Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Ρώσοι νεοναζί βασανίζουν gay έφηβους

Μια οργάνωση νεοναζί στη Ρωσία έχει ξεκινήσει μια εγκληματική εκστρατεία εναντίον λεσβιών, γκέι, bisexual και transsexual, χρησιμοποιώντας ένα δημοφιλές site κοινωνικής δικτύωσης για να πλησιάσει τα θύματά της και να τα βασανίσει.

H Spectrum Human Rights Alliance (SHRA), ένας οργανισμός για τα δικαιώματα της LGBT κοινότητας στην Ανατολική Ευρώπη, αποκαλύπτει ότι οι εκστρατείες της οργάνωσης «Occupy Pedophilyaj» και «Occupy Gerontilyaj» - ξεκίνησαν από τον πρώην σκίνχεντ Ρώσο υπερεθνικιστή Maxim Martsinkevich δήθεν για τον εντοπισμό και την αποκάλυψη των παιδεραστών.

Ωστόσο, η οργάνωση έχει βάλει στο στόχαστρο τους ομοφυλόφιλους έφηβους που μπαίνουν στο site γνωριμιών VK.com το οποίο είναι πολύ δημοφιλές. Τα μέλη της οργάνωσης κλείνουν ραντεβού στους έφηβους και όταν συναντώνται η παρέα βασανίζει τα νεαρά άτομα, ενώ όλα καταγράφονται σε κάμερα.

«Οι αυτοαποκαλούμενοι «μαχητές του εγκλήματος» κάνουν τα πάντα στο φως της ημέρας, συχνά στο δρόμο, μπροστά σε κόσμο που περνάει αδιάφορος ή ακόμα και σε κόσμο που τους συγχαίρει», αναφέρεται στην ιστοσελίδα της SΗRA.

«Τα βίντεο ανεβαίνουν ελεύθερα στο διαδίκτυο, προκειμένου να διασύρουν τους LGBT έφηβους στα σχολεία, τους γονείς και τους φίλους τους. Πολλά θύματα οδηγήθηκαν στην αυτοκτονία, ενώ άλλα έχουν υποστεί βαθιά ψυχολογικά τραύματα».

Η SHRA παραπέμπει σε ένα βίντεο στο YouTube που δείχνει μια ομάδα νέων ανθρώπων, που συνδέονται με την οργάνωση, να ανακρίνουν έναν έφηβο.

Τον ρωτούν αν ήρθε να συναντήσει κάποιον «Θείο Ντίμα». Τον καθίζουν σε ένα παγκάκι και συνεχίζουν την ανάκριση. Τον ρωτούν γιατί πήγε να τον συναντήσει και το αγόρι λέει ότι πήγε για να κάνει σεξ μαζί του, πιθανώς για να πάρει χρήματα. Παρά το γεγονός ότι τα μέλη της ομάδας τον χλευάζουν, κατά διαστήματα είναι "φιλικοί" και ο έφηβος αποκαλύπτει πράγματα για τον εαυτό του και τις σεξουαλικές του προτιμήσεις. Λέει ποιος είναι, από που είναι, σε ποιο σχολείο πηγαίνει και ότι είναι 15 ετών.

Προς το τέλος του βίντεο η επιθετικότητα αυξάνει. Σε ένα σημείο, ένα άτομο που βγήκε έξω από το καρέ φάνηκε να ούρησε σε ένα μπουκάλι και προσπαθεί να χύσει το περιεχόμενο στο κεφάλι του εφήβου. Ένας άλλος χτυπάει τον έφηβο.

Πρόσφατα η ρώσικη online εφημερίδα «Lenta» συνάντησε αυτούς που βρίσκονται πίσω από την εκστρατεία «Occupy-Pedofilyay». Σύμφωνα με τη HuffPost, ο τοπικός ηγέτης της οργάνωσης δήλωσε: «Δεν γουστάρω τους ομοφυλόφιλους. Εάν ήταν στο χέρι μου θα τους σκότωνα. Αλλά η κυβέρνηση δεν το επιτρέπει. Νομίζω ότι σχεδόν όλοι οι ομοφυλόφιλοι άνδρες είναι παιδεραστές. Σήμερα θέλει τα αγόρια, αύριο θα είναι τα παιδιά. Είναι ακατάλληλοι για την κοινωνία».

Μόλις λίγες εβδομάδες πριν, ο Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, ψήφισε νόμο για τη λεγόμενη «ομοφυλοφιλική προπαγάνδα», με τον οποίο επιβάλλεται πρόστιμο στους ανθρώπους που ανταλλάσσουν πληροφορίες σχετικά με την ομοφυλοφιλία με ανήλικους.

Αυτή την εβδομάδα, τέσσερις Ολλανδοί τουρίστες φυλακίστηκαν στο πλαίσιο του νόμου αυτού.

Mundial: Οδηγός: Ετσι θα πηδήξεις τη Ρωσίδα!
Ετσι μπαίνει Καλά το 2018!
Ολόγυμνες Ρωσίδες και Ρώσοι
Οι Selfies είναι Θανατηφόρες!
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: