Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Ενα Φιλμ για Ενα Μεγάλο Ταμπού: Το Πέος

Με το αντρικό όργανο συμβαίνουν περίεργα και αντιφατικά πράγματα... Ας πούμε, ενώ ζούμε σε μια φαλλοκρατική κοινωνία, η εικόνα του θεωρείται ταμπού! Ακόμα και σήμερα είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε ολόγυμνους άνδρες ηθοποιούς που να φαίνεται το πουλί τους σε γυμνές σκηνές. 

Είναι άραγε τυχαίο που δεν έχει ξεκινήσει μια δημόσια συζήτηση πάνω σε αυτό το ζήτημα;

Ο σκηνοθέτης Brian Fender, θέλοντας να απαντήσει σε αυτό, δημιούργησε το φιλμ, «Dick: The Documentary». Στην ταινία του που περιγράφεται ως «μια αποκαλυπτική και ειλικρινής εξερεύνηση ενός σιωπηλού "μέλους" της σύγχρονης κοινωνίας», μίλησε με 63 άνδρες, ηλικίας 22 – 82 ετών, οι οποίοι εμφανίστηκαν γυμνοί «συναισθηματικά και σωματικά». Ο καθένας διηγήθηκε την προσωπική του ιστορία, μέσα από την οποία αποκάλυψε τη σχέση του με το όργανό του.Ο Fender μιλώντας στην Huffington Post, είπε ότι η ιδέα για το φιλμ του ήρθε παρακολουθώντας μια ομιλία για το πως θα κάνεις λεφτά από μια ταινία. Η προηγούμενή του δουλειά δεν τα είχε πάει καθόλου καλά και έτσι αποφάσισε να ασχοληθεί με ένα πιασάρικο θέμα...

«Σκέφτηκα λοιπόν ότι για να κάνεις μια εμπορική ταινία, πρέπει να ασχοληθείς με το σεξ. Είμαι ομοφυλόφιλος, οπότε προφανώς ενδιαφερόμουν να μάθω για το πως οι άνδρες επηρεάζονται από το πέος τους. Οπως και εγώ επηρεάζομαι από το πέος των άλλων ανδρών», λέει.Ετσι άρχισε να ψάχνει μέσα από μια ιστοσελίδα αγγελιών, για άνδρες που θα ήταν πρόθυμοι να μιλήσουν μαζί του για το πέος τους. 

«Στην αναζήτηση αυτή συνάντησα μόνο έναν πολύ περίεργο τύπο, ο οποίος φορούσε μια μάσκα Lone Ranger. Οταν συναντηθήκαμε για καφέ και του εξήγησα το project εκείνος ακόμα πίστευε πως το μόνο που ήθελα, ήταν να κάνω σεξ μαζί του...»

-Ποιο ήταν το πιο σημαντικό πράγμα που έμαθες κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων;

-«Οι άνδρες που συμμετείχαν στην ταινία ήταν μια χαρά άνθρωποι. Δεν ήταν καθόλου σεξιστικοί, γεγονός που θα με απογοήτευε. Υποθέτω ότι αυτοί που είναι πιο συντηρητικοί και κατακρίνουν οποιαδήποτε σεξουαλική έκφραση, πέρα από την ετεροφυλοφιλική και αποκαλούν τους άλλους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένου και εμένα, ως ανώμαλους, έχουν λιγότερο υγιή σεξουαλική συμπεριφορά και θα ένιωθαν πολύ άβολα να απαντήσουν στις ερωτήσεις που θα τους έκανα.

Αντίθετα όσοι συζήτησαν μαζί μου, μου είπαν ότι ήταν η πρώτη φορά που μιλούσαν γι’ αυτό το πράγμα δυνατά και αισθάνθηκαν σαν να βγήκαν από καθαρτήριο. Επίσης είναι ενδιαφέρον ότι δεν προέκυψε καμια σύμπτωση απόψεων σχετικά με το πουλί τους. Οι απόψεις ήταν τόσο διαφορετικές μεταξύ τους, όσο και τα ίδια τα πέη. 

-Αν και η κοινωνία μας είναι φαλλοκρατική, γιατί νομίζεις ότι η θέα ενός πέους είναι ταμπού; 

-Ο λόγος για τον οποίο ο φαλλός είναι ταμπού στους άνδρες, είναι η ομοφοβία. Αν κοιτάξω χωρίς ντροπή το πέος ενός άλλου άνδρα, πάει να πει ότι «είμαι γκέι»; Οσο για τις γυναίκες, σε εκείνες κολλάνε τη ρετσινιά της "τσούλας". Εχουμε παγιδευτεί πολύ άσχημα με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να δούμε άνετα το πέος, παρά μόνο σε ένα χιουμοριστικό πλαίσιο ή στο πορνό.

Η αλήθεια πάντως είναι ότι οι άνθρωποι αγαπούν το πέος. Οι περισσότεροι άνδρες αγαπούν το πέος τους, όπως και οι περισσότερες γυναίκες και οι gay έχουν εμμονή με αυτό. Γι αυτό θα ήθελα το κοινό να αντιμετωπίσει όλα αυτά τα όργανα βλέποντάς τα μέσα από μια... ακίνδυνη πλευρά. Ακριβώς ύστερα από πέντε λεπτά στην ταινία, το πέος γίνεται μία μη-απειλητική απόφυση. Αν και έχω καταλάβει ότι η μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων σε αυτή τη χώρα θεωρούν ότι το ανθρώπινο σώμα είναι ντροπή.

-Τι μήνυμα ελπίζεις να πάρουν οι θεατές;

-Ελπίζω να ανοίξει ένας διάλογος για τη σεξουαλικότητα, γενικότερα. Ελπίδα μου είναι ότι οι άνθρωποι θα αρχίσουν να μιλούν στα παιδιά τους για τη σεξουαλικότητα, όταν είναι σε νεαρή ηλικία. Να τους μάθουν ότι είναι ένα δώρο που θα πρέπει να αγαπάμε και να φροντίζουμε και ότι όταν θέλουν να δράσουν σεξουαλικά, θα πρέπει να είναι υπεύθυνα άτομα. Αλλά αυτό είναι πολύ τολμηρό για τους περισσότερους θρησκευόμενους ανθρώπους, έτσι στρεβλώνουν το μυαλό των αγοριών μέσω της ενοχής και της ντροπής και δημιουργήσουν ανώριμα σεξουαλικά άνδρες που κακοποιούν τις γυναίκες και τα παιδιά, επειδή δεν ξέρουν πώς να εκφράσουν τη σεξουαλικότητά τους κατάλληλα. Η σεξουαλική κακοποίηση είναι μια επιδημία. Γι αυτό πρέπει να δράσουμε διαφορετικά.

Φυτεύουμε στο Μπαλκόνι μας Πιπεριές Πούτσες!
Πόδια από Σιλικόνη για Foot Fetishists
Οι Χωρισμένες 50άρες γίνονται Λεσβίες
Κορίτσια Προσοχή! Η Πίπα προκαλεί Αναφυλαξία!
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: