Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

"Ποια Κόλπα μας έμαθαν οι Πρώην"Οι πρώην... Γκόμενοι και γκόμενες. ΄Η που θα τους θυμόμαστε με νοσταλγία, ή που δεν θέλουμε ν’ ακούσουμε λέξη γι’ αυτούς και γι’ αυτές. Οπως και να ‘χει, όμως, κάτι μάθαμε και από αυτούς. Εκτός κι’ αν ήταν τόσο ξενέρωτοι και ξενέρωτες...

Και φυσικά, δεν μιλάω για εγκυκλοπαιδικές γνώσεις, ούτε για συνταγές μαγειρικής. Μιλάω για κόλπα, για τεχνικές που μας έμαθαν στο σεξ, που τις κάναμε όταν πέφταμε στο κρεβάτι και τις εφαρμόζουμε και στην τωρινή μας σχέση.

Ας δούμε τι... κόλπα έμαθαν από τους και τις πρώην τους, έξι γυναίκες και άντρες και το εξομολογήθηκαν στην εφημερίδα metro:Jim, 40 χρονών, Bristol: Βασικά, δεν έχω κάποια ιδιαίτερη τεχνική. Από την εμπειρία μου με μια πρώην γκόμενά μου, έμαθα να κάνω τη γυναίκα να τελειώνει, πριν μπω μέσα της. Ετσι, αν δεν είμαι σε φόρμα, ή δεν μπορώ να την κάνω να τελειώσει την ώρα που την πηδάω, θα έχει τουλάχιστον έναν οργασμό. Κύριος είμαι, έτσι;Emily, 35 χρονών, London: Είχα μια αξέχαστη βραδιά με ένα γκόμενο. Είμαστε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι, πρόσωπο με πρόσωπο και συζητούσαμε τι μας αρέσει στο σεξ. Μου είπε πως του άρεσε να του τραβάνε μαλακία, αλλά εγώ δεν τον ικανοποιούσα, γιατί δεν του τον έπαιζα καλά. Ξάπλωσε ανάσκελα και μου έδειξε τι πρέπει να κάνω. Λοιπόν:
1. Το χέρι πάνω – κάτω κρατώντας τη βάση του πουλιού του.
2. Σέρνεις το χέρι σε όλο τον κορμό, χαϊδεύεις με την παλάμη το κεφαλάκι του και μετά σέρνεις το χέρι στη βάση, με μία κίνηση. Ξανά και ξανά.
Ηταν σπουδαίο μάθημα. Οταν δεν έχω διάθεση για σεξ, τραβάω στον άντρα μου μια θεϊκή μαλακία με λιπαντικό, εκείνος είναι ικανοποιημένος κι’ εγώ μπορώ να κοιμηθώ ήσυχη.Sal, 32 χρονών, Cardiff: Ο πρώην μου είχε κόλλημα με τον κώλο του. Ηθελε να τον πηδά κατά κάποιο τρόπο. Δεν χρησιμοποιήσαμε ποτέ strap-on, αλλά μου έμαθε πως να του κάνω με το χέρι μου, μασάζ στον προστάτη, κάτι που τον έκανε να τελειώνει πολύ έντονα. Εβαζα λιπαντικό ή σάλιο στο μεσαίο δάχτυλο και του το έβαζα μέσα. Οταν ένοιωθα τον αδένα, τον πίεζα και συνέχιζα να βγάζω και να βάζω το δάχτυλό μου μέσα του. Μέχρι που άρχιζε να ουρλιάζει από καύλα. Σπουδαίο κόλπο γιατί αργούσε πολύ να τελειώσει, οπότε μόλις του έβαζα δάχτυλο έχυνε αμέσως.Jas, 29 χρονών, Widnes: Ενα κόλπο που έμαθα από τον πρώην σύζυγό μου. Του το έκανε μια γκόμενα που είχε παλιά και δεν μπορούσε να κρατηθεί με τίποτα. Εβαζε λιπαντικό στο μουνί της και όταν έμπαινε μέσα της, το έσφιγγε και κουνιόταν εκείνη μπρος ΄- πίσω, σαν να του έκανε μασάζ με το μουνί της. Το κάνω, τώρα, στο φίλο μου και τελειώνει απίστευτα.John, 28 χρονών, Exeter: Το καλύτερο σεξ το έκανα με μια γκόμενα που το σεξ μαζί της δεν ήταν και τόσο καλό. Τι εννοώ; Καύλωνε μόνο όταν έβλεπε τσόντες. Ετσι, είδαμε μαζί πορνό στο laptop και μετά πηδηχτήκαμε. Υστερα από αυτό, είχα φοβερούς οργασμούς μαζί της. Μας άρεσε να βλέπουμε συγκεκριμένα βίτσια. Οπότε, βλέπετε πορνό πριν, ή ακόμα και την ώρα που πηδιόσαστε.Jenny, 27 χρονών, Edinburgh: Μην νομίσετε ότι κάτι που μάθατε από ένα πρώην, μια κίνηση, ένα κόλπο, μια βρώμικη λέξη, θα λειτουργήσει στον επόμενο. Εβγαινα με ένα τύπο που είχε εμμονή με τα βυζιά μου. Ηθελε να βάζει μέσα τους το πρόσωπό μου και να του το ζουλάω. Το δοκίμασα στον επόμενο γκόμενο. Μόνο που δεν με χτύπησε. Ηταν καταστροφικό.

Γκερέκου-Δούνια: Μάχη στήθος με στήθος στο... στοίχημα
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: