Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό
6 Photos In Gallery
      

Polyamorous: Μια Γυναίκα δύο ΑντρεςΥπάρχει ένας Master του Tantra ο οποίος λέει ότι όταν έχεις την ικανότητα να αγαπάς ένα πρόσωπο, γιατί να μην αγαπάς πέντε και αν έχεις την ικανότητα να αγαπάς πέντε, γιατί να μην αγαπάς πενήντα. Η Jaiya, ο Jon και ο Ian είναι ένα polyamorous τρίο (φωτογραφήθηκε για το kasidie.com) το οποίο πιστεύει ότι δεν υπάρχουν όρια στην αγάπη και ότι έχουν την ικανότητα να αγαπούν πολλούς ανθρώπους ταυτόχρονα.

Polyamory


Ας αρχίσουμε με τον όρο polyamory: η λέξη ορίζεται ως «πολλές αγάπες», όχι απαραίτητα σεξουαλικούς παρτενέρ (αν και μπορούν να είναι), αλλά πολλούς ανθρώπους με τους οποίους μπορείς να έχεις μια σχέση αγάπης. Κάθε ξεχωριστή polyamorous σχέση καθορίζεται διαφορετικά ανάλογα με τα πιστεύω και τις αξίες των ανθρώπων που εμπλέκονται σε αυτήν. Σε αυτήν την περίπτωση η Jaiya είναι το κέντρο ενός «V».

H ζωή με δύο άντρες

Ο Ian και ο Jon δεν συνευρίσκονται ερωτικά, αλλά ζουν όλοι μαζί και μοιράζονται τις ευθύνες του νοικοκυριού. Η Jaiya κάνει σεξ και με τους δύο άνδρες. Ολοι τους είναι ελεύθεροι να ψάχνουν και για άλλους ερωτικούς παρτενέρ ή για ρομαντικές σχέσεις. Ο Ian και η Jaiya πηγαίνουν επίσης σε «play parties» όπου κάποιες φορές γνωρίζονται με άλλους ανθρώπους. Αλλά λόγω μιας πρόσφατης πρσθήκης στην οικογένεια (τον 6 μηνών γιο τους) τα πράγματα έχουν ηρεμήσει λίγο.

Πως όμως οι τρεις τους έφτασαν σε αυτήν τη σχέση; Για τη Jaiya ξεκίνησε όταν ήταν 19 ετών. Ζούσε σε μία μικρή πόλη στο Ohio με τον φίλο της και μόλις είχε φύγει από το πατρικό της. Ο φίλος της ήταν μουσικός και πολύ ανοιχτός σε θέματα σεξουαλικής αναζήτησης. Είχε μια φαντασίωση με το swinging και άρχισαν να εξερευνούν την πιθανότητα να συναντήσουν άλλα ζευγάρια και να αρχίσουν τις «ανταλλαγές».

Για αρκετό καιρό έμεινε φαντασίωση η οποία γέμιζε τη σεξουαλική τους ζωή, αλλά με το πέρασμα του χρόνου έγινε πραγματικότητα. Διάβασαν κάποια άρθρα Tantra και βρήκαν ότι το να λειτουργούν σε ένα τέτοιο περιβάλλον ήταν πολύ αποτελεσματικό γι΄αυτούς. Η Jaiya αγάπησε την Tantra κοινότητα τόσο πολύ ώστε αποφάσισε να γίνει δασκάλα και να μοιραστεί τις επιδράσεις που δέχθηκε από την Tantric θεραπεία και πρακτική.

Ηταν κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής της ως δασκάλα όταν εκείνη και ο Jon «έπεσαν» ο ένας πάνω στον άλλο. Ο Jon έψαχνε εκείνο το διάστημα για μία σύντροφο στη ζωή του, να μοιραστεί το πάθος του για υγειινή διατροφή και το lifestyle και να είναι ανοιχτή σε σεξουαλικά θέματα. Είχε αρκετές γνωριμίες για να κάνει σεξ, αλλά ήθελε κάτι περισσότερο. Πρώτα ο Jon πρόσεξε την Jaiya σε ένα απογευματνό μάθημα Tantra και είπε στον εαυτό του: «αυτό θα είναι το επόμενο κορίτσι μου».

Συνεργάστηκαν για μια άσκηση και συγκεκριμένα ρωτήθηκαν να απαντήσουν για πιο πράγμα είναι απόλυτα ευχαριστημένοι. Αν και δεν γνωριζόντουσαν απάντησαν ότι ήταν πολύ ευχαριστημένοι που γνώρισαν ο ένας τον άλλον. Λίγους μήνες αργότερα θα μπλέκονταν σε κάτι το οποίο κανείς από τους δύο δεν θα μπορούσε να εξηγήσει πως έγινε. Η Jaiya όταν αποφάσισε να παρακολουθήσει την εκπαίδευση για να γίνει δασκάλα του Tantra, είχε προγραμματίσει να παντρευτεί σε δύο εβδομάδες.

Ο Jon και η Jaiya συνεργαζόντουσαν στην ομάδα, φλέρταραν και «έπαιζαν», αλλά το βράδυ μετά το τελευταίο μάθημα της εκπαίδευσης έζησαν το κάτι άλλο. Μελέτησαν μαζί την τεχνική του Firebreath Orgasm την οποία θα δίδασκαν το επόμενο πρωί. Προς το τέλος ο Jon έφερε τη Jaiya από πάνω του και άρχισε να της κάνει μασάζ. Κατά τη διάρκεια του μασάζ ένοιωσαν κάτι σαν κεραυνοβόλο έρωτα. Εμειναν όλη τη νύχτα κρατώντας ο ένας τον άλλο.

Αγάπη μου έκανα σεξ με άλλον...

Οταν η Jaiya γύρισε στο σπίτι συζήτησε με τον μέλλοντα σύζυγό της τι είχε συμβεί. Παρ’ όλο που δεν είχε κάνει σεξ με τον Jon και παρά το γεγονός ότι είχαν ανοιχτή σχέση, ο φίλος της ζήλεψε υπερβολικά. Η Jaiya και ο φίλος της ακύρωσαν τον γάμο, αλλά έμειναν μαζί. Είχε γίνει εξαιρετικά ζηλιάρης και η Jaiya αποφάσισε ότι ήθελε να δοκιμάσει τη σχέση της με τον Jon. Εξι μήνες πέρασε και με τους δύο, μη μένοντας κάτω από την ίδια στέγη, μέχρι που ο παρ’ ολίγον σύζυγος αποφάσισε ότι δεν του ταίριαζε μια ανοιχτή σχέση, ενώ την ίδια σιγμή η Jaiya ήταν απόλυτα πεπεισμένη πως αυτό που ήθελε ήταν να ακολουθήσει το συγκεκριμένο lifestyle. Πληγώθηκαν βέβαια και οι δύο από τον χωρισμό, αλλά ήταν η καλύτερη επιλογή και για τους δύο.

Ερωτας χωρίς περιορισμούς

Ο Jon και η Jaiya γνωρίστηκαν σε ένα περιβάλλον στο οποίο ο έρωτας δεν είχε όρια και η σχέση τους έχει παραμείνει έτσι ακόμη και σήμερα. Τα τελευταία 8 χρόνια έχουν πειραματιστεί για να βρουν τι είναι αυτό που θα κάνει τη σχέση τους καλύτερη. Στην αρχή ο Jon είχε σεξουαλικές εμπειρίες που δεν συμπεριελάμβαναν τη Jaiya. Η Jaiya κόντευε να τρελαθεί με αυτό, αν και το είχαν συζητήσει και είχε συμφωνήσει. Μερικές φορές ζήλευε υπερβολικά, ενώ άλλες φορές ερεθιζόταν στην ιδέα ότι ο Jon ήταν με κάποια άλλη.

Η Jaiya ξεκίνησε να πειραματίζεται. Εκείνη την εποχή ήταν στο κολλέγιο και είχε πολλές ευκαιρίες για να πειραματιστεί σεξουαλικά. Ενοιωθε ότι ήθελε να ερωτευτεί πριν ξεκινήσει μία σχέση. Και ερωτεύτηκε έναν ομοφυλόφιλο. Δεν είχε κάνει ποτέ σεξ με γυναίκα και ήταν μια νέα εμπειρία και για τους δύο. Ο Jon ήταν πολύ ανοιχτός και δέχτηκε αυτή τη σχέση. Και ακόμα και σήμερα οι τρεις τους είναι καλοί φίλοι.

Η Jaiya ένοιωθε ότι η λίμπιντό της ήταν μεγαλύτερη από αυτή του Jon, ειδικά όταν ο τελευταίος πέρασε μια έντονη κρίση άσθματος και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο. Ηταν πολύ δύσκολο πλέον για τον Jon να έχει έντονη ερωτική ζωή μαζί της. Ετσι άρχισε να ψάχνει κάποιον για να ικανοποιήσει τις ανάγκες της. Η Jaiya βρήκε έναν νεαρό. Η σχέση τους ήταν γεμάτη από παθιασμένο σεξ αλλά και καυγάδες. Ο Jon ανέλαβε να παίξει έναν ρόλο εξισορροπιστή στη σχέση και γρήγορα έγιναν τρίο. Ταξίδευαν μαζί σε όλη την Αμερική διδάσκοντας Tantra, αλλά δεν ήταν γραφτό αυτή η σχέση να κρατήσει πολύ.

Η Jaiya ήθελε να αποκτήσει παιδί και ο Jon δεν ήταν έτοιμος για κάτι τέτοιο. Από την άλλη μεριά ο νεαρός σχεδόν την παρακαλούσε να κάνουν ένα παιδί μαζί. Τελικά ενέδωσε αν και έβλεπε ότι η σχέση ήταν ρευστή. Εμεινε έγκυος, αλλά απέβαλε όταν ήταν δύο μηνών. Την ίδια εβδομάδα που απέβαλλε και ενώ δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση, ο νεαρός τους άφησε καθώς ξεκίνησε μια καινούργια σχέση. Και οι δύο δεν ένοιωθαν καλά μετά τα όσα είχαν συμβεί. Χρειαζόντουσαν ένα διάλειμμα. Ο Jon ήθελε να σταματήσει να κάνει σεξ ενώ η Jaiya ήθελε αγάπη και τρυφερότητα. Και οι δύο πίστευαν ότι η σχέση τους δεν θα ξαναγίνει όπως ήταν.

Στο μεταξύ η καριέρα της Jaiya και του Jon απογειωνόταν. Προχώρησαν στην έκδοση ενός βιβλίου με τον τίτλο: Red Hot Touch: A Head To Toe Handbook For Mind-blowing Orgasms, από τον εκδοτικό οίκο Random House, και είχαν πάει στο Los Angeles για τις ανάγκες ενός DVD βασισμένου στο βιβλίο τους. Η επαγγελματική τους ζωή τους βοήθησε να μείνουν μαζί, αλλά η Jaiya ήθελε ψυχική επαφή κάτι που δεν μπορούσε να το βρει μέσα από τη δουλειά της ως δασκάλα του Tantric Massage. Τότε ήταν που γνώρισε τον Ian.

Το τρίτο πρόσωπο

Ο Jon στην αρχή ήταν διστακτικός με τον Ian. Δεν ήθελε να τον πλησιάσει, καθώς εκείνη την εποχή είχε τις κλειστές του. Παράλληλα ο Ian έβλεπε και μία άλλη γυναίκα και ο Jon θεωρούσε ότι η σχέση με τη Jaiya ήταν ευκαιριακή. Με το πέρασμα του χρόνου όμως, ο Ian και η Jaiya γνώριζαν καλύτερα ο ένας τον άλλο και αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μία πιο σοβαρή σχέση. Τα πράγματα μεταξύ του Jon και της Jaiya δεν πήγαιναν και τόσο καλά και ο Jon μετακόμισε πίσω στο Ohio για να βρει τον εαυτό του και να αποφασίσει τι πραγματικά ήθελε. Η Jaiya και ο Ian άρχισαν να κάνουν σχέδια για το μέλλον. Ο Ian συνέχιζε να βγαίνει με άλλες γυναίκες, ενώ συμμετείχαν μαζί σε «play parties».

Η Jaiya και ο Ian ήθελαν πάρα πολύ να κάνουν ένα παιδί μαζί. Την ίδια στιγμή ο Jon αποφάσιζε ότι πραγματικά ήθελε να έχει σχέσεις με τη Jaiya και μετακόμισε στο LA ώστε να συνεχίσουν να δουλεύουν μαζί και να χτίσουν ξανά τη σχέση τους. Η Jaiya έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι στη Philadelphia όταν ανακάλυψε πως ήταν έγκυος. Αποφάσισαν ότι έπρεπε να μετακομίσουν κοντά στη φύση και τον καθαρό αέρα και πήγαν στο Topanga Canyon.

Στο νέο τους σπίτι ο Jon μέρα νύχτα φρόντιζε τη Jaiya, ενώ ο Ian δούλευε σαν τρελός για να μην αντιμετωπίσουν οικονομικές δυσκολίες. Το μωρό τους γεννήθηκε στις 23 Μαρτίου.
Τώρα που έχει γεννηθεί το μωρό προσπαθούν να βρουν ισορροπία στη σχέση. Ζουν όλοι μαζί και δεν υπάρχει ζήλια μεταξύ τους. Ο Jon μένει στο σπίτι για να φροντίσει το μωρό ενώ ο Ian και η Jaiya δουλεύουν.

Polyamorous σχέση: Ζώντας με 2 γυναίκες (στο ίδιο σπίτι)
Η γυναίκα που είναι παντρεμένη με 5 αδέρφια!
Προχωρημένα Πράγματα: Τρίο και στο Γάμο!
Οταν η... Γάτα σας θέλει να "τρώει" και Αλλού!
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: