Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Το BDSM δεν είναι Ανωμαλία, είναι Υγεία«Είχα τη Βούλα. Εμενε στους Αγιους Ανάργυρους. Ωραία γκομενίτσα. Αφρατούλα. Ηθελε τα χαστουκάκια της. Μ’ άρεσε κι’ εμένα. Ξέρεις τώρα... Μεταξύ μας. Είχα περάσει καλά τότε. Ποιος ξέρει τι να κάνει τώρα... Μην το πεις στη θειά σου».

Η εξομολόγηση ενός θειού, μπερμπάντη, πριν από λίγα χρόνια, που μου αποκάλυψε την kinky πλευρά του, την οποία με τη θειά την κρατούσε κρυφή, καθώς, οτιδήποτε άλλο, από το αγνό, παραδοσιακό σεξ, για πολλά χρόνια θεωρείτο ταμπού. Ανωμαλία...

Μετά, ήρθε το ίντερνετ και σιγά-σιγά τα βίτσια των ανθρώπων άρχισαν να «νομιμοποιούνται», τα φετίχ έπαψαν να θεωρούνται αρρώστια, οι φαντασιώσεις αντιμετωπίστηκαν ως υγιής σεξουαλική συμπεριφορά και το BDSM έγινε αποδεκτό από την κοινωνία (όχι στο σύνολό της, αλλά από ένα μεγάλο μέρος της).Σύμφωνα με έρευνα που έκανε το περιοδικό Marie Claire, το 85% των Αμερικανών είχε πειραματιστεί τουλάχιστον μία φορά στο σεξ, σε παιχνίδι ρόλων κυριαρχίας ή υποταγής, χρησιμοποιώντας, μάσκες, blindfolds, ή εργαλεία για bondage.

Είμαστε σε μια εποχή, λοιπόν, που το BDSM, όχι μόνο θεωρείται φυσιολογική αποδεκτή συμπεριφορά, αλλά, σύμφωνα με τους επιστήμονες, όσοι το βάζουν στο σεξουαλικό τους παιχνίδι, είναι περισσότερο υγιείς, σωματικά και ψυχικά, από εκείνους που επιμένουν παραδοσιακά.

Ενας από αυτούς είναι ο Νεοϋορκέζος ψυχοθεραπευτής και σύμβουλος σεξ, Dr Ian Kerner, ο οποίος ανέλυσε στη Daily Mail Online τα οφέλη του kinky σεξ1.  ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΣΤΡΕΣ
Ερευνα που έγινε το 2009 έδειξε ότι ύστερα από ένα BDSM σεξ και οι κυρίαρχοι και οι υποτακτικοί, παρουσίαζαν χαμηλά επίπεδα κορτιζόλης, η οποία είναι γνωστή ως η ορμόνη του στρες. Και όταν το στρες μειώνεται, πέφτει η πίεση, μειώνεται ο κίνδυνος για καρδιαγγειακά και αναπνευστικά νοσήματα.
 
2. ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ
Το μαστίγωμα και το χαστούκισμα (σε διάφορα μέρη του σώματος) αυξάνει τη ροή του αίματος στον εγκέφαλο. Η παροχή φρέσκου αίματος διαποτίζει τα όργανα και τους μύες με νέο οξυγόνο και ορμόνες. Παράλληλα, το «παλιό» αίμα απομακρύνεται μαζί με τα απόβλητα που προκαλούν κόπωση και ασθένεια των κυττάρων του εγκεφάλου.

Οπως λέει η Dr Sandra LaMorgese, σεξολόγος στη Νέα Υόρκη, «Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματος, με εκατομμύρια των υποδοχείς ακριβώς από την επιφάνεια. Οταν κάποιος αγγίζει το δέρμα μας με μασάζ, αγγίγματα, αγκάλιασμα, ή με το σεξ, μας κάνει μία φυσική θεραπεία».3. ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ
Τα ζευγάρια που κάνουν BDSM σεξ επικοινωνούν καλύτερα από τα ζευγάρια που κάνουν αγνό σεξ. Οπως λένε οι ειδικοί, αυτό συμβαίνει επειδή πρέπει να είναι απόλυτα ειλικρινείς σχετικά με τις σεξουαλικές τους επιθυμίες, καθώς μπαίνει ο παράγοντας ασφάλεια.

Και, όπως λένε, όταν το ζευγάρι αναπτύξει τόσο ισχυρή επικοινωνία, απελευθερώνονται οι καλές ορμόνες, όπως οι σεροτονίνες, οι οποίες, σε υψηλά επίπεδα κάνουν τον άνθρωπο να αισθάνεται ευτυχισμένος και γεμάτος ενέργεια.4. ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
Ενώ πολλοί θεωρούν το BDSM διαστροφή, μελέτες έχουν καταλήξει ότι οι επαγγελματίες του είδους είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και διανοητικά είναι υγιείς.

Συγκεκριμένα, μια μελέτη του 2013 διαπίστωσε ότι κάνουν BDSM σεξ είναι λιγότερο νευρωτικοί, πιο εξωστρεφείς, πιο ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες, πιο ευσυνείδητοι και έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από τα ζευγάρια που κάνουν αγνό σεξ. Είναι επίσης πιο πεισματάρηδες και επιμένουν να ολοκληρώνουν μια εργασία που αρχίζουν με το δικό τους τρόπο.
 
Ωρα για Kinky σεξ, λοιπόν, για την υγειά μας ρε γαμώτο! Και να ξέρετε ότι μπορείτε να ξεκινήσετε τις BDSM καταστάσεις σας χωρίς sex toys, παρά μόνο με ότι υπάρχει στο σπίτι. Καλή αρχή...

Το BDSM είναι το Δημοφιλέστερο Φετίχ
Απρίλιος 2019: Το Σεξουαλικό Ωροσκόπιο
5 Μύθοι για το Μαστίγιο
Γιατί έχουμε Φετίχ: Οι 4 Θεωρίες
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: