Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Οι πρώτοι Γάμοι

Την Τρίτη (3 Ιουνίου) δύο ζευγάρια, ένα με ομοφυλόφιλους άνδρες και ένα με ομοφυλόφιλες γυναίκες παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στην Τήλο. Ο δήμαρχος Τάσος Αλιφέρης πάντρεψε τα δύο ζευγάρια, παρά την απαγορευτική εγκύκλιο του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γιώργου Σανιδά, ο οποίος με εγκύκλιό του είχε προειδοποιήσει τους δήμαρχους να μην προβούν σε οποιαδήποτε πράξη. Ο Γιώργος Σανιδάς, χτες, απέστειλε νέα εγκύκλιο και επανέλαβε ότι ο γάμος μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών είναι ανίσχυρος βάσει της ελληνικής νομοθεσίας. Ο εισαγγελέας Ρόδου, Δώρος Οικονόμου, συνέταξε δικογραφία για να διερευνήσει εάν στοιχειοθετείται αδίκημα παράβασης καθήκοντος για τον δήμαρχο της Τήλου κ. Αλιφέρη, εκτελώντας άμεσα τις εντολές που είχε λάβει σχετικά από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ.Γ.Σανιδά. Ο δήμαρχος κλήθηκε στην Ρόδο για να καταθέσει. Μάλιστα, ο εισαγγελέας της Ρόδου απαίτησε από το δήμαρχο να καταχωρηθούν ως άκυροι οι γάμοι στο ληξιαρχείο, καθώς ο τελευταίος εκτελεί και χρέη ληξιάρχου στο Δήμο.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης Σωτήρης Χατζηγάκης σε δηλώσεις του ανέφερε: «Έχω με σαφήνεια γνωστοποιήσει προς κάθε ενδιαφερόμενο πρόσωπο ή φορέα από τον περασμένο Φεβρουάριο, ότι οι νέες διατάξεις για το Σύμφωνο Ελεύθερης Συμβίωσης αφορούν μόνο στα ετερόφυλα ζευγάρια. Δεν είχε και δεν έχει πρόθεση να συμπεριλάβει τα ομόφυλα ζευγάρια, είτε ανδρών είτε γυναικών». Επανέλαβε επίσης ότι οι απόπειρες τέλεσης πολιτικών γάμων σε ομόφυλα ζευγάρια είναι παράνομες και οι σχετικοί «γάμοι» ανυπόστατοι. Ο ένας εκ των νεόνυμφων και μέλος της ΟΛΚΕ, ο κ. Δημήτηρης Τσαμπρούνης δήλωσε: «Για την προσωπική μου ζωή είναι μία σημαντική μέρα. Ελπίζω με την πράξη μας να συμβάλλουμε στο να αποκτήσουν ίσα δικαιώματα οι gay στην Ελλάδα».
Η κα Ευαγγελία Βλάμη η οποία παντρεύτηκε επίσης και είναι μέλος της ΟΛΚΕ είπε: «Από αυτή τη μέρα αλλάζουν πολλά στο θέμα των διακρίσεων εναντίον των ομοφυλόφιλων στην Ελλάδα. Παντρευτήκαμε για να δώσουμε κουράγιο στους ομοφυλόφιλους». Η Εκκλησία δεν πήρε επίσημη θέση στο θέμα. Μεμονωμένα αντέδρασαν κάποιοι Μητροπολίτες, όπως ο Καλαβρύτων Αμβρόσιος, ο οποίος μέσα από το blog του λέει: «Η Ελλάδα είναι φρενοκομείο. Σε λίγο θα δούμε και έναν «κύριο» να παντρεύεται το σκύλο του. Ετσι θα νομιμοποιήσουμε την κτηνοβασία». Η κυβέρνηση με σκληρή ανακοίνωση του υπουργείου δικαιοσύνης επιτέθηκε στον δήμαρχο Τήλου κάνοντας λόγο για πραξικοπηματικές τακτικές ενώ η αξιωματική αντιπολίτευση διά του εκπροσώπου του κόματος έδωσε συγχαρητήρια στον δήμαρχο. Ο ΣΥΝ και οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ με ανακοινώσεις χαιρέτησαν την ενέργεια του δήμαρχου της Τήλου. Πάντως ο εισαγγελέας Ρόδου παράγγειλε στον δήμαρχο, Τάσο Αλιφέρη να μην καταχωρήσει τους γάμους στο ληξιαρχείο. Μέχρι τώρα άλλες τέσσερις αγγελίες ομόφυλων γάμων έχουν δημοσιευτεί στην εφημερίδα ΕΠΟΧΗ.

Τσόντα: Game of Bones 2: Winter Came Everywhere
Ο Οργασμός θεραπεύει τον Λόξυγγα!
Σόλο Σεξ με Teddy Bears και Μαξιλάρια
Ιανουάριος 2019: Σεξουαλικό Ωροσκόπιο
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: