Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό
8 Photos In Gallery
        

Η Κατερίνα Παπουτσάκη στο Esquire Οκτωβρίου 2009

«Πριν από μερικά χρόνια η Κατερίνα Παπουτσάκη δεν θα τολμούσε να κάνει μια τέτοια φωτογράφιση. Της πήρε αρκετό καιρό για να χαλαρώσει αλλά τώρα είναι… η πιό σέξι γυναίκα της γενιάς μας».

Το περιοδικό Esquire τον Οκτώβριο του 2009 παρουσίαζε την πιό αισθησιακή φωτογράφιση της Κατερίνας Παπουτσάκη. H 30χρονη ηθοποιός είχε μιλήσει τότε στον Βάιο Παπανάγνου για την καριέρα της και τα χε πει έξω απ’ τα δόντια για τις σχέσεις και τον έρωτα.

Η φωτογράφιση έγινε σε δωμάτιο του ξενοδοχείου «Πεντελικόν» από τη Μάρα Δεσύπρη.

Το γαμημένο άγχος...

"Θεωρούσα ότι δεν μπορούσα να κάνω τηλεόραση. Οτι είμαι άσχημη, με τεράστια μύτη. Οχι άσχημη άσχημη, αλλά ότι δεν θα φαινόμουν ωραία σε ένα γκρο. Επίσης νόμιζα ότι ήμουν υπερβολική και ότι για αυτόν τον λόγο μόνο στο θέατρο θα μπορούσα να σταθώ. Ημουν ντροπαλή του κερατά. Ακόμα και τις πρώτες φορές που έπαιζα στην τηλεόραση είχα τόσο γαμημένο άγχος."

Η ντοπαμίνη...


"Οι σχέσεις μου διαρκούν όσο εκκρίνεται η ντοπαμίνη, ξέρεις τον πρώτο ενάμιση χρόνο. Μετά η μετάβαση σε αγάπη δεν γίνεται. Δεν ξέρω γιατί. Ισως οι επιλογές μου να μην το ευνοούν. Εγώ θέλω να νιώθω απόλυτα, ούτε να με κοροϊδεύουν ούτε να κοροιδεύω. Οταν νιώθω ότι θέλω να φλερτάρω, τότε είναι η στιγμή που φεύγω."

Δεν μπορώ τις χλιαρές σχέσεις

"Κάθε φορά πάω κόντρα στις επιφυλάξεις μου και ξεκινάω μια σχέση με μεγάλη αγνότητα και ρομαντισμό. Επειδή είμαι πάρα πολύ συναισθηματική, δεν μπορώ να απομονώσω το σεξ από τη σχέση. Δεν το βλέπω μόνο του. Το πάθος είναι κάτι που με ενδιαφέρει σαν συνθήκη. Δεν μπορώ να είμαι σε μια κατάσταση χλιαρή."

Με ζηλεύουν...


"Παίζει ένα θέμα με τη ζήλια. Δεν ζηλεύω εγώ. Δεν έχω προλάβει. Αλλά πολύ γρήγορα ξεκινάει το «Ποιός ήταν στο τηλέφωνο και με ποιούς θα βγεις». Κι εγώ, επειδή θέλω να το ζήσω προσπαθώ να τον κάνω να νιώσει ασφαλής και κάνω τόση υπεροπροσπάθεια, αλλά δεν είναι ποτέ αρκετό.
Το θέμα είναι γιατί επιλέγω ανασφαλείς ανθρώπους. Ισώς επειδή είναι πολύ παθιασμένες καταστάσεις και αυτό με ιντριγκάρει. Γιατί ο άγριος τσακωμός έχει και άγρια αγκαλιά μετά. Αλλά πια νομίζω πως δεν θέλω να εμπλάκω σε καταστάσεις τόσο ακραίας αρνητικότητας."

Δεν είμαι κοσμική γκόμενα

"Εγώ δεν ήξερα από όλα αυτά τα πράγματα. Βρέθηκα με έναν άνθρωπο που ήταν ήδη στην κόκκινη ζώνη της δημοσιότητας (σ.σ: τον Κώστα Καραφώτη) και ενώ έδινα συνεντεύξεις για τη δουλειά μου οι περισσότερες ερωτήσεις ήταν για την προσωπική μου ζωή.
Τότε ή δεν μιλάς ή είσαι ειλικρινής και λες «Ναι περνάω ωραία». Τότε ξεκινάει μια κατάσταση όπου σε ρωτάνε συνέχεια αν είσαι ερωτευμένη. Εσύ δεν έχεις πει με ποιόν, αλλά αυτοί ξέρουν. Οπότε μετά δεν μπορείς να το αρνηθείς και μπαίνεις στο μάτι του κυκλώνα. Στη δουλειά μου δεν μου κάνει καλό. Μπορεί να κάνει το όνομά σου εμπορικό, αλλά σε αποκλείει από κάτι πιο εναλλακτικό, γιατί σου βάζει ταμπέλα.
Εγώ δεν είμαι κοσμική γκόμενα. Αν ήμουν και ασχολούνταν μαζί μου με αυτόν τον τρόπο, θα πέταγα στα σύννεφα. Αλλά, αν αύριο σταματούσαν τα πρωτοσέλιδα, δεν θα μου έλειπαν. Αυτό που θα με γαμούσε θα ήταν να μην έχω δουλειά. Θα με διέλυε."

Τι μας ζητάνε στο Σεξ Τουρίστριες από 21 Χώρες
Δρακοφιλία, το Φετίχ του Game of Thrones
Η Cicciolina χρεοκόπησε
Ονειρα: Τι σημαίνει Οταν δεις ότι κάνεις Σεξ
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: