Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Οι Ελληνες είπαν ΟΧΙ στον Ρατσισμό22 Δεκεμβρίου 2015. Η ιστορική συνεδρίαση του ελληνικού κοινοβουλίου στην οποία έγινε το πρώτο βήμα για την ισονομία και τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα.

Πρώτη φορά Ελληνας πρωθυπουργός, ο Αλέξης Τσίπρας, μίλησε για τον «κύκλο οπισθοδρόμησης και ντροπής για το ελληνικό κράτος» και ζήτησε «συγγνώμη προς χιλιάδες συμπολίτες μας για την καθυστέρηση».

Το σύμφωνο συμβίωσης είναι πλέον νόμος του κράτους και με αυτό αναγνωρίζονται νομικά οι ομόφυλες σχέσεις και αποκτούν δικαιώματα ανάλογα με αυτά που ισχύουν στον γάμο.

Είναι το πρώτο βήμα, καθώς υπάρχουν ζητήματα τα οποία πρέπει να ρυθμιστούν και είναι εξ’ ίσου σοβαρά, όπως, η νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου και η αναγνώριση των παιδιών των ομόφυλων οικογενειών.

Εδώ στο 69magazine επικροτούμε την τόλμη που έδειξαν οι βουλευτές οι οποίοι ψήφισαν το σύμφωνο συμβίωσης, καθώς αλλάζει η καθημερινότητα των ομόφυλων ζευγαριών.

Τους βουλευτές που είπαν «Οχι» στον ρατσισμό απέναντι στην LGBT κοινότητα και περιμένουμε να ξεκινήσει ο δημόσιος διάλογος για να προχωρήσουμε και στα επόμενα βήματα.

Και νομίζω ότι δεν υπάρχει καταλληλότερη στιγμή για να σας δείξω την εκπληκτική δουλειά του φωτογράφου και ακτιβιστή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Robin Hammond, ο οποίος συγκέντρωσε μια σειρά φωτογραφιών με ζευγάρια του ιδίου φύλου που ζουν σε χώρες όπου η ομοφυλοφιλία είναι παράνομη και σε ορισμένες περιπτώσεις, τιμωρείται με θάνατο.

Το project, Where Love Is Illegal, είναι αφιερωμένο στον τερματισμό της δίωξης της LGBT κοινότητας.Η J και η Q από την Uganda: ένα ζευγάρι παντρεμένων λεσβιών, ο γάμος των οποίων δεν αναγνωρίζεται στη χώρα τους. Η ομοφυλοφιλία στη χώρα θεωρείται ασθένεια η οποία χρειάζεται θεραπεία και πολλές φορές οι δύο γυναίκες προσποιούνται τις αδελφές.Η Olwetu και η Ntombozuko από τη Νότιο Αφρική: Είναι 8 μήνες μαζί και ελπίζουν να καταφέρουν να παντρευτούν. Πολλοί τις αποκαλούν αγοροκόριτσα, ενώ έχουν δεχτεί σωματική και λεκτική βία.O (27 ετών) και D (23ετών) από τη Ρωσία: Δέχτηκαν επίθεση όταν ένας άντρας τις είδε να φιλιούνται ύστερα από μια συναυλία.Ο Mitch Yusmar, η Lalita Abdullah και τα υιοθετημένα παιδιά τους Izzy και Daniya από τη Malaysia: Ο Mitch είναι transgender άνδρας, αλλά η σχέση του με τη Lalita δεν αναγνωρίζεται και φοβάται μήπως συμβεί κάτι στη σύντροφό του, καθώς εκείνη αναγνωρίζεται ως γονιός και θα χάσει τα παιδιά του.Η Naomi (25 ετών) και η Dolores (24 ετών) από το Cameroon: Δύο Transgender γυναίκες που έμειναν 18 μήνες στη φυλακή, καθώς δικάστηκαν για ομοφυλοφιλία.Η Rihana και η Kim από την Uganda: Συνελήφθησαν κατηγορούμενες για ομοφυλοφιλία και έμειναν κρατούμενες μέχρι να γίνει η δίκη επί 7 μήνες. Στη φυλακή έμειναν 5 μήνες και υπέστησαν κακοποίηση όλο το διάστημα της κράτησής τους.Η Darya από τη Russia: Είναι λεσβία και δέχτηκε επίθεση από άβδρα που κρατούσε μπαστούνι του μπέιζμπολ. Εγινε ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων.Ο Kamarah Apollo από την Uganda: Εκδιώχθηκε από το σχολείο όταν αποκαλύφθηκε η σχέση του με ένα συμμαθητή του και δούλεψε ως σκλάβος του σεξ. Εγινε ακτιβιστής.Η Naze Flavier από το Burundi: Εφυγε από τη χώρα της και πήγε στη Νότια Αφρική ελπίζοντας να βρει αποδοχή ως transgender γυναίκα. Κατέληξε άστεγη και βιασμένη.

Cissea: Κορμί από Αλλο... Πλανήτη!
Ακούτε Μουσική με Ακουστικά την Ωρα του Σεξ;
Το Κόλπο για να φτάσουμε σε Οργασμό
Ελληνες και Ελληνίδες είμαστε Foot Fetish
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: