Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Redditors: Ετσι φτάνει η Γυναίκα σε ΟργασμόΟι περισσότεροι άνθρωποι, στη σημερινή εποχή μαθαίνουν να κάνουν σεξ, κυρίως από τις ταινίες πορνό. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην κρεβατοκάμαρα, καθώς, άλλο το σεξ που κάνουν οι πορνοστάρ μπροστά στην κάμερα και άλλο το σεξ στην πραγματική ζωή.

Τι θέλω να πω; Στις τσόντες, η γυναίκα πάντα φαίνεται να φτάνει σε οργασμό (τις περισσότερες φορές προσποιούνται), ενώ στην πραγματική ζωή, είναι πολλές οι γυναίκες που δεν μπορούν να φτάσουν πάντοτε σε οργασμό.

Ο γυναικείος οργασμός είναι πολύπλοκο θέμα και αν θέλετε να μας ικανοποιείτε πάντα, χρειάζεται ενημέρωση, διάβασμα, επικοινωνία και, κυρίως, να μας ακούτε. Διότι αλλιώς λειτουργεί μια γυναίκα κι’ αλλιώς η άλλη.Το θέμα απασχόλησε τους Redditors σε ένα topic για το γυναικείο οργασμό και ας δούμε τι είπαν για τα Tips που θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, ειδικά οι γυναίκες:

BobbyBrewski: «Ξεκίνα σαν την πεταλούδα που προσγειώνεται πάνω στο λουλούδι και τέλειωσε σαν το μπουλντόγκ που κατασπαράζει τη μαγιονέζα».

hazeleyedwolff: «Οταν ξεκινήσει ο οργασμός της, συνέχιζε να κάνεις το ίδιο πράγμα που έκανες μέχρι τη στιγμή που ξεκίνησε»PCP-Papi: «Οταν έχεις το δάχτυλό σου μέσα σε μια γυναίκα ξαπλωμένη ανάσκελα και της χαϊδεύεις το G-Spot πίεσέ τη λίγο κάτω από την κοιλιά. Θα καταλάβει τι θα πει πήδημα».

NDoilworker: «Χάιδευε με το δάχτυλο την κλειτορίδα κατά τη διάρκεια του σεξ. Πολλές φορές το έχω απολαύσει».

_sentient_meat_: «Το “Μην σταματάς” δεν σημαίνει κάν’ το μου πιο άγρια ή πιο γρήγορα. Κράτα το ρυθμό και την ένταση που έχεις».BelindaTheGreat: «Ως γυναίκα, αυτό που με δίδαξε ο χρόνος και η εμπειρία είναι να μην αγχώνεσαι για το πως σε βλέπει ένας άντρας και χαλάρωσε και αφοσιώσου στο πως θα το ευχαριστηθείτε καλύτερα. Το λέω στον εαυτό μου 25 χρόνια τώρα: Κορίτσι μου, όταν είσαστε και οι δύο γυμνοί και είναι έτοιμος να μπει μέσα σου, δεν δίνει δεκάρα για το αν ρουφάς το στομάχι σου, αν ξύρισες τα πόδια σου, αν το σουτιέν σου είναι της Victoria Secret. Μπορεί να μην είναι ερωτευμένος μαζί σου, αλλά είναι εδώ για να σε γαμήσει. Οπότε, απόλαυσέ το!»

cookiepartytoday: «Αν η γυναίκα είναι από πάνω, βάλε ένα μαξιλάρι για να ακουμπήσεις τον κώλο σου. Θα γίνει πιο βαθιά η διείσδυση».skepticscorner: «Δεν είναι απαραίτητο να τη γαμάς συνέχεια άγρια».

suitology: «Τα βυζιά είναι εξαιρετικά ευαίσθητα και όχι ένα παιχνίδι για να το πιέζεις συνέχεια».

Swankified_Tristan: «Αν φροντίζεις να ευχαριστηθεί η γυναίκα, είσαι σε καλό δρόμο».Stanzin7: «Χρησιμοποιήστε τα γαμημένα χέρια σας. Αγγίξτε τους ώμους, τους γοφούς, τα μαλλιά, το λαιμό, το στομάχι, τα χέρια, την πλάτη, τα πόδια της. Ολόκληρο το σώμα είναι μια ερωτογενής ζώνη, αν το κάνεις σωστά».

Δώστε μεγάλη σημασία στην τελευταία, καθώς, ναι, όλο το κορμί μας είναι ερωτογενής ζώνη και αν μάθετε να το περιποιείστε σωστά, τότε το σεξ θα είναι συναρπαστικό μαζί σας.Cissea: Κορμί από Αλλο... Πλανήτη!
Τη χάσαμε τη Γειτόνισσα Πατριώτη!
Η Γειτόνισσα με τα Μεγάλα... Μπαλκόνια
Η Γειτόνισσα με Φετίχ το Spanking
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: