Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Εφτιαξε Κέικ με Γάλα από τα Βυζιά τηςΟποτε μιλάω για φετίχ, πάντα λέω ότι όλοι μας έχουμε φετίχ. Αντρες και γυναίκες. Απλώς, τα τελευταία χρόνια, που ο κόσμος έχει αρχίσει να βλέπει όλο και λιγότερο τα φετίχ ως ταμπού, είναι αρκετοί εκείνοι που τα εξωτερικεύουν.

Αισθάνονται πιο άνετα να μιλούν για το βίτσιο τους στη φίλη τους ή στο φίλο τους, με αποτέλεσμα να δοκιμάζουν το φετίχ τους, να μην μένει ανεκπλήρωτη επιθυμία και να βελτιώνεται η σεξουαλική τους ζωή.

Σε προηγούμενο θέμα, σου είχα πει πως λειτουργεί το φετίχ με τις έγκυες. Πως φτιάχνονται άντρες και γυναίκες από τη φουσκωμένη κοιλιά και από τα βυζιά της εγκύου που μεγαλώνουν και είναι γεμάτα γάλα.Και εδώ ξεκινάει το άλλο το φετίχ, που συνδέεται με αυτό της εγκυμοσύνης και είναι ο θηλασμός ενηλίκων. Αντρες και γυναίκες τρελαίνονται στην ιδέα να μαλάξουν τα βυζιά της εγκύου, της μάνας που θηλάζει, να πιπιλίσουν τις ρώγες της και να πιουν το γάλα της.

Ακου λοιπόν μια αληθινή ιστορία (κάνε κλικ στο τέλος της σελίδας στο link για να βεβαιωθείς), τι έκανε μια μάνα που ακόμα θηλάζει το παιδί της και μετά θα γυρίσουμε πάλι στο βίτσιο αυτό καθεαυτό.

Τι έκανε λοιπόν η συγκεκριμένη... Γινόταν μια γιορτή στο νηπιαγωγείο με προσκεκλημένους τους γονείς και όλες οι μαμάδες έπρεπε να μαγειρέψουν από κάτι, ώστε να έχουν να τρώνε και κάτι. Η συγκεκριμένη έφτιαξε ένα brownies.Μέχρι εδώ όλα καλά. Ελα, όμως, που το γάλα που χρησιμοποίησε δεν ήταν ούτε φρέσκο, ούτε εβαπορέ, αλλά το γάλα που πλεόναζε μέσα στα βυζιά της! Για κακή της τύχη, μια άλλη μαμά το πήρε χαμπάρι (γευσιγνώστρια θα ήταν) και έγινε της πουτάνας στο νηπιαγωγείο.

Στη συνέχεια μπήκε στο Facebook και σε άλλα Site και ζητούσε συμβουλές για το πως πρέπει να διαχειριστεί την κατάσταση. Φυσικά, από τα εκατοντάδες σχόλια που συγκέντρωσε, άλλα της έλεγαν ότι έκανε κάτι το αηδιαστικό και άλλα, ότι δεν έγινε και τίποτα και να ηρεμήσει.

Η ίδια λέει, πως, δεν είχε γάλα στο σπίτι και δεν προλάβαινε να πάει στο μαγαζί να αγοράσει, γι’ αυτό χρησιμοποίησε το μητρικό γάλα και επειδή θεώρησε πως γάλα ήταν κι’ αυτό και δεν έκανε κάτι κακό.Ποιος την πιστεύει, όμως... Εγώ πάντως όχι. Είμαι σίγουρος (δεν το κόβω κι’ όλας) ότι η γυναίκα έχει φετίχ με το μητρικό γάλα και καυλώνει να το ταΐζει στους άλλους. Φαντάζεσαι τι καύλα ήταν για κείνη να βλέπει τόσους μαζεμένους να τρώνε το γάλα από τα βυζιά της; Για πόσες μέρες θα είχε ατελείωτους οργασμούς όταν το σκεφτόταν;

Διότι το φετίχ του θηλασμού ενηλίκων, δεν λειτουργεί μόνο με τον... παραδοσιακό τρόπο. Δηλαδή ο άντρας ή η γυναίκα που έχει το βίτσιο να μπαίνει στην αγκαλιά της γυναίκας και να πιπιλάει από τις ρώγες της το γάλα (και δεν έχει καμία σχέση με το άλλο φετίχ που ο φετιχιστής ή η φετιχίστρια θέλει να ντύνεται μωρό).Είναι και οι ίδιες οι γυναίκες που έχουν φετίχ να ταΐζουν το γάλα τους στους φίλους ή στις φίλες τους, ακόμα και σε περισσότερα άτομα. Και πολλές φορές ικανοποιούνται να στύβουν τις ρώγες τους, να βγάζουν το γάλα και να το πίνουν οι ίδιες (και βέβαια το φετίχ δεν έχει καμία σχέση με το να ρίχνουν στο κορμί τους οι γυναίκες με φρέσκο γάλα).

Σου φαίνεται αηδιαστικό; Κι’ όμως υπάρχουν πολλοί που έχουν ως φετίχ το θηλασμό. Παλαιότερη έρευνα που δημοσίευσε η Sunday Times, έδειξε ότι το 25% των αντρών που είχαν σχέση με γυναίκες, τουλάχιστον μία φορά είχαν θηλάσει από τη σύντροφό τους. Στην Κίνα, δε, δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα, είχε ανοίξει εστιατόριο, το οποίο μαγείρευε με το μητρικό γάλα. Μην ξεχνάς δε, ότι ο ενήλικος θηλασμός, εκφράζεται σε πολλά έργα τέχνης.Ασε που υπάρχουν πολλά αυτόνομα site και online κοινότητες με περιεχόμενο το θηλασμό ενηλίκων, το lactation, όπως είναι ο όρος αναζήτησης. Και μην ξεχνάς, ότι αρκετές γυναίκες που εξασκούν το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου και έχουν πελάτες φετιχιστές, φροντίζουν πάντα να έχουν τα βυζιά τους γεμάτα γάλα, καθώς για το συγκεκριμένο φετίχ πληρώνονται χοντρά λεφτά. Πρόσφατα, δε, κυκλοφόρησε και η έγκυος Sxe Doll.

Τι λες λοιπόν; Αξίζει να δοκιμάσεις ή όχι; Δική σου η επιλογή. Εγώ εκείνο που έχω να πω είναι ότι, όσες γυναίκες έχετε ανασφάλειες και «μισείτε» το κορμί σας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, μην ξεχνάτε ότι κάποιοι και κάποιες, σας βλέπουν ως το αντικείμενο του πόθου τους. Ειδικά, δε, τα βυζιά σας!Διαβάστε την ιστορία της μάνας που έφτιαξε το κέικ.

«Τα Βυζιά μου, το Καμάρι μου»
Ιανουάριος: Ο Μήνας για τα Αξύριστα Κορμιά
Το Τεκνό τρελάθηκε με την 60άρα Γειτόνισσα
Τιτιβίσματα για Πίπες... Υποβρύχιες!
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: