Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Golden Shower: Θέλω να πιω το Χρυσό σου Νέκταρ!Πίνω, πίνω απ’ τους χυμούς σου, φως μου λύνω το αίνιγμα του κόσμου τραγουδούσε η Αναστασία Μουτσάτσου και φαίνεται ότι όσοι πίνουν τους χυμούς που... παράγει το ταίρι τους, μπορεί να μην έλυσαν το αίνιγμα του κόσμου, μπήκαν, όμως, σε έναν άλλο κόσμο σεξουαλικής ικανοποίησης.

Μιλάμε για την ουρολαγνεία, τα watersports, τα golden shower. Αλλοι θέλουν να τα πίνουν, κάποιοι να βλέπουν το ταίρι τους να κατουριέται πάνω του. Τι είναι αυτό με το οποίο καυλώνουν οι ουρολάγνοι; 6 άντρες και 4 γυναίκες έδωσαν την απάντηση στο Reddit:Alice, webcammer, Colorado, US: Εχω έναν πελάτη που με πληρώνει για να πίνω συνέχεια νερό, μέχρι που να μην μπορώ να κρατηθώ και να κατουρηθώ πάνω μου. Πρέπει να φοράω κιλότα και κάθομαι έτσι, ώστε να μπορεί να δει να την κατουράω. Το περίεργο είναι ότι αν και ποτέ δεν μου άρεσαν τα watersports, η πίεση στην κύστη μου με καυλώνει. Το καλύτερο είναι ότι όσο πιο πολύ κρατηθώ, τόσο περισσότερα χρήματα βγάζω.

J, London: Μια φορά όπως πήδαγα το κορίτσι μου και ήμασταν και οι δύο μεθυσμένοι, ξαφνικά κατουρήθηκε και ένιωσα το ζεστό υγρό στον πούτσο μου. Αμέσως έγινα τελείως σκληρός και από τότε τρελαίνομαι. Γουστάρω να με κατουράνε οι γυναίκες, αλλά μου αρέσει επίσης να ξαπλώνω ανάσκελα και να κατουράω όλο μου το κορμί.Kenny, Ohio, US: Μου αρέσει να με υποτάσσουν και να με διατάζουν να πίνω συνέχεια νερό. Μετά να παίζει μαζί μου η αφέντρα μου και να μην με αφήνει να πάω στην τουαλέτα. Το ωραιότερο συναίσθημα είναι όταν δεν μπορώ να κρατηθώ άλλο και κατουριέμαι πάνω μου.

Jenny, New York, US: Το ταμπού. Ως σκλάβα μου θυμίζει ότι δεν είμαι τίποτα παραπάνω από ένα δοχείο για τα υγρά του αφέντη μου και αυτό είναι η μέγιστη ικανοποίηση.Steve, Ontario, US: Ενθουσιάζομαι όταν οι γυναίκες με κάνουν να πίνω το χρυσαφένιο νέκταρ τους και τώρα το βάζω σε παγοθήκες για να έχω να γλείφω που και που.

Ben, California, US: Ισως είναι ντροπιαστικό, αλλά με καυλώνει ο ήχος. Μου αρέσει να πηγαίνω πέρα – δώθε έξω από την πόρτα του μπάνιου και να ακούω το κορίτσι μου να κατουράει. Δεν έχω σκεφτεί να με κατουρήσει, αλλά ίσως, αυτό, έρθει αργότερα.Scott, US: Τρελαίνομαι να με κατουράει το κορίτσι μου, όταν της γλείφω το μουνί. Νομίζω ότι δουλεύω τόσο καλά τη γλώσσα μου, που δεν μπορεί ελέγξει τον εαυτό της. Ασε που τα ζεστά υγρά την κάνουν ακόμα πιο υγρή.

Carol, Massachusetts, US: Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, αλλά γουστάρω ένας άντρας να κατουρήσει μέσα μου την ώρα που με πηδάει. Νομίζω ότι θα νιώσω πολύ γεμάτη και θα είμαι πολύ υγρή. Το πρόβλημα είναι, ποιος μπορεί να κατουρήσει όταν του είναι σηκωμένος.Faye, Brighton: Μου αρέσει να με ξεφτιλίζει ο αφέντης μου. Επίσης είναι ζεστό το κάτουρο και κυρίως είναι δικό του.

Billy, Louisiana, US: Στο σχολείο έτρεμα να μην ανακαλύψουν ότι είμαι gay. Μια μέρα είδα ένα όνειρο, ότι το έμαθαν τα αγόρια της ποδοσφαιρικής ομάδας και με πήγαν στα ντουζ όπου έβγαλαν όλοι τις ψωλές τους και άρχισαν να με κατουράνε. Καύλωσα πολύ που με ξεφτίλιζαν και που με πότιζαν κάτι τόσο ζεστό αυτά τα πανέμορφα καυλιά. Ηθελα να ήμουν, πραγματικά, η λεκάνη τους.Το Καλύτερο Σεξ γίνεται στην Κουζίνα
Η Ωρα της Γης, Ωρα για Σεξ
Απόκριες: Σεξ και Role Play
Ελληνες και Ελληνίδες είμαστε Foot Fetish
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: