Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό
3 Photos In Gallery
   

Σοκ και Απογοήτευση για την Ρrep8

Ως το ήμισυ ενός από τα πιο διάσημα ζευγάρια της Αμερικής, η Portia de Rossi προσπαθεί να αποκωδικοποιήσει το νόημα από τα ανάμεικτα μηνύματα που έχει δεχθεί μέχρι τώρα, γράφει ο Scatt Collins στην εφημερίδα Los Angeles Times. Η ηθοποιός, η οποία παντρεύτηκε τη βασίλισσα των talk-show, Ellen De Generes, έχει κερδίσει τη δημόσια υποδοχή και τα ταμπλόιντς αναρωτιούνται εάν η De Rossi θα φέρει στον κόσμο το πρώτο παιδί του ζευγαριού, με τεχνητή γονιμοποίηση.
Η De Rossi, που γεννήθηκε πριν από 36 χρόνια στην Αυστραλία και λεγόταν Amanda Rogers (απέκτησε καλλιτεχνικό ψευδώνυμο αρκετά νέα σε ηλικία, Portia είναι η ηρωίδα η οποία ικετεύει τον Shylock να δείξει έλεος στον «Εμπορο της Βενετίας»), δεν μπορεί να αγνοήσει ότι ζει σε μία πολιτεία όπου ο γάμος που έκανε το προηγούμενο καλοκαίρι σήμερα μπορεί να μην ισχύει. Το πρωινό της 5ης Νοεμβρίου του 2008 ξύπνησε και έμαθε ότι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος για την Proposition 8, με οριακή διαφορά, ήταν να γίνει δεκτή η πρόταση η οποία απέκλειε στα ομόφυλα ζευγάρια να παντρεύονται στην Καλιφόρνια. 
«Εκλαψα», λέει αμέσως, θέλοντας να δείξει την αντίδρασή της για την απόφαση των ψηφοφόρων. «Ημουνα τόσο ενθουσιασμένη για την εκλογή του Obama, ήταν μία τόσο καταπληκτική στιγμή... Θυμάμαι ότι πήγα στο κρεβάτι και σκέφτηκα, « Prop. 8;»... Και ξύπνησα το πρωί και έμαθα ότι η πρόταση είχε γίνει δεκτή. Και εγώ... Σοκαρίστικα και ένοιωσα βαθύτατα λυπημένη». Πιστεύει με βεβαιότητα ότι η νομιμοποίηση των gay γάμων είναι θέμα χρόνου. Αλλά όταν τη ρώτησα εάν η Prop. 8 θα επηρεάσει τη νομιμότητα του γάμου της, άρχισε να αμφιβάλλει.
«Δεν ξέρω», λέει με ηρεμία. «Πιστεύω ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να σκεφτούν ότι αυτό είναι ένα ανθρώπινο δικαίωμα και έτσι ένα ποσοστό ανθρώπων που ζει σε αυτή τη χώρα δεν μπορεί να έχει ίσα δικαιώματα με τους άλλους. Νομίζω ότι οι άνθρωποι θα πρέπει οπωσδήποτε να σκεφτούν ότι ζουν σε μία χώρα, όπου ο κάθε πολίτης πρέπει να έχει ίσα δικαιώματα». Γι’ αυτό που είναι σίγουρη, είναι ότι ο σεξουαλικός της προσδιορισμός, δεν είχε επιπτώσεις στην καριέρα της, από τότε (στις αρχές της δεκαετίας) που το αποκάλυψε, όταν κουτσομπλίστικα άρθρα έγραφαν ότι «έβλεπε» την τραγουδίστρια Francesca Gregorini. Προηγουμένως η De Rossi για ένα μικρό διάστημα ήταν παντρεμένη με έναν σκηνοθέτη.
Με την De Generes συναντήθηκαν αρκετά χρόνια αργότερα κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφησης.

Boobs VS Butts: Τι προτιμούν οι Ελληνες
Δέκα Tips για το Σεξ που πρέπει να γνωρίζετε
Stormy Daniels, από το Πορνό στη Γερουσία της Louisiana
AJ Bailey, πορνοστάρ πτυχιούχος ανθρωπολογίας
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: