Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Πως συμπεριφέρεται ο Σωστός Αφέντης στη ΓυναίκαΟι βασικοί κανόνες του παιχνιδιού της υποταγής, είναι απλοί, όμως αρκετοί άντρες παρεξηγούν τον όρο: ΑΦΕΝΤΗΣ.

Και επειδή η κατάσταση "submission" είναι κάτι που αρέσει σε ορισμένες γυναίκες, αν είσαι ο τύπος που μπορείς να ακολουθήσεις τους κανόνες, τότε μόνο θα μπορέσεις να παίξεις σωστά το ρόλο του Master στη σχέση σου.

Γενικά, το να γίνεις ο αφέντης της, δεν είναι εύκολο. Αν δεν το κάνεις σωστά, τότε το πιθανότερο είναι ότι η γυναίκα θα σου φύγει (σαν γάτα) και θα ψάξει να βρει, έναν σωστό αφέντη, που θα την κάνει να υποκύψει και να το απολαμβάνει.

Πως θα την κάνεις, όμως, να φορέσει το κολάρο, να σε αφήσει να της περάσεις την αλυσίδα και να πέσει στα τέσσερα για να την καθοδηγήσεις;Ο αφέντης πρέπει να έχει υπευθυνότητα

Αν θες να γίνεις ο αφέντης της, θα πρέπει να είσαι υπεύθυνο άτομο και να αναλάβεις όλες τις ευθύνες.

Να παίρνεις τις αποφάσεις, να καθοδηγείς τους άλλους, να τους υποστηρίζεις, να τους ενθαρρύνεις στις αποτυχίες να ασχολείσαι με τα προβλήματά τους.

Τα παίρνεις όλα στους ώμους σου. Εσύ έχεις την ευθύνη για εκείνη, για τα παιδιά, για τη σχέση για τα οικονομικά.

Αυτός είναι και ο λόγος, που ακόμα και μια φεμινίστρια, μπορεί να επιλέξει να ζει με έναν άνδρα αφέντη. Απελευθερώνεται από όλες τις βαριές υποχρεώσεις.

Εσύ πρέπει να της δώσεις να καταλάβει, ότι όταν σε υπακούει, νοιώθει ευχαρίστηση, ακόμα και στο σεξ, όπου εσύ θα πάρεις πρωτοβουλίες, για να την κάνεις να το απολαύσει, όσο σκληρό κι’ αν είναι.

Ακόμα και όταν τα πράγματα πάνε στραβά, σε όποιο επίπεδο, εσύ θα είσαι υπεύθυνος για να διορθωθούν και εκείνη θα την έχεις χαλαρή.Πρέπει να της εμπνέεις εμπιστοσύνη

Ανάμεσα στο αφέντη και τη «σκλάβα» πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη. Στην εποχή μας, το να σε υπακούει μια γυναίκα δεν είναι κάτι που επιβάλλεται, αλλά κάτι που εκείνη αποφασίζει να σου δώσει.

Για να σε εμπιστευτεί, θα πρέπει να της δείξεις ότι είσαι ακέραιος χαρακτήρας, ότι κρατάς το λόγο σου και ότι μπορείς να ανταποκριθείς στις ευθύνες σου.

Μόλις αποδείξεις ότι είσαι τέτοιος τύπος, τότε μόνο θα σου παραδοθεί και θα απολαύσει την κυριαρχία σου.Εσύ είσαι το αφεντικό

Είσαι ο στρατηγός και η κοπέλα σου ή η γυναίκα σου, είναι ο λοχαγός. Εσύ είσαι εκείνος που παίρνει τις αποφάσεις και ο κατώτερός σου θα πρέπει να μην φέρει αντίρρηση. Αν είσαι έξυπνος, όμως, όπως ένας καλός στρατηγός συμβουλεύεται τους κατωτέρους του, ζήτα τη γνώμη της, την άποψή της, τις ιδέες της και αν σου φανούν παράλογα, μην τα εφαρμόσεις.

Κατάλαβε ότι, ακόμα και αν δεν έχει την ευθύνη, θέλει να την ακούς, θέλει να την εμπιστεύεσαι.

Δεν ζει στο μεσαίωνα. Θέλει να αισθάνεται άνθρωπος, θέλει να ευχαριστιέται το παιχνίδι.

Επειδή είσαι ο αφέντης, θα πρέπει να καθορίσεις και τους κανόνες της πειθαρχίας. Εσύ θα βάλεις τους κανόνες, τα όρια, θα καθορίσεις τις συνέπειες, αν βγει εκτός ορίων.

Ενας αφέντης πρέπει να έχει αυτοέλεγχο και δεν πρέπει ποτέ να αφήνει την κατάσταση να ξεφεύγει από τα χέρια του. Οταν μιλάς μαζί της, μην κάνεις κουτσομπολιό, κοίταζέ την κατ’ ευθείαν στα μάτια. Μην γίνεσαι πολύ συναισθηματικός. Ελεγχε εσύ τη συζήτηση και μην της ζητήσεις ποτέ την άδεια να πεις κάτι. Πες της τι θα κάνεις και άστην να αποφασίσει αν θέλει να ακολουθήσει. Αυτός ο κανόνας είναι πολύ σημαντικός και στο σεξ.Πάρε τον έλεγχο σε όλα

Θα πρέπει να έχεις τον έλεγχο σε όλα, ακόμα και στα μικροπράγματα της καθημερινότητας. Αν ένα Σαββατόβραδο θελήσεις να την βγάλεις για φαγητό, επειδή όλη την εβδομάδα ήταν καλό κορίτσι, επέλεξε εσύ το εστιατόριο και κάνε την κράτηση. Οταν θα φτάσετε υπόδειξέ της που θα καθίσει και παράγγειλε εσύ φαγητό και κρασί και για τους δύο. Οταν τελειώσετε το δείπνο, πλήρωσε εσύ τον λογαριασμό.

Στο σπίτι εσύ θα κάνεις τις βαριές δουλειές. Καθήκοντά της είναι να μαγειρεύει, να καθαρίζει και να πλένει τα ρούχα.

Αν εργάζεται και έχει καριέρα, πρέπει να σεβαστείς τις απαιτήσεις της δουλειάς της και σαν καλός αφέντης να της δίνεις χρόνο για τον εαυτό της. Εκείνη θα το εκτιμήσει και θα σου φέρεται καλά.Δείξε τη δύναμή σου

Πρέπει να προσέχεις την εμφάνισή σου, να είσαι ευθυτενής και το κεφάλι ψηλά. Οταν περπατάτε στο δρόμο, διάλεξε σε ποια πλευρά θα περπατάς εσύ και πες της να στέκεσαι δίπλα σου. Οταν διασχίζεται το δρόμο, καθοδήγησέ τη, κρατώντας τη από το μπράτσο,

Οταν κάθεστε ο ένας δίπλα από τον άλλο, κράτα με το χέρι σου από τον ώμο ή από το πίσω μέρος του λαιμού. Βάλε λίγη δύναμη. Μην την πιέσεις πολύ. Απλώς όσο χρειάζεται για να νοιώσει ότι εσύ είσαι ο δυνατός. Θέλει να νοιώσει ότι είσαι στιβαρός, αλλά δεν θέλει να την πονέσεις. Σε εμπιστεύεται και ξέρει ότι την προστατεύεις από κάθε κίνδυνο.

Ανοιγέ της την πόρτα για να περάσει και να της φέρεσαι πάντοτε με ευγένεια και καλοσύνη.Επιβράβευση και τιμωρία

Είναι δική σου δουλειά να τηρούνται οι κανόνες και πρέπει να την επιβραβεύεις όταν γίνεται αυτό, ή να την τιμωρείς όταν περνάει τα όρια.

ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ: Η καλή συμπεριφορά της «σκλάβας» πρέπει να επιβραβεύεται. Ο καλύτερος τρόπος είναι να την εκθειάζεις και να την προσέχεις. Μπορείς να της λες πόσο όμορφη είναι όταν κάτι κάτι, ή ότι είσαι τυχερός που είσαι μαζί με μια τόσο καλή γυναίκα. Πλημμύρισέ τη με αγάπη και στοργή όταν είναι καλή.

ΤΙΜΩΡΙΑ: Οταν ξεφύγει από τα όρια και κάνει κάτι παραπάνω από αυτό που επιτρέπεται, ή δεν σε ακούσει, σταμάτα αμέσως ότι κάνετε και μην της δίνεις καθόλου προσοχή. Μην υποκύψεις αν κλάψει, απλώς αγνόησέ τη. Αν δεν μένετε μαζί, πήγαινέ τη κατευθείαν σπίτι της και κόψε κάθε επικοινωνία για λίγες μέρες. Μην διανοηθείς, όμως, να την χτυπήσεις. Ενας καλός αφέντης, δεν σηκώνει ποτέ το χέρι του σε γυναίκες.

Εφ όσον είσαι ένας καλός αφέντης, θα πρέπει να συμβαίνουν τα ακόλουθα:

Πρέπει να σέβεται ανά πάσα στιγμή.

 Δεν πρέπει να διαφωνεί μαζί σου.

 Δεν πρέπει να έχει εκρήξεις ενάντια στην κυριαρχία σου..

 Πρέπει να σου μιλάει σε χαμηλό τόνο.

 Δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιεί επιθετική γλώσσα, ή κίνηση εναντίον σου.

 Πρέπει να λέει πάντα ευχαριστώ όταν της φέρεσαι καλά.

Οταν ξεφεύγει κάποια φορά, μην την τιμωρήσεις αμέσως, δείξε ψυχραιμία και εξήγησέ της το λάθος της.

Αν βγαίνει συχνά από τα όρια, σκέψου την πιθανότητα να κάνεις εσύ κάπου λάθος.Σεξ

Το να επιβληθεί η κυριαρχία σου στην κρεβατοκάμαρα είναι σημαντικό, καθώς το σεξ είναι ο πυρήνας της σχέσης. Είναι επίσης σημαντικό, διότι στο σεξ οι γυναίκες παίρνουν τον έλεγχο και χρησιμοποιούν τον άνδρα σαν το αρκουδάκι τους.

Και να ξεκαθαρίσουμε κάτι: Δεν χρειάζεται να κερδίσεις πόντους στην καθημερινότητα, ώστε να σου ικανοποιεί τις σεξουαλικές σου ανάγκες. Δεν είναι εκείνη που θα καθορίσει τη σεξουαλική σας ζωή. Η οποιαδήποτε προσπάθεια να πάρει τον έλεγχο, ή να αποφασίσει πότε θα το κάνετε, σημαίνει ένα πράγμα: τιμωρία.

Εδώ να πούμε ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό κάποιες φορές να μη θ΄’ελει να κάνει σεξ, είτε γιατί έχει άγχος, ή είναι κουρασμένη. Πρέπει να είσαι δίκαιος.Εάν ήταν καλό κορίτσι, άφησέ τη να ξεκουραστεί. Εάν είναι κουρασμένη, πες της να στον πάρει στο στόμα της. Είναι μια καλή εναλλακτική, με την οποία της δείχνεις ότι την ανταμείβεις.

Απλώς σιγουρέψου ότι δεν σε κοροϊδεύει. Εσύ είσαι ο αφέντης και αν δεν έχει έναν καλό λόγο δεν μπορεί να σε αφήσει να κοιμηθείς ανικανοποίητος.

Εντάξει, πολλές γυναίκες θα πουν: «Οταν μιλάμε για σεξ, όχι, σημαίνει ΟΧΙ»

Ναι, αλλά, εδώ μιλάμε για μία κατάσταση την οποία η γυναίκα έχει αποδεχτεί.

Ως αφέντης, δεν ζητάς σεξ. Απλώς το κάνεις. Αν υπάρχει πρόβλημα θα στο πει και θα αποφασίσεις τι πρέπει να κάνεις.

Αν ξέρεις ότι η μέρα θα κλείσει με σεξ, ξεκίνα να την φέρνεις σε διάθεση για σεξ. Μίλα της λίγο βρώμικα, δως της φιλάκια στο λαιμό, χτύπησέ την στον ποπό, περισσότερο από ότι συνήθως. Οι γυναίκες θέλουν το χρόνο τους για να ετοιμαστούν κι όσο πιο νωρίς ξεκινήσεις, τόσο καλύτερα.Οταν έρθει η στιγμή, πρέπει να καταλάβεις κάτι: Δεν είναι ο στόχος σου να την κάνεις να τελειώσεις πρώτη και στη συνέχεια να τελειώσεις κι’ εσύ. Αυτά είναι για τους άλλους.

Είσαι ο αφέντης της και πρέπει να ικανοποιήσεις τη δική σου σεξουαλική επιθυμία. Εκείνη θα ικανοποιηθεί από τη δική σου ευχαρίστηση. Αν ξέρεις ότι μία συγκεκριμένη στάση ή κάτι άλλο, θα την φέρει σε οργασμό, τότε κάντο.

Ομως πρέπει να καταλάβεις ότι η ευχαρίστησή της είναι άμεσα συνδεδεμένη με τη δική σου ευχαρίστηση. Ξέχνα λοιπόν τα πάντα και πήδηξέ τη όπως σου αρέσει.

Αν βλέπεις ότι προσπαθεί να σου προσφέρει μεγαλύτερη ευχαρίστηση, λέγε της πόσο υπέροχη είναι.

Ξέχνα λοιπόν τι βλέπεις στις τσόντες. Το να είσαι αφέντης, είναι μια δύσκολη υπόθεση. Πρέπει εσύ να κάνεις όλη τη σκληρή δουλειά. Δεν πρέπει να μοιράζεσαι μαζί της τίποτε. Αντέχεις; Ανέλαβε τα καθήκοντά σου και μην λυγίσεις ούτε στιγμή, γιατί το ‘χασες το παιχνίδι.

Το Σεξ θεραπεύει τις Αϋπνίες
Ιανουάριος 2019: Σεξουαλικό Ωροσκόπιο
Οι 50άρες είναι για το Κρεβάτι ή για το... Ράφι;
Ο Βίκτορ Ουγκό ήταν μία Μηχανή του Σεξ!
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: