Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Αισθησιακό BDSM Χωρίς ΠόνοΠοιος είπε ότι το BDSM απαιτεί χειροπέδες, σχοινιά, μαστίγια και πολύ πόνο...

Κάθε άλλο, ειδικά όταν είστε αρχάριοι. Μπορείτε να βάλετε το BDSM στη σεξουαλική σας ζωή, με έναν αισθησιακό και ανώδυνο τρόπο και αν δείτε ότι λειτουργεί, μπορείτε να προχωρήσετε και σε πιο σκληρές καταστάσεις.

Πως θα ξεκινήσετε; Πάντα με επικοινωνία, με τρυφερότητα, φιλιά γεμάτα πάθος και όλα μέσα σε αισθησιακή ατμόσφαιρα.

Επικοινωνία

Πριν ξεκινήσετε, μιλήστε. Πείτε ο ένας στον άλλον τους φόβους σας, τις επιθυμίες σας, τις φαντασιώσεις σας και γενικά βάλτε όρια για το μέχρι που μπορείτε να φτάσετε.

Αυτό είναι απαραίτητο για να χτιστεί μεταξύ σας η απόλυτη εμπιστοσύνη.

Συμφωνήστε τις λέξεις που θα λέτε ο ένας στον άλλον, για να καταλαβαίνει πότε πρέπει να σταματήσει, όταν το παιχνίδι γίνει ενοχλητικό.

Μην θεωρήσετε ότι λέγοντας «Με πονάς», ή «Σταμάτα γιατί με ενοχλεί», είναι απόλυτα φυσιολογικό και κατανοητό για τον παρτενέρ σας, γιατί μπορεί να ξενερώσει και να καταστραφεί το παιχνίδι.

Ενα αισθησιακό «Μη», ή ένα «Οχι», θα δώσει στον άλλο να καταλάβει ότι ξεπέρασε τα όρια, χωρίς να του φύγει η διάθεση για σεξ.

Και μην σκεφτείτε καν ότι το «Μη», ή το «Οχι», σε ένα... παιχνίδι BDSM, μπορεί να ανάψει τον άλλο. Εδώ δεν μιλάμε για το τι βλέπουμε στις τσόντες, ούτε για βιασμό. Εδώ μιλάμε για ένα παιχνίδι, που το έχετε συμφωνήσει μεταξύ σας και εμπιστεύεται ο ένας τον άλλο.«Εργαλεία»

Για BDSM μιλάμε και αν σας είπαμε παραπάνω ότι δεν χρειάζεται... εξοπλισμός, κάτι θα πρέπει να βάλετε στο παιχνίδι. Ενα παγάκι ας πούμε, ή ένα φτερό που θα το περάσει ο ένας στον άλλο σε όλο το κορμί του.

΄Η ακόμα μπορείτε να σκεφτείτε και ένα παιχνίδι role play, αφέντη και σκλάβου που θα εναλλάσσεται.Δαγκωματάκια

Εντάξει, δεν λέμε να γίνετε σαν τον Λοίς Σουάρες, αλλά μικρά αισθησιακά δαγκωματάκια, στο λαιμό, στο αυτί, στην κοιλιά, στις ρώγες, στην πλάτη, στα μπούτια, ανεβάζουν τη θερμοκρασία. Αλλοι διεγείρονται με το δάγκωμα με τα δόντια, άλλοι με το «δάγκωμα» με τα χείλια, άλλοι και με τα δύο. Οπως και νάχει, το αισθησιακό δάγκωμα, είναι απαραίτητο στοιχείο του BDSM.Γδαρσιματάκια

Εξερευνήστε ο ένας το κορμί του άλλου, όχι με τη γλώσσα, ή τα ακροδάχτυλά σας, αλλά με τα νύχια. Ενα αισθησιακό γδάρσιμο στην πλάτη με τα νύχια, ή ένα χούφτωμα στην πλάτη με τα νύχια, μπορεί να προσφέρει μια εξαιρετική αίσθηση. Περάστε ο ένας το κορμί του άλλου με τα νύχια, είτε σε ευθεία γραμμή, είτε κάνοντας ζικ-ζακ.Τράβηγμα μαλλιών

Είναι το απόλυτο ερωτικό παιχνίδι, ακόμη και όταν δεν μιλάμε για BDSM. Στο BDSM, όμως, είναι η απόλυτη έκφραση ανάμεσα στον αφέντη και τον σκλάβο. Θέλει όμως προσοχή. Ποτέ μην πιάνετε άτσαλα τα μαλλιά, γιατί είναι σίγουρο ότι θα πονέσει ο ένας τον άλλο. Βάλτε το χέρι σας και πιάστε τα μαλλιά στη βάση του σβέρκου. Μπλέξτε τα μαλλιά στα χέρια σας και κάντε το χέρι σας γροθιά και ακουμπάτε πάντα το τριχωτό της κεφαλής. Ρυθμίστε τη δύναμη με την οποία θα τραβήξετε τα μαλλιά. Αρπάζοντας τα μαλλιά και με τα δύο χέρια, το παιχνίδι γίνεται πιο αισθησιακό.Δεσίματα

Αν θέλετε να ξεκινήσετε από την αρχή να δένετε ο ένας τον άλλον, θα πρέπει πάντα να έχετε στο μυαλό σας την ασφάλεια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, γραβάτες, ζώνες, κασκόλ, αλλά ποτέ κάλτσες και καλσόν. Τα τελευταία σφίγγουν πολύ και είναι δύσκολο να τα λύσετε. Μην ξεχνάτε ότι πρέπει να έχετε πάντα δίπλα σας ένα ψαλίδι, σε περίπτωση που συμβεί το ατύχημα και δεν μπορείτε να λύσετε ο ένας τον άλλο. Και μην δένεστε πολύ σφιχτά. Ενα ελαφρό δέσιμο, σε σημείο που να μπορεί να χωρέσει άνετα ανάμεσα στα δεσμά και το δέρμα ένα δάχτυλο, εξασφαλίζει καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και η όλη κατάσταση γίνεται πιο ευχάριστη.Τυφλόμυγα

Με το να δέσετε τα μάτια ο ένας του άλλου, διεγείρετε όλες τις άλλες αισθήσεις και το μυαλό. Εκείνος που θα έχει δεμένα τα μάτια, προσπαθεί να καταλάβει τι θα γίνει με την ακοή, με τη μυρωδιά, με τη γεύση, ενώ μην γνωρίζοντας τι θα ακολουθήσει ανεβαίνει η αδρεναλίνη. Εκείνος που δένει τα μάτια του άλλου, γίνεται πιο τολμηρός και κατ’ επέκταση πιο ερωτικός. Χρησιμοποιήστε μια μπλούζα, μια μαξιλαροθήκη, μια πετσέτα.

Το μυστικό για να πετύχει το παιχνίδι και να μην αποβεί καταστροφικό για τη σχέση, είναι να υπάρχει απόλυτος σεβασμός σε ότι έχετε συμφωνήσει και να σέβεται ο καθ’ ένας τα όρια του άλλου. Αλλιώς η εμπιστοσύνη θα χαθεί και δεν θα υπάρξει δεύτερη φορά.

Ιούνιος 2019: Το Σεξουαλικό Ωροσκόπιο
Handjobs: Tips για να του τον παίζεις
Σόλο-Σεξ με το Πιστολάκι για τα Μαλλιά!
Μάιος 2019: Το Σεξουαλικό Ωροσκόπιο
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: