Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Ετσι θα πετύχει η Ισπανική!Ξέρω τυπάκι μου, πόσο τρελαμένο είσαι. Ολη μέρα κι’ όλη νύχτα, το μόνο πράγμα που σκέφτεσαι, είναι το που θα χώσεις το πουλί σου. Εμμονη ιδέα σου έχει γίνει και σκέφτεσαι διάφορα πράγματα για να την καταβρείς.

Θυμάμαι μια φίλη μου, που ένας γκόμενός της, δεν μπορούσε να τελειώσει αν δεν της πήδαγε τη μασχάλη. Ok. Σε καταλαβαίνω ότι θέλεις να σπάσεις τη ρουτίνα. Δεν χρειάζεται να ψάχνεις τις μασχάλες μας, ή τις κλειδώσεις μας... Υπάρχει η πανάρχαια κοιλότητα στο κορμί μας που μπορεί να φιλοξενήσει το πουλί σου, τα βυζιά μας.

Η λεγόμενη ισπανική (που μάλλον την είπαν έτσι επειδή οι Ισπανίδες έχουν μεγάλα βυζιά) μαλακία, που αν δεν μείνεις μόνο στη... μαλακία, μπορείς να την κάνεις must στα προκαταρκτικά ή και στο τέλος και να ικανοποιήσεις και μας απόλυτα.Επειδή όλα θέλουν την τεχνική τους, δες πως θα ήθελε μια γυναίκα να πάρει το πουλί σου ανάμεσα στα βυζιά της ώστε να ευχαριστηθείτε και οι δύο. Προϋπόθεση, εκείνη που θα έχεις δίπλα σου, πρέπει να έχει μεγάλα βυζιά.
 
1.     Δείξε σεβασμό στα βυζιά της: Μεταχειρίσου τα βυζιά της, όπως θα ήθελες εκείνη να μεταχειριστεί τα... μπαλάκια σου. Ξέχνα ότι βλέπεις στις τσόντες. Τα βυζιά μας είναι εύθραυστα, ευαίσθητα και πρέπει να ξέρεις να τα περιποιείσαι, ακόμα κι’ όταν μας αρέσει το άγριο σεξ.

2.     Λάτρεψε τα βυζιά της: Επειδή πρόκειται να κάνεις αδιανόητα πράγματα σ’ αυτό το θαυμάσιο ζευγάρι βυζιών, με τα χείλια σου, με τη γλώσσα σου, με τα χέρια σου, με το πουλί σου, πρέπει να τα εκτιμήσεις, να τα λατρέψεις, να τα αποθεώσεις. Πες τους πως σε τρελαίνει το μέγεθος, το σχήμα, η αίσθηση που σου δίνουν καθώς παίζεις μαζί τους.3.     Και τα βυζιά θέλουν τα προκαταρκτικά τους: Τα δάχτυλα, η γλώσσα σου, τα χέρια σου είναι τα ιδανικά εργαλεία για να προετοιμάσεις τα βυζιά της, ώστε να ετοιμαστούν να τα πηδήξεις. Τα προκαταρκτικά στην ισπανική είναι το must για να πετύχει. Και θυμήσου... Μπόλικο λιπαντικό. Πάρε μερικά Tips:
 
         Ξεκίνα να της χαϊδεύεις το κορμί με τη γλώσσα και τα δάχτυλά σου, αρχίζοντας από την κοιλιά της και ανεβαίνοντας προς τα βυζιά της. Μόλις φτάσεις ανάμεσά τους, πιάσε τα βυζιά της από το πλάι και πίεσέ τα πάνω στο κεφάλι σου.

         Πιάσε τα βυζιά της με τα χέρια σου και κάντους μασάζ με κυκλικές κινήσεις, μέχρι να φτάσεις στις ρώγες.         Χάιδεψε τις ρώγες της με τη γλώσσα σου και τα δάχτυλά σου, για να γίνουν σκληρές. Φίλα της τα βυζιά της.

         Το μασάζ στα βυζιά είναι κάτι που το γουστάρουμε τρελά. Αν το κάνεις σωστά, θα τη δεις να χαλαρώνει, να βογκάει και να κλείνει τα μάτια της.

4.     Επέλεξε τη σωστή στάση: Η στάση παίζει σημαντικό ρόλο για να το ευχαριστηθείτε και οι δύο. Ασ’ την να επιλέξει, καθώς εκείνη θα κάνει το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς. Οι στάσεις είναι τρεις. Εκείνη ξαπλωμένη με σένα να την καβαλάς. Εκείνη γονατιστή μπροστά σου και εσύ ξαπλωμένος και εκείνη ανάμεσα στα πόδια σου.5.     Πάρε τον έλεγχο: Το πλεονέκτημα να πάρεις εσύ τον έλεγχο του ρυθμού και των κινήσεων, είναι ότι μπορεί απερίσπαστα να επικεντρωθεί στο να κρατάει σφιχτά τα βυζιά της γύρω από το πουλί σου.

6.     Ασε σε εκείνη τον έλεγχο: Το πλεονέκτημα εδώ είναι ότι χαλαρώνεις και απολαμβάνεις όλη τη θέα. Αν έχεις πάει με μια γυναίκα που γουστάρει το τρελό σεξ, όταν σου έπαιρνε πίπα, θα έκλεισε κάποια στιγμή το πουλί σου σαν σάντουιτς στα βυζιά της.

7.     Κάνε την ισπανική Kinky: Τα βυζιά είναι πολύ ευαίσθητα σε οποιαδήποτε μορφή διέγερσης. Αυτό απαιτεί, μεν, προσοχή, από την άλλη, μπορεί να εκτινάξει την απόλαυση στα ύψη. Τι μπορείς να κάνεις...         Οπως σε έχει σφιχταγγαλιάσει στα βυζιά της, πάρε ένα παγάκι και τρίψε τις θηλές και τις ρώγες της.

         Πάρε ένα κομμάτι ύφασμα που να είναι σαν γούνα ή ένα γούνινο γάντι και την ώρα που εκείνη είναι απασχολημένη με το πουλί σου, πέρνα το απαλά πάνω από τις ρώγες της. Θα δεις ότι θα κοντέψουν να εκραγούν.

         Αν της αρέσει το σκληρό σεξ, πιάσε τις ρώγες της με Nipple Clamps και την ώρα που ανεβοκατεβάζει το πουλί σου με τα βυζιά της, τράβηξε ελαφρά την αλυσίδα.         Αν είναι ξαπλωμένη κι εσύ από πάνω, γείρε λίγο προς τα πίσω και χάιδεψέ της την κλειτορίδα με το δάχτυλό σου, ή με ένα sex toy.

Τυπάκια μου, δώστε βάση στις συμβουλές, αν θέλετε να μας πηδάτε συχνά τα βυζιά μας. Γιατί ξέρω ότι το θέλετε πολύ, με το κόλλημα που έχετε φάει από τις τσόντες. Αν διαβάσετε αρκετά και μάθετε πως να το κάνετε, ώστε να μας ικανοποιείτε, τότε να είστε σίγουρα, ότι πολλές φορές θα πάρουμε το πουλί σας στα βυζιά μας και θα το παίξουμε...

Διάσημα Nip Slip, Pussy Slip & Camel Toes
Διαδηλώνουν οι Πορνοστάρ για το Instagram
Λέμε Αντίο στον Μάιο με Σόλο - Σεξ
Η Γειτόνισσα με τη Φλογερή Κορμάρα
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: