Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό
20 Photos In Gallery
                    

Η Τουρκάλα που πόζαρε γυμνή για την Ελευθερία!

Η Sila Sahin, η 25χρονη Γερμανιδοτουρκάλα ηθοποιός που ζει στο Βερολίνο, είναι πλέον το... φωτεινό παράδειγμα για το πως πρέπει να συμπεριφέρεται μία μοντέρνα Μουσουλμάνα, στην πολυπολιτισμική κοινωνία στην οποία ζούμε.
Επιτυχημένη ηθοποιός με συμμετοχή σε σήριαλ της γερμανικής τηλεόρασης, έχει κάνει περήφανους τους θαυμαστές και τους γονείς της, αλλά με την τελευταία της κίνηση τους σόκαρε όλους.
Τα ΜΜΕ αναφέρουν πως είναι η πρώτη Τουρκάλα που φωτογραφίζεται γυμνή αν και μάλλον πρέπει να ξεχνουν τη δικιά μας Νεσχαν Μουλαζίμ η οποία και εκείνη έχει ποζάρει για το Playboy."Το έκανα για να απελευθερωθώ"


Η Sila Sahin με τη φωτογράφισή της στο γερμανικό Playboy, όπου αποκαλύπτει το γυμνό κορμί της φαίνεται πως ήθελε να στείλει ένα μήνυμα στην οικογένειά της.
«Γιατί το έκανα; Μα, επιτέλους, ήθελα να γίνω ελεύθερη. Αυτές οι φωτογραφίες είναι η απελευθέρωσή μου από τους περιορισμούς της παιδικής μου ηλικίας», λέει.

Της έκοψαν την "Καλημέρα"


Η οικογένειά της αντέδρασε στην κίνησή της αυτή και η μητέρα της έκοψε κάθε επαφή μαζί της. «Η μητέρα μου είναι ακόμη θυμωμένη. Ηταν ακόμη πιο δύσκολο για τους παππούδες, τις θείες και τους θείους μου», λέει.
Πάντως μίλησε με τον πατέρα της ο οποίος είναι και αυτός ηθοποιός και ο οποίος της είπε ότι φοβάται πως η φωτογράφιση αυτή θα της δημιουργήσει μεγάλη πίεση όχι μόνο από την τουρκική κοινότητα στη Γερμανία, αλλά γενικότερα από όλη τη μουσουλμανική κοινότητα.

Μήνυμα ενάντια στην καταπίεση!


Η Sahin πάντως ξεκαθάρισε ότι με τη φωτογράφιση που έκανε ήθελε να στείλει μήνυμα σε όλες τις Τουρκάλες, οι οποίες αντιμετωπίζουν αυστηρούς περιορισμούς στη ζωή τους και υποφέρουν υπό την καταπίεση των συζύγων τους.
«Για πάρα πολύ καιρό προσπαθούσα να κάνω πάντοτε αυτό που εθεωρείτο σωστό. Με αυτές τις φωτογραφίες θέλω να δείξω σε όλες τις Τουρκάλες, ότι το σωστό είναι να ζουν με τον τρόπο που εκείνες θέλουν να επιλέξουν», λέει.

"Νοιώθω σαν τον Τσε Γκεβάρα"

Στη 12σέλιδη συνέντευξη που συνοδεύει τις φωτογραφίες στο περιοδικό η Sahin, λέει ότι αισθάνεται σαν τον Τσε Γκεβάρα: «Μέχρι τώρα ζούσα συντηρητικά. Ελεγα πάντα στον εαυτό μου, δεν πρέπει να βγαίνεις έξω, δεν πρέπει να φαίνεσαι τόσο ελκυστική, δεν πρέπει να έχεις άνδρες φίλους. Πάντα έκανα αυτό που έλεγαν οι άντρες. Το αποτέλεσμα ήταν να μεγαλώσει μέσα μου ο πόθος για την ελευθερία. Νοιώθω σαν τον Τσε Γκεβάρα. Πρέπει να κάνω αυτά που θέλω, αλλοιώς καλύτερα να πεθάνω».

"Ελπίζω να με συγχωρέσετε"

Πάντως, όπως είπε, οι φίλοι της εντυπωσιάστηκαν από την κίνηση της αυτή και θαύμασαν το κουράγιο της. Η Sahin αποκάλυψε ότι είχε κάνει τη γυμνή φωτογράφιση σε συνέντευξη που έδωσε στη γερμανική τηλεόραση, μία ημέρα πριν κυκλοφορήσει το περιοδικό. Από εκεί το έμαθαν και οι γονείς της. Μέσα από τη συνέντευξη παρακάλεσε τη μητέρα και τον πατέρα της να καταλάβουν τους λόγους που την οδήγησαν να αποκαλύψει τη γύμνια της. Και ικετεύει τους γονείς της να της δώσουν άφεση αμαρτιών: «Ελπίζω να με συγχωρέσετε. Αφήστε με να έρθω στο σπίτι», λέει.

Παγκόσμια Ημέρα Oργασμού
Νέα Μόδα: Το... Χτένισμα του Καλοκαιριού
Οι Γυναίκες θέλουν Περισσότερο Σεξ
Οι Ινδές είναι Γυναίκες... Φωτιά!
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: