σεξουαλική σας ενέργεια θα απογειωθεί και τίποτα δεν μπορεί να σας εμποδίσει από το να γίνετε γαμίκουλες και τσούλες. Και όσοι/ όσες έχετε καιρό να νιώσετε χαρά στα... σκέλια σας, μέχρι τις 18 του μήνα, θα το... γιορτάσετε. Προσοχή, όμως, γιατί θα εμφανιστούν άτομα από το παρελθόν και δεν πρέπει να σκεφτείτε μόνο με τις ορμές σας, αλλά θα πρέπει να τα ψυχολογήσετε. Ειδικά μετά την Πανσέληνο (24 Οκτωβρίου), θα κάνετε σεξ με πάθος και ένταση, ενώ σε κάθε σας βήμα θα νοιώθετε να σας γδύνουν με τα... μάτια και πολύ δύσκολα θα γλυτώσετε από τα άτομα που θα θέλουν να σας ρίξουν στο κρεβάτι.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Το απόλυτο μπέρδεμα, ο Οκτώβρης, για σας διδυμάκια μου. Και ενώ ο Μάιος είναι ο μήνας της μαλακίας, εσείς προτείνω να το γιορτάσετε φθινοπωριάτικα. Διότι από τη μια θα σκέφτεστε ότι δεν δίνετε στο σεξ όσα θέλει το ταίρι σας, ή δεν ικανοποιήστε εσείς σεξουαλικά και από την άλλη, θα έχετε τη διάθεση για περιπέτειες, για ξεπέτες δηλαδή. Αναζητείστε, λοιπόν τη σεξουαλική ικανοποίηση στη χούφτα ή στο δάχτυλό σας, για να μην κάνετε πράγματα, για τα οποία θα μετανιώσετε μετά. Ολα αυτά μέχρι την 24η Οκτωβρίου, καθώς η Πανσέληνος θα σας φέρει τη διάθεση για αγκαλίτσες και φιλάκια, θα συνειδητοποιήσετε τι θέλετε στο σεξ και θα αναζητήσετε τρυφερότητα και στοργή από το άτομο που κοιμάται γυμνό δίπλα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καρκινάκια μου, τον Οκτώβριο, πατάτε σε δυο... βάρκες, οπότε ακούστε με και απολαύστε το ξέγνοιαστο και χωρίς αναστολές σεξ! Τι εννοώ; Οτι, ενώ ο Οκτώβριος ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας και τη σεξουαλική σας ενέργεια, υπάρχει ένα διάστημα, μεταξύ 8 και 18 του μήνα, στο οποίο θα νιώσετε ανασφάλεια για τη συμπεριφορά σας. Δεν θα αφήνετε τον εαυτό σας ελεύθερο να ικανοποιήσει τις φαντασιώσεις σας, οι οποίες θα είναι περισσότερο έντονες από ποτέ. Μία λύση είναι να επιλέξετε να καλείτε στο σπίτι σας το άτομο με το οποίο θα κάνετε σεξ, καθώς η ασφάλεια του σπιτιού σας μπορεί να σας απελευθερώσει. Μετά τις 18 και ειδικά μετά την Πανσέληνο της 24ης του μήνα, η καύλα θα σας... χτυπήσει στο κεφάλι και θα ψάχνετε για το πιο βρώμικο σεξ της ζωής σας, χωρίς να σκέφτεστε τίποτα!

ΛΕΩΝ: Λιονταράκια μου, ετοιμαστείτε για έντονο και απρόβλεπτο σεξ! Ο Οκτώβρης σας φέρνει αλαζονική διάθεση και μπόλικη γοητεία. Εγκαταλείπετε τη σοβαρή εικόνα του εαυτού σας και ετοιμάζεστε για περιπέτειες και ξεπέτες, με στόχο να το διασκεδάσετε. Προσπαθήστε στο διάστημα 5 με 18 του μήνα να καταπολεμήσετε τον εαυτό σας, που θα προσπαθήσει να σας δημιουργήσει αναστολές και να σας κρατήσει μακριά από one night stands και σεξ με αγνώστους. Μετά τις 18 Οκτωβρίου και ειδικά μετά την Πανσέληνο της 24ης του μήνα, δεν θα ξέρετε σε ποιους να κάτσετε, καθώς η γοητεία που θα εκπέμπετε θα φέρει πολλές προτάσεις, από γνωστούς και αγνώστους. Και θα είναι δύσκολο να τις απορρίψετε, καθώς, είπαμε, θέλετε να διασκεδάσετε με άγριο και βρώμικο σεξ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ενα μόνο πράγμα θα γυρίζει στο μυαλό σας τον Οκτώβριο παρθενάκια μου (λέμε τώρα...): Το πήδημα. Στο σπίτι, στο δρόμο, στη δουλειά, όπου και να βρίσκεστε, θα σκέφτεστε πως και με ποιον θα κάνετε σεξ. Ο μήνας σας οπλίζει με τόλμη για να αναζητήσετε και να πραγματοποιήσετε, τις πιο πρόστυχες φαντασιώσεις σας, είτε με το ταίρι σας, είτε στις ξεπέτες. Μην διστάσετε. Κι αν ακόμα, το άτομο με το οποίο θα βρεθείτε στο κρεβάτι ντρέπεται, πάρτε εσείς την πρωτοβουλία, πείτε του τι θέλετε να σας κάνει και ρωτήστε το τι θέλει να του κάνετε εσείς. Μετά την Πανσέληνο, στις 24 Οκτωβρίου, ο μήνας, σας επιφυλάσσει αχαλίνωτο σεξ με απίστευτο πάθος...

ΖΥΓΟΣ: Μήνας εσωστρέφειας, περισυλλογής και μοναξιάς, ο Οκτώβρης για σας ζυγούλια μου. Αν είστε μόνος, για παράδειγμα, θα σκέφτεστε με νοσταλγία τους πρώην και θα προτιμήσετε το σόλο σεξ, αντί να ψάξετε για νέες περιπέτειες. Οσοι/ες είστε σε σχέση θα σκεφτείτε το πόσες υποχωρήσεις έχετε κάνει για να ευχαριστήσετε το ταίρι σας και θα θελήσετε να βάλετε τέλος σε αυτό. Ο Οκτώβρης σας οπλίζει με θάρρος για να βάλετε κάτω το ταίρι σας και να του αποκαλύψετε τις σεξουαλικές σας ανάγκες και τι ακριβώς σας αρέσει στο σεξ. Θέλετε να νιώσετε γεμάτη τη σεξουαλική σας ζωή, όχι αναζητώντας γκόμενους/ες, αλλά μόνο με το ταίρι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αφήσετε την περηφάνια, ή το εγώ σας να μην ζήσετε τις μεγάλες στιγμές που σας επιφυλάσσει ο Οκτώβρης. Τι σας επιφυλάσσει; Σεξ, που θα σας φτάσει στον 7ο ουρανό! Ο, τι θέλεις. Αρκεί να μην το αφήσεις να περάσει δίπλα σου, απλά να το κάνεις! Βασιστείτε στη διαίσθησή σας όταν πρόκειται να επιλέξετε το άτομο που θα κάνετε σεξ, το που θα κάνετε σεξ και το πως θα το κάνετε. Δεν υπάρχει λόγος να σχεδιάζετε τα πράγματα. Αυτό ο μήνας είναι για να κάνεις ό, τι θέλεις, όπως ακριβώς το θέλεις και κυρίως γιατί καυλώνεις να το κάνεις. Ειδικά μετά την Πανσέληνο της 24ης Οκτωβρίου, θα θέλεις να ζήσεις το πήδημα της ζωής σου και δεν πρόκειται να κωλώσεις να πάρεις, ακόμα και μέρος σε όργιο, για να κορέσεις τη σεξουαλική σου δίψα!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φθινοπωρινές συννεφιές, τοξοτάκια μου... Κοινώς, τη γαμήσατε! Οχι μόνο δεν θα βάλετε... φωτιά στα σεντόνια, αλλά η ανασφάλεια και η εσωτερική αναζήτηση θα σας αποτρέψει από το  άθλημα στο οποίο πρωταγωνιστείτε, στις ασκήσεις επί... κλήνης. Οι singles θα γνωρίσουν γκόμενουε/νες, αλλά θα τους τρώει η αμφιβολία, αν τα σημάδια που βλέπουν, ΄θα οδηγήσουν στο κρεβάτι ή όχι. Οσοι είναι σε σχέση θα αναρωτηθούν αν η σεξουαλική τους συμπεριφορά απέναντι στο ταίρι τους ήταν, μέχρι τώρα, σωστή ή όχι. Και θα βάλουν πολύ νερό στο κρασί τους, τέρμα τα ξενοπηδήματα, θα ψάξουν το συναισθηματικό και όχι το άγριο σεξ και μετά την Πανσέληνο της 24ης Οκτώβρη, θα απολαύσουν τους καρπούς της... εγκράτειάς τους, με καλό σεξ με το ταίρι τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κομψί  - κομψά τα πράγματα αιγωκεράκια μου... Οχι σπουδαία, αλλά ούτε και μικρά πράγματα. Το ευχάριστο είναι ότι ύστερα από μία περίοδο χαμηλής αυτοπεποίθησης, γίνεστε πιο σέξι και κυρίως, επιλεκτικοί. Κάτι θα εξακολουθήσει να σας κρατάει στην ανασφάλεια, αλλά ειδικά για τους singles, που έχουν ξεχάσει τι σημαίνει οργασμός, τον Οκτώβρη, αυτό, μπορεί να αλλάξει. Πετάξτε δονητές και αυνανιστήρια και κοινωνικοποιηθείτε. Είναι σημαντικό να ομολογήσετε στον εαυτό σας γιατί δεν την πέφτετε στην γκόμενα ή στον γκόμενο. Εχετε επιλέξει να καλογερέψετε, ή φοβάστε την απόρριψη; Βγείτε στον έξω κόσμο λοιπόν και μετά την Πανσέληνο, στις 24 του μήνα, σας βλέπω να πηδιέστε. Οσοι είναι σε σχέση, έρχονται αποκαλύψεις. Δεν ξέρω αν πρόκειται για κέρατο, αλλά κάτι σημαντικό θα αποκαλυφθεί, ή για το ταίρι σας, ή κάτι θα μάθει εκείνο για σας...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ηρθε η ώρα, όχι μόνο να πάτε στη βρύση, αλλά να πιείτε και νερό! Κορυφώνονται, μέσα στον Οκτώβρη, η αυτοπεποίθηση και η σεξουαλικότητά σας. Μπορεί η απόδοσή σας στο σεξ να εξαρτάται από την επαγγελματική σας ζωή, αλλά, αυτό το μήνα, θα βρείτε τον τρόπο να τα διαχωρίσετε. Ειδικά οι singles, θα συναντήσουν γκόμενες/ους, που θα είναι διατεθειμένοι να σας κάτσουν, παρά τον εκκεντρικό σεξουαλικό σας χαρακτήρα. Αρκεί να μην διστάσετε να αποκαλύψετε τα φετίχ ή τις ιδιορρυθμίες σας. Ειδικά μετά την Πανσέληνος της 24ης Οκτώβρη, θα βρείτε το άτομο που θα αναζωογονήσει τη σεξουαλική σας ζωή. Οσοι είσαστε σε σχέση, θα τελειώσετε το μήνα έχοντας κάνει μια νέα αρχή με το ταίρι σας και θα απολαμβάνετε το σεξ μαζί του.

ΥΧΘΕΙΣ: Ποια... ψαράκια... Τον Οκτώβριο, οι υχθείς, μεταμορφώνεστε σε ακόρεστα σεξουαλικά κτήνη και θα θέλετε να τα δοκιμάσετε όλα. Οι singles, δεν θα διστάσετε να κάτσετε σε κάποιον που θα σας την πέσει, ενώ και στο σόλο σεξ, θα πειραματιστείτε με καινούργια πράγματα. Οσοι είσαστε σε σχέση, θα αφήσετε να ξεχειλίσει ο αυθορμητισμός σας, θα θελήσετε να δοκιμάσετε καινούργιες στάσεις και μέρη για να κάνετε σεξ. Εξηγήστε στο ταίρι σας πόσο καυλωμένοι είσαστε αυτό το μήνα, για να μην σας πει σε τίποτα, όχι. Μεταξύ 8 και 18 του Οκτώβρη η δίψα για σεξ θα είναι ακόρεστη, ενώ μετά την Πανσέληνο, στις 24 του μήνα, φύγετε ένα τριήμερο γεμάτο σεξ. Και οι singles. Πηγαίντε κάπου μόνοι σας για λίγες μέρες. Αποπνέετε τόση καύλα, που κάποιον θα ρίξετε στο κρεβάτι σας.

13 Λεπτά θέλει η Γυναίκα για να φτάσει σε Οργασμό
Korina, η Γόησσα
Halloween: Νύχτα... Τρόμου με Horror Σεξ!
Σήμερα το Μενού έχει Σεξ και Μακαρονάδα!
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: