Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Mundial: Οδηγός: Ετσι θα πηδήξεις τη Ρωσίδα!Σε λίγες μέρες αρχίζει το Μουντιάλ και όλα είναι έτοιμα για να υποδεχτούν οι Ρώσοι τις 32 αποστολές, τους δημοσιογράφους και τους χιλιάδες οπαδούς πουν θα βρεθούν στις εξέδρες. Και όταν λέω όλα, εννοώ ΟΛΑ.

Εχουν παραγγελθεί χιλιάδες προφυλακτικά, οι πόρνες και οι escort βρίσκονται στις θέσεις τους, τα ξενοδοχεία του έρωτα έχουν ανακαινισθεί και η βιομηχανία του σεξ περιμένει να κάνει μεγάλες εισπράξεις στη διάρκεια της διοργάνωσης.

Και οι ομάδες, όμως που συμμετέχουν, προετοιμάζονται εντατικά για να... σκοράρουν και την πιο καλή προπόνηση, την κάνουν οι Αργεντινοί, οι οποίοι φώναξαν έναν ειδικό περί τις Ρωσίδες και έκανε σεμινάριο σε παίκτες, παράγοντες, τεχνικό τιμ και δημοσιογράφους, για το πως θα ρίξουν τις Ρωσίδες στο κρεβάτι!

   

Ο Dr Eduardo Pennisi, που τύπωσε και τον οδηγό με τίτλο “Πως θα σταθείς τυχερός με τις όμορφες Ρωσίδες”, συνέστησε στο ακροατήριό του:

1.    Οι Ρωσίδες, όπως όλες οι γυναίκες, δίνουν μεγάλη σημασία στο να είσαι καθαρός, να μυρίζεις ωραία και να είσαι καλοντυμένος. Η πρώτη εντύπωση είναι σημαντική για εκείνες, οπότε πρόσεξε την εμφάνισή σου.

2.    Στις Ρωσίδες δεν αρέσει να τις μεταχειρίζονται σαν αντικείμενα και αντιπαθούν τους ενοχλητικούς άντρες. Μην είσαι αρνητικός. Μην ρωτάς συνέχεια τις ίδιες ερωτήσεις. Να είσαι απλώς ο εαυτός σου.3.    Τους αρέσουν οι άντρες που παίρνουν πρωτοβουλία. Αν δεν το χεις, κάνε εξάσκηση σε άλλες γυναίκες πριν μπεις στο αεροπλάνο.

4.    Πολλοί άντρες, επειδή οι Ρωσίδες είναι πανέμορφες, θέλουν μόλις τις γνωρίσουν να τις ρίξουν στο κρεβάτι. Μπορεί να θέλουν κι αυτές, αλλά θέλουν επίσης να νοιώσουν ότι είναι σημαντικές και ξεχωριστές. Πρέπει να τις αντιμετωπίζεις ως γυναίκες που έχουν αξία και να δίνεις βάση στις ιδέες και τις επιθυμίες τους.

5.    Μην κάνεις ηλίθιες ερωτήσεις σχετικά με το σεξ. Για τις Ρωσίδες το σεξ είναι κάτι ιδιωτικό, που μένει στην κρεβατοκάμαρα και δεν συζητούν γι αυτό, ποτέ δημόσια.

   

6.    Οι Ρωσίδες δίνουν μεγάλη σημασία στα σημαντικά πράγματα. Αλλά φυσικά θα συναντήσεις και γυναίκες που ενδιαφέρονται για τον υλικό σου... κόσμο. Πόσα λεφτά έχεις, αν τα ξοδεύεις για εκείνες, πόσο όμορφος είσαι.

7.    Μην πέσεις με τα μούτρα στην πρώτη που θα βρεις. Δεν σημαίνει ότι είναι εκείνη που σου ταιριάζει. Υπάρχουν πάρα πολλές και όμορφες Ρωσίδες και πρέπει να είσαι εκλεκτικός  (να βρείτε δύο σαν τις Masha Shakurova και τη Iuliia Danko αν και η δεύτερη είναι Ουκρανή, αλλά μήπως δεν ζουν Ουκρανές στη Ρωσία;).

Ρε τι φροντιστήριο και προπόνηση πρέπει να κάνει ο άνθρωπος για ένα πήδημα... Πάντως αν σκοπεύετε να πάτε Μουντιάλ, ακολουθείστε τις οδηγίες για να μπείτε στον πίνακα των... σκόρερ!Mundial: Βγάζουν τη Φανέλα και το Βρακί!
Η φαν της Γερμανίας που τρέλανε τους Αργεντίνους
Βραζιλιάνες: Τουλάχιστον πήραν το... χρυσό στο σεξ
Follow! Δώρο πίπα αν το πάρει Βραζιλία ή Γερμανία...
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: