Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Ετσι να του τον παίζεις Ολο το Μάιο!Πάει καιρός από τότε που άρχισα να εκτιμώ τη... χειρωνακτική εργασία. Γιατί πριν από αυτό, δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί ένας άντρας ήθελε το δικό μου χέρι για να φτάσει στο σημείο να... εκραγεί. Ας το κάνει μόνος του, έλεγα.

Οταν άρχισα, όμως, να καταλαβαίνω πως αισθάνεται ένας άντρας όταν δεν αντέχει με τίποτα και θέλει να αδειάσει τα μπαλάκια του, τότε κατάλαβα ότι ο καλύτερος τρόπος είναι να πιάσει... δουλειά το χέρι της γυναίκας που έχει δίπλα του.

Δεν υπάρχει ωραιότερη αίσθηση από το να βλέπεις τον άντρα με τον οποίον είσαι μαζί να ερεθίζεται, να βογκάει και να τελειώνει εκτός ελέγχου με τις δικές σου... περιποιήσεις.Γιατί μην ξεγελιέστε... Το να του τον παίξεις, είναι πολύ σοβαρή υπόθεση! Δεν τον παίρνουμε απλά στο χέρι μας σαν... τον λεβιέ των ταχυτήτων. Η μαλακία θέλει τέχνη.

Και μια και πλησιάζουμε στην καρδιά του μήνα που είναι αφιερωμένος στον αυνανισμό, θα σας δώσω μερικές συμβουλές, ώστε να τον κάνετε να εκραγεί το μυαλό του και το... πουλί του.

    Νο1, το λιπαντικό. Πριν ξεκινήσετε βάλτε στα χέρια σας μπόλικο λιπαντικό και απλώστε το στο πουλί του την ώρα που το παίζετε. Το λιπαντικό διευκολύνει τα πράγματα, καθώς το χέρι γλυστράει πιο εύκολα και δεν υπάρχει κίνδυνος να του τραβήξετε το δέρμα με μια απότομη κίνηση.    Χρησιμοποιήστε και τα δύο χέρια. Είπαμε να του τον παίξουμε, αλλά όχι να πάθουμε και τενοντίτιδα... Η κίνηση πάνω κάτω με το ένα χέρι είναι κουραστική και μονότονη θα έλεγα. Αν πάρετε το πουλί του ανάμεσα και στα δύο χέρια σας, η κούραση μοιράζεται και του δίνετε ακόμη μεγαλύτερη ευχαρίστηση. Επίσης: Τρίψτε τα χέρια πάνω στο πουλί του, όπως όταν λεπταίνουμε ένα ζυμάρι, ή με το ένα χέρι κρατήστε το πουλί του και με το άλλο, χαϊδέψτε τα μπαλάκια του, ή το περίνεο, ή το κεφαλάκι του.

    Ταλαιπωρείστε τον αρκετά. Μαλακία δεν σημαίνει ότι τον παίρνουμε στο χέρι μας και κρατάμε ένα συγκεκριμένο ρυθμό μέχρι να τελειώσει. Η μαλακία δεν πρέπει να είναι βαρετή διαδικασία. Οπως το παίζετε πάνω κάτω, αλλάξτε το ρυθμό. Πότε σιγά – σιγά, πότε γρήγορα. Αυξήστε και χαλαρώστε την πίεση. Θα καταλάβετε τι του αρέσει περισσότερο για να του το προσφέρετε με φειδώ.    Η γλώσσα σας δεν είναι μόνο για να του μιλάτε. Εντάξει, η μαλακία δεν είναι πίπα, αλλά το να ακουμπήσετε τη γλώσσα σας στο πουλί του δυο τρεις φορές την ώρα που το παίζετε, δεν σημαίνει ότι αλλάζετε... δουλειά. Την ώρα που το κρατάτε στο χέρι, δώστε του φιλάκι με τα χείλια, ή γλείψτε τον κορμό του από πάνω μέχρι κάτω, ή αγγίξτε τη γλώσσα στη σχισμή στο κεφαλάκι. Από τις αντιδράσεις του θα καταλάβετε ότι είναι κάτι που πρέπει να ξανακάνετε.

    Μην ξεχνάτε τα μπαλάκια του. Συχνά κατά τη διάρκεια μιας μαλακίας, ή μιας πίπας, ξεχνάμε να ασχοληθούμε με τα μπαλάκια του. Λάθος. Καθώς χρησιμοποιείτε και τα δύο χέρια, χαϊδέψτε με το ένα το δέρμα στα μπαλάκια του. Γλείψτε τα. Χουφτώστε τα και βάλτε λίγη πίεση. Είχα ένα φίλο που του άρεσε να χαϊδεύω με τα νύχια μου τα μπαλάκια του και μετά όλο τον κορμό στο πουλί του.    Ντύστε το πουλί το ή τα χέρια σας. Ασε τη fetish πλευρά να βγει από μέσα σου και φόρεσε ένα ζευγάρι γάντια, υφασμάτινα ή latex και παίξτου τον με ντυμένα χέρια. Αν δεν έχεις γάντια, πάρε την κιλότα σου, τύλιξέ τη γύρω από το πουλί του. Πολλοί άντρες θα σου ζητήσουν να συνεχίσεις έτσι μέχρι να δουν το σπέρμα τους να απλώνεται στα εσώρουχα ή στα γάντια σου.

    Τα πόδια δεν είναι μόνο για περπατάμε. Δείξτε του ότι είστε μια γυναίκα Kinky, ψαγμένη, που μπορεί να προσφέρει συναρπαστικές στιγμές στο σεξ. Οπως είναι ξαπλωμένος, καθίστε στο πλάι ή μπροστά του, βάλτε τα πόδια επάνω του και τρίψτε το πουλί του στην πατούσα σας. Πάρτε το πουλί του και παίξτε το για λίγο με τα πόδια και με τα χέρια χαϊδέψτε τα μπαλάκια του.    Τα βυζιά απαγορεύεται να απέχουν από την... εργασία. Πάρτε το πουλί του και βάλτε ανάμεσα στα βυζιά σας. Πιέστε τα με τα χέρια σας και αρχίστε να του τον παίζετε πάνω – κάτω. Αγγίξτε το κεφαλάκι με τη γλώσσα σας, την ώρα που το πουλί του ξεπροβάλει από τα βυζιά σας. Αν έχετε μικρό στήθος, παίξτε τον με το χέρι πάνω στο κάθε βυζί ξεχωριστά και πάνω στις ρώγες σας. Πριν ξεκινήσετε, απλώστε στο στήθος σας λιπαντικό.    Και τώρα η αξέχαστη εμπειρία και για τους δύο. Ανεβείτε επάνω του, σε στάση cow girl, πάρτε το πουλί του στο χέρι σας και πιέστε το, οριζόντια, ανάμεσα στα χείλη σας (τα κάτω φυσικά). Αρχίστε να κουνάτε το κορμί σας έτσι, ώστε το πουλί του να ακουμπάει την κλειτορίδα, χωρίς να το πάρετε μέσα σας και θα δείτε ότι μπορεί να τελειώσετε πρώτη εσείς.•    Κάθε πουλί είναι μοναδικό. Ξεχάστε τι ήθελαν οι πρώην. Οπως συμβαίνει με τα δικά μας γεννητικά όργανα, το κάθε πουλί είναι μοναδικό. Σε άλλους αρέσει να τους το παίζουν γρήγορα, άλλοι θέλουν σιγά. Κάποιοι θέλουν μεγαλύτερη πίεση, κάποιοι άλλοι όχι. Ζητήστε του να το παίξει μόνος του για λίγο μπροστά σας και ρωτήστε τον τι του αρέσει περισσότερο.

    Η μεγάλη απόφαση. Εδώ είναι τι αρέσει σε μας. Οταν θα φτάσει η στιγμή το σπέρμα του να εκραγεί, πρέπει από πριν έχουμε αποφασίσει τι θέλουμε. Μας αρέσει να το βλέπουμε να πετάγεται στο κορμί του, στο πρόσωπό μας, στη γλώσσα μας, στο στόμα μας, στο κορμί μας; Οτι και να θέλουμε, αυτή θα είναι η τελευταία εικόνα που θα πάρει μαζί του και πιστέψτε με, ότι και να κάνουμε, θα το σκέφτεται και θα ερεθίζεται. Είχα ένα φίλο, που όταν του τον έπαιζα, ήθελα να τον βάζω να τελειώνει σ’ ένα ποτήρι.

Λοιπόν, ο Μάιος είναι εδώ, εμείς επίσης εδώ, οπότε μη χάνουμε χρόνο. Ελάτε να τιμήσουμε το μήνα της μαλακίας. Α! Και επειδή ξεχάστηκα, δοκιμάστε να του τον παίξετε με ένα αυνανιστήριο. Η απόλαυση θα είναι διπλή.

Διάσημα Nip Slip, Pussy Slip & Camel Toes
Διαδηλώνουν οι Πορνοστάρ για το Instagram
Λέμε Αντίο στον Μάιο με Σόλο - Σεξ
Η Γειτόνισσα με τη Φλογερή Κορμάρα
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: