Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Στρέλλα: μια Τρανσέξουαλ Πόρνη βρίσκει την Αγάπη

«Με λένε Στέλλα. Οι φίλοι με φωνάζουν Στρέλλα, γιατί λένε ότι είμαι λίγο τρελλή.»
Η Στρέλλα είναι μια εντυπωσιακή ψιλόλιγνη γυναίκα με μακριά μαύρα μαλλιά. Σε ένα φτηνό ξενοδοχείο στην Ομόνοια θα συναντήσει μια νύχτα το Γιώργο. Θα κάνουν έρωτα και γρήγορα ο ένας θα ερωτευθεί τον άλλον. Η ιστορία τους είναι τόσο ιδιαίτερη όσο είναι και οι ζωές τους. Αυτός μόλις έχει βγει από τη φυλακή και εκείνη είναι μια τρανσέξουαλ πόρνη.


Ο Γιώργος συναντά τη Στρέλλα τη μέρα της αποφυλάκισής του άφου είχε μείνει έγκλειστος 15 χρόνια για ένα φόνο που είχε διαπράξει στο χωριό του. Σκοπός του είναι να βρεί το γιό του με τον οποίο δεν είχε καμία επαφή όλα αυτά τα χρόνια και να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του.Ομως το παρελθόν θα τον «κυνηγήσει» και πολύ γρήγορα θα έρθει αντιμέτωπος με μια άλλη «φυλάκη».
Και η Στέλλα; Στο πρόσωπο της ο Γιώργος βρίσκει τη γυναίκα των ονείρων του. Για εκείνον δεν έχει καμία σημασία το επάγγελμα της και η αλλαγή  φύλου που έχει κάνει. 
Η Στρέλλα είναι μια καλόκαρδη γυναίκα η οποία είναι πρόθυμη να βοήθησει τον καθένα. Είναι ένας άνθρωπος ειλικρινής γεμμάτος συμπόνια αλλά και πολύ χιούμορ.
Μετά την μεγάλη επιτύχια της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου και την θερμή υποδοχή της στο Παρίσι η «Στρέλλα», το queer film του Πάνου Κούτρα έρχεται και στις αθηναϊκές αίθουσες.
Ο Πάνος Κούτρας πέρασε από πολλά κύματα μέχρι να δει τη «Στρέλλα» στο πανί. Είχε να αντιμετωπίσει προβληματα χρηματοδότησης (πρόκειται για 100% ανεξάρτητη παραγωγή) αλλά και προβλήματα στο κάστινγκ.
Η επιλογή του Κούτρα να χρησιμοποιήσει για τον πρωταγωνιστικό ρόλο μια αληθινή τρανσέξουαλ του έφερε δυσκολίες στο να βρει έναν ηθοποιό ο οποίος θα έπρεπε να γυρίσει ερωτικές σκηνές με εκείνη. Από τους άνδρες ηθοποιούς που συνάντησε μόνο δύο δέχτηκαν. Τελικά έπελεξε τον Γιάννη Κοκιασμένο. 
Αλλά και για το ρόλο της Στρέλλας ο Κούτρας βασανίστηκε πολύ. Ο ίδιος λέει: «Ενα χρόνο έψαχνα για τη Στρέλλα. Με αγγελίες στις εφημερίδες, με μεταμεσονύκτιες βότκες στα μπαρ και βόλτες στη λεωφόρο των Θεών!». Οταν συνάντησε τη Μίνα Ορφανού κατάλαβε σχεδόν αμέσως ότι είχε βρει επιτέλους τη γυναίκα που θα ενσάρκωνε την ηρωιδά του. Εκάναν πρόβες για δέκα μήνες.
Η Μίνα δεν είναι επαγγελματίας ηθοποιός, έχει όμως την τέχνη στο αίμα της αφού ασχολείται ερασιτεχνικά με τη ζωγραφική και το τραγούδι.  Στην ταινία δεν αντιμετώπισε πρόβλημα με το γυμνό και τις προκλητικές ερωτικές σκηνές. Ο σκηνοθέτης μάλιστα είχε δηλώσει για τις σεξουαλικές σκηνές: «Δεν είναι μια ερωτική ταινία με την έννοια πάμε για να ερεθιστούμε. Εχει γυμνό διότι μ’ αρέσει το γυμνό σώμα».

Παραγωγή – Σκηνοθεσία: Πάνος Χ. Κούτρας
Συμπαραγωγός: Ελένη Κοσσυφίδου
Σενάριο: Πάνος Χ. Κούτρας, Παναγιώτης Ευαγγελίδης
Πρωταγωνιστούν: Μίνα Ορφανού, Γιάννης Κοκιασμένος, Μίνως Θεοχάρης, Μπέττυ Βακαλίδου, Αργύρης Καβίδας, Ακης Ιωάννου και ο Γιώργος Μάζης

Η Ιστορία του Άλκη & της Χριστίνας
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: