Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Σεπτέμβριος 2018: Σεξουαλικό Ωροσκόπιο

Τι λένε τα αρσενικά και τι τα θηλυκά μου; Πως πάμε από επιδόσεις, τώρα που μπήκε ο Σεπτέμβριος; Το ασκούμε το άθλημα, ή όχι; Μην στενοχωριέστε... εδώ θα σας πω τι πρόκειται να γίνει μέχρι το τέλος του μήνα, όπως μου το είπαν τα άστρα. Ιδού λοιπόν το μηνιαίο σεξουαλικό ωροσκόπιο για το Σεπτέμβριο του 2018.

ΚΡΙΟΣ: Μεγαλεία σας περιμένουν κριάρια μου, αρσενικά και θηλυκά μέσα στο Σεπτέμβρη. Η καύλα θα σας... χτυπήσει στο κεφάλι, ετοιμαστείτε για... μαραθώνιους στο πήδημα και για αχαλίνωτο και βρώμικο σεξ. Μόνο μια αλλαγή θα δείτε στη συμπεριφορά σας. Δεν θα είσαστε τα γνωστά... σαβουρογαμάκια, αλλά θα επιλέγετε με ποιον/α θα πέσετε στο κρεβάτι. Και το νου σας στο γραφείο, γιατί κάτι τρέχει με το/τη συνάδελφο. Α! Την τελευταία βδομάδα, θα ξαναβρείτε τον εαυτό σας και θα... παίρνετε ότι σας κάτσει!

ΤΑΥΡΟΣ: Λάμπει ο Σεπτέμβρης για σας ταυράκια μου, θα είσαστε συνέχεια καυλωμένα και όλοι θα σας βλέπουν σαν ένα sex toy στο κρεβάτι τους. Προσοχή, μόνο, γιατί μέσα σας έχει φουντώσει η ζήλια και προμηνύονται μαλλιοτραβήγματα με το ταίρι σας. Α! Και για τους singles, έξω, έξω, έξω... Βγείτε με φίλους, φίλες, με παρέες.... Σας είπα, αποπνέετε καύλα και θα βρεθούν πολλοί/ές να σας κάτσουν. Την τελευταία βδομάδα του μήνα, ετοιμαστείτε για μεγάλες στιγμές στο κρεβάτι, καθώς θα ξυπνήσει ο kinky εαυτός σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Την κάτσατε τη... βάρκα, διδυμάκια μου, αλλά μην τρομάζετε, δεν θα τη ρίξετε στα βράχια. Ζείτε στο δικό σας κόσμο και κάποιες σκέψεις, ανασφάλειες, θα σας κόψουν τη διάθεση για... ασκήσεις επί κλίνης. Το πήδημα περνάει σε δεύτερη μοίρα. Αυτά, μέχρι να έρθει η τελευταία βδομάδα του Σεπτέμβρη, όπου όλα αλλάζουν. Καύλες τρελές, δεν θα βλέπετε την ώρα να πάρετε ότι πετάει και ότι κινείται! Θα ξαναβρείτε τα κόζια σας και θα γίνει, πάλι, το πήδημα προτεραιότητα στη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δύσκολα σας βάζει ο Σεπτέμβρης καρκινάκια μου, αρσενικά και θηλυκά. Μήνας περισυλλογής, καθώς, νιώθετε ότι κάτι δεν πάει καλά όταν πέφτετε στο κρεβάτι. Το πήδημα έχει γίνει ρουτίνα και θέλετε άλλα... κόλπα. Δείξτε το στο ταίρι σας με προσοχή, γιατί μπορεί να το αιφνιδιάσετε και να μείνετε με τη... μπουκάλα στο χέρι. Φαίνεται ότι όλα αυτά θα τα λύσετε μέχρι να αρχίσει η τελευταία βδομάδα του μήνα, οπότε το σεξ θα είναι πάλι συναρπαστικό. Α! Μετά τις 25, κάτι καινούργιο μπαίνει στη ζωή σας...

ΛΕΩΝ: Οτι πηδήξατε, πηδήξατε... Τα κεφάλια μέσα λιονταράκια μου! Το σεξ φεύγει απ’ το μυαλό σας και αρχίζετε να σκέφτεστε τα λεφτά και τη σιγουριά. Τέρμα το πηδάμε ότι... πετάει και παρά το γεγονός ότι θα σας την πέφτουν, εσείς, βράχοι, θα μείνετε με το ένα και μοναδικό σας ταίρι. Μάλλον γάμοι μου μυρίζουν... Και όταν μπουν όλα σε τάξη, σας βλέπω, την τελευταία βδομάδα, να σας πιάνουν πάλι οι καύλες οι ατελείωτες και να πηγαίνετε να το γιορτάζετε με ένα καλό... πήδημα! Οχι με το ταίρι σας...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι ο μήνας που σας έχει μπει, παρθενάκια μου, να κάνετε το μεγάλο ξεκαθάρισμα, σχετικά με το πως θέλετε να πηδιέστε. Θέλετε να πείτε στον εαυτό σας, αυτά θέλω να κάνω και να μου κάνουν και εκείνα, όχι. Ξεχάστε το μέχρι να ξεκινήσει η τελευταία βδομάδα του μήνα. Κάποιοι που θα έρθουν από το παρελθόν, κάποιοι νέοι, δεν θα σας αφήσουν να συγκεντρωθείτε. Απολαύστε το πήδημα, λοιπόν και αφήστε τα ξεκαθαρίσματα για τις τελευταίες μέρες του μήνα, που έχετε κάποιες ελπίδες να τα καταφέρετε...

ΖΥΓΟΣ: Δεν ξέρω ζυγούλια μου αν θα κάνετε λιγότερο ή περισσότερο σεξ, σίγουρα, όμως, θα κάνετε καλύτερο. Είναι ο μήνας που θα δοκιμάσετε να περάσετε τα όριά σας στο σεξ και να δοκιμάσετε πιο kinky καταστάσεις, είτε με το ταίρι σας, είτε με το τρίτο πρόσωπο. Γιατί, είναι ο μήνας που αποπνέετε καύλα και θα έχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε πολλούς/ές που θα θέλουν να σας ρίξουν στο κρεβάτι. Μέχρι το τέλος του μήνα ένα πράγμα θα έχετε στο μυαλό σας. Το καλό πήδημα και τους μεγάλους οργασμούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σκορπιουδάκια μου, μην βάζετε τίποτα στο μυαλό σας που μπορεί να σας προβληματίσει, να σας αγχώσει. Γιατί το άγχος σκοτώνει το σεξ και ο Σεπτέμβρης σας υπόσχεται μπόλικο από το τελευταίο. Οχι μόνο η καύλα θα σας χτυπήσει το κεφάλι, αλλά και εσείς θα είσαστε... κινούμενες καύλες, αφού απ’ όπου και να περνάτε θα σκορπάτε ρίγη ηδονής. Απολαύστε το πήδημα, ξεπερνώντας τα όρια, γιατί την τελευταία βδομάδα, γίνεστε πιο εσωστρεφής και θα ζητήσετε το χαλαρό σεξ και από ένα πιο μόνιμο ταίρι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τοξοτάκια μονίμως καυλωμένα και με διάθεση να... τσιμπάτε από δω κι’ από κει. Ομως, ο Σεπτέμβρης σας κάνει να σκεφτείτε τι θέλετε ακριβώς στο σεξ και πως θα το πετύχετε. Αποφύγετε τα νεύρα και πηγαίντε σε χαλαρές και ατμοσφαιρικές συζητήσεις και πείτε τα όλα, ακόμα και τις πιο kinky σκέψεις σας, τα φετίχ σας, τις φαντασιώσεις σας. Ειδικά μετά τις 24 Σεπτέμβρη είναι η κατάλληλη εποχή για... αποκαλύψεις. Και κάντε λίγο κράτει από το να πηδάτε από δω κι’ από κει, γιατί μπορεί να σας βγει σε κακό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τέρμα η περίοδος της αγαμίας για σας, αιγοκεράκια μου. Ο Σεπτέμβρης έρχεται γεμάτος καύλες, για να χαρίσει απίστευτες ηδονές. Αρκεί να μην βάλετε σκοτούρες στο κεφάλι σας και να είσαστε πάντα έτοιμα για το... μεγάλο πήδημα. Είτε με το ταίρι σας, είτε όποιον/α σας παρουσιαστεί, γιατί μέσα στο Σεπτέμβρη, θα σας παρουσιαστεί. Και μην απορρίψετε προσφορές, από κάποιον/α που θα σας φανεί extreme, γιατί μπορεί να χάσετε το καλύτερο σεξ της ζωής σας και να σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Υδροχοάκια μου, ήρθε η ώρα να ξεπεράσετε τις αναστολές σας και να αφήσετε να σας... βγουν τα μάτια έξω! Ο Σεπτέμβρης θα σας γεμίσει καύλα και θα σας φέρει πολλούς/ές στο δρόμο σας που θα θέλουν να κάνουν σεξ μαζί σας, απεγνωσμένα. Και είναι ώρα να βγείτε απ’ την κρεβατοκάμαρα, να ξεπεράσετε τα όρια και να γευτείτε kinky καταστάσεις, που θα σας προκύψουν σίγουρα. Μην χάσετε την ευκαιρία για αχαλίνωτο σεξ, γιατί το όλο το Σεπτέμβριο θα είσαστε σ’ αυτή τη διάθεση.

ΙΧΘΕΙΣ: Ψαράκια μου, ήρθε η ώρα να κολυμπήσετε σε βαθιά νερά. Ο Σεπτέμβρης έρχεται για να σας φέρει σε διάθεση, όχι για περισσότερο, αλλά για πιο ποιοτικό σεξ. Απλώς, μην φοβηθείτε να αποκαλύψετε στον εαυτό σας,τι ακριβώς σας ικανοποιεί. Μπορεί να εκπλαγείτε από το πόσο απαιτητικοί είσαστε στο κρεβάτι, αλλά η καύλα που θα νιώσετε θα σας απογειώσει. Μην τρομάξετενα αναζητήσετε την περιπέτεια, νέες εμπειρίες και να τις ζήσετε με πάθος με εκείνους/ες που θα σας τις προσφέρουν.

13 Λεπτά θέλει η Γυναίκα για να φτάσει σε Οργασμό
Ενα Μαγιάτικο Κορμί από την Ουκρανία
Korina, η Γόησσα
Οκτώβριος 2018: Σεξουαλικό Ωροσκόπιο
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: