Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Το Τεκνό τρελάθηκε με την 60άρα ΓειτόνισσαΤι λένε; Οτι «η γριά η κότα έχει το ζουμί»... Βέβαια, αυτό ταιριάζει γάντι στους γεροντόφιλους, εκείνους και εκείνες που καυλώνουν στη θέα, ή φαντασιώνονται τη γριά την κότα, ή τον... γεροκόκκορα. Εκείνους και εκείνες που γουστάρουν τις ρυτίδες, τα άσπρα μαλλιά, το κουρασμένο δέρμα.

Ετσι την πάτησε και ο Αντρίκος, που στα 22 του, του ‘κατσε η γκόμενα που είναι πιο μεγάλη κι’ από τη μάνα του, τον έχει τρελάνει και δεν μπορεί να ξεκολλήσει από κοντά της και τρέχει στους σεξολόγους να του πούνε τι θα κάνει.

Πάντα ο Αντρίκος γούσταρε τις μεγαλύτερες γυναίκες. Τις 35άρες, τις 40άρες, αλλά δεν περίμενε ποτέ ότι θα τον τρέλαινε μια 60άρα. Ο Αντρίκος, που μόλις βρήκε δουλειά, την έκανε από το πατρικό και νοίκιασε δικό του διαμέρισμα για να ξεκινήσει τη ζωή του.

SCROLL DOWN ΓΙΑ 3 GIFSΗταν γραφτό βλέπεις... Διότι μια, δυο μέρες μετά, χτύπησε την πόρτα του γείτονα να ρωτήσει τι ώρα και που κατεβάζουν τα σκουπίδια. Ομως ο γείτονας έλειπε και άνοιξε η γειτόνισσα, μια εντυπωσιακή ώριμη ξανθιά και κάτι σκίρτησε μέσα του του Αντρίκου.

Μετά τα «βολευτήκατε στο σπίτι;», «βεβαίως, εσείς μένετε καιρό εδώ;», «με λένε Αντρίκο», «με λένε Μπέτι, από το Ελισάβετ», «γυρίζω σπίτι κατά τις 6», «εγώ είμαι όλη τη μέρα σπίτι», του λέει «δεν έρχεσαι και μια μέρα να πιούμε καφεδάκι, να σε κεράσω, έτσι για τους λόγους της καλής γειτονείας;».


Κι’ αφού το υποσχέθηκε, μια μέρα, στις 6 και πέντε, χτυπάει το κουδούνι ο Αντρίκος, ανοίγει η Ελισάβετ, παίρνει τα γλυκά που της έφερε ο γείτονας, τον καθίζει στον καναπέ, ψήνει το καφεδάκι καιν στρώνεται και ‘κείνη δίπλα του και αρχίζει το λακριντί.

Τον ρώτησε αν είχε καμιά γκομενίτσα, «ρέστος δύο χρόνια» λέει ο Αντρίκος, «κακό πράμα η μοναξιά» λέει η Μπέτι, «μα πως, ο άντρας σας;» ρωτάει ο Αντρίκος, «βράστα» του λέει η γειτόνισσα.Διότι συνταξιούχος ο σύζυγος που τον έχανες, που τον έβρισκες, όλη τη μέρα την πέρναγε με τους φίλους του, που είχαν όλοι χόμπι να παίζουν με τα τρενάκια τους. Καβάλαγε το πρωί την ατμομηχανή ο γείτονας και ξεπέζευε το βράδυ για να μπουκώσει και να ροχαλίσει.

Κι’ είχε πολλές ατμομηχανές ο μπάρμπας, που τις καβαλούσε κάθε πρωί και γινόταν... Λούης και τη μόνη που δεν καβαλούσε ποτέ ήταν η Μπέτι, που έβγαζε ατμούς από τ’ αυτιά από τη φούρκα της κι’ είχε ιδρώσει σαν θερμαστής που ‘χε ένα τέτοιο τεκνό, δίπλα της, στον καναπέ.


Και του λεγε «πόσο αβάσταχτη είναι η μοναξιά» και του χάιδευε το χέρι, του χάιδευε το πόδι, του χάιδευε και τα μαλλιά, φούντωνε ο Αντρίκος που ρώτησε «μην είναι η ώρα να γυρίσει ο γείτονας;» και του ’πε «δέκα σταθμούς έχει να πιάσει ακόμα μέχρι να βάλει το κλειδί στην πόρτα» και πάνω εκεί έγινε το μπέρδεμα.

Επεσε πάνω του, άρχισε να τον φιλάει, να τον γδύνει, φίλαγε και έγδυνε και ο Αντρίκος και έγινε το μεγάλο πήδημα εκεί στα πατώματα μπροστά στον καναπέ. Και τι πήδημα! Τέτοιο πάθος δεν είχε συναντήσει ποτέ ξανά μέχρι τα 22 του χρόνια!Το επόμενο απόγευμα, στις 6 και πέντε, χτυπάει το κουδούνι, ανοίγει ο Αντρίκος και βλέπει μια Μπέτι ξαναμμένη να πέφτει πάνω τους και να μην τον αφήνει να παίρνει ανάσα. «Τι γυναίκα είναι αυτή; Φωτιά! Κάτι ήξερα εγώ που μ’ άρεσαν οι μεγάλες», σκέφτηκε ο Αντρίκος και της ζήτησε να βρεθούν και την επομένη.

Ομως, η Μπέτι, μεγάλη γυναίκα, ήξερε από αυτά και δεν ήθελε να τον ξεζουμίσει και να αρχίσουν πάλι οι μοναξιές και του είπε πως θα το έκανα μέρα παρά μέρα και τα Σαββατοκύριακα, που ο άντρας της καβαλούσε 48ωρα τις ατμομηχανές.


Τρεις μήνες πέρασαν και μια μέρα ο Αντρίκος, που περηφανευόταν στους φίλους του ότι πηδάει 40άρα παντρεμένη, σκέτη φωτιά και λάβρα, ανακάλυψε πως η Μπέτι, τα 40 τα είχε περάσει όταν εκείνος ήταν ακόμα στην κούνια και πως ήταν 57 χρονών.

Εμεινε κόκκαλο! Και τώρα δεν ξέρει τι να κάνει. Γιατί όταν είναι στο κρεβάτι, όλα καλά. Μέγα πάθος και τρομερό σεξ. Οταν μένει μόνος, όμως... Σκέφτεται ότι πηδάει μια γυναίκα που έχει τα χρόνια της γιαγιάς του και αυτό, τον χαλάει...Γι’ αυτό έχει πάρει μπάλα τους σεξολόγους και δεν ξέρει τι να κάνει, σαν εκείνον τον άλλο που σας έγραφα, που τα έφτιαξε με τη γιαγιά του φίλου του.

Ενας... Κύκνος με Κόκκινα Μαλλιά
Ιούνιος 2019: Το Σεξουαλικό Ωροσκόπιο
Μάιος 2019: Το Σεξουαλικό Ωροσκόπιο
Game Of Thrones: Η Arya έχασε την Παρθενιά της
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: