
Ολοι ψάχνουμε για το καλύτερο σεξ, το... καυτό σεξ, εκείνο που θα μας ικανοποιήσει πλήρως και θα μας στείλει στα... ουράνια. Πολλές φορές έχουμε αναλύσει από αυτό το site το πως θα το πετύχουμε και θα το ξαναπούμε. Το μυστικό είναι η επικοινωνία.
Ξεχνάμε τις ντροπές και μιλάμε στο ταίρι μας σχετικά με το τι θέλουμε στο σεξ και το παροτρύνουμε να μας μιλήσει και εκείνο για τις επιθυμίες του. Ενα πράμα: Ζήτα μου ότι θες, κάνε μου ότι θέλω.
Τα λέω αυτά, με αφορμή ένα γυμνό μοντέλο, που σε φωτογράφισή της, όταν τη ρώτησαν τι είναι αυτό που θέλει στο κρεβάτι, είπε: Να είμαι ο εαυτός μου. Δεν μου αρέσει κάτι; Το λέω. Θέλω κάτι που δεν μου το δίνει ο παρτενέρ μου; Αφήνω τη σεξουαλική μου φωνή ν ακουστεί.
Κι όταν το λέει αυτό, ένα κορμί σαν τη Molly Stewart, με το αστραφτερό χαμόγελο, τα υπέροχα πόδια, τα στρογγυλά, στητά βυζιά και τον ζουμερό κάλο της, δεν αξίζει τον κόπο να την ακούσουμε και να δοκιμάσουμε να απελευθερωθούμε στο σεξ;


