Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Το Ιδανικό Λιπαντικό για τον Πισινό σαςΣύμφωνα με τις έρευνες που κάνουν πολλά πανεπιστήμια και αφορούν τη σεξουαλική ζωή, αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των γυναικών που αποφασίζουν ν’ ανοίξουν την... πίσω πόρτα.

Μπορεί να είναι και διπλάσιος απ’ ότι 30 χρόνια πριν. Γιατί το σεξ από πίσω μπορεί να μας προσφέρει συναρπαστικές καταστάσεις και έντονους οργασμούς.

Για να γίνει το σεξ από την... πίσω πόρτα, όμως, ευχάριστο, είτε με το φίλο μας, ή τη φίλη μας, ή το δονητή μας, χρειάζεται μπόλικο λιπαντικό. Το λιπαντικό όταν το χρησιμοποιούμε σε μεγάλες ποσότητες, εξαφανίζει τον πόνο.

Μην φοβηθείτε να διακόψετε το σεξ για να προσθέσετε επί πλέον λιπαντικό, ξανά και ξανά.

Ποιο λιπαντικό, όμως, είναι το ιδανικό για να το χρησιμοποιήσουμε στον πισινό μας;Ας δούμε πρώτα τα τέσσερα είδη που κυκλοφορούν στο εμπόριο, αν και απ’ ότι έχω δει στα σούπερ μάρκετ κυκλοφορούν μόνο λιπαντικά με βάση το νερό.

Με βάση το νερό: Αυτά τα λιπαντικά είναι παχύρρευστα έχουν κολλώδη αίσθηση και διαλύονται πιο γρήγορα. Οταν τα χρησιμοποιείτε θα πρέπει να διακόπτετε το σεξ και να βάζετε περισσότερο.

Σιλικόνη: Τα λιπαντικά σιλικόνης είναι αραιά, αλλά διαρκούν περισσότερο. Εχουν πιο λεία υφή και είναι αισθησιακά.

Υβριδικά: Τα υβριδικά λιπαντικά είναι ένα μείγμα με βάση το νερό και τη σιλικόνη.

Με βάση το πετρέλαιο: Τα λιπαντικά με βάση το πετρέλαιο θα πρέπει να αποφεύγονται όταν χρησιμοποιείτε προφυλακτικό λατέξ, ή γάντια και άλλα παρόμοια. Καλό είναι να μην τα επιλέγουμε, καθώς το σεξ από πίσω μας αφήνει περισσότερο εκτεθειμένες σε σε σεξουαλικά μεταδιδόμενες λοιμώξεις και καλό είναι να αποφεύγουμε το σεξ χωρίς προφυλάξεις.

Τώρα, πως θα επιλέξετε το ιδανικότερο λιπαντικό; Πρώτα απ’ όλα διαβάστε το προσπέκτους και δείτε τι συστατικά περιέχει.Πέρα από τα τέσσερα βασικά που σας είπα πιο πάνω, κυκλοφορούν λιπαντικά με πρόσθετα που μπορεί να σας είναι ευχάριστα ή δυσάρεστα.

Για παράδειγμα, ορισμένα λιπαντικά περιέχουν μενθόλη ή μέντα. Αυτά τα συστατικά προκαλούν την αίσθηση του ζεστού ή του κρύου. Η μενθόλη μπορεί να σας φανεί σπουδαία, ή επώδυνη, ανάλογα με το πώς αντιδρά το σώμα σας.

Ενα άλλο πρόσθετο στα λιπαντικά για τον πισινό μας, είναι η βενζοκαΐνη, η οποία προκαλεί μούδιασμα. Πολλές από εμάς επιλέγουν αυτό το είδος επειδή έχουν νοιώσει πόνο.Ομως το σεξ από πίσω δεν πρέπει να είναι επώδυνο. Αν πονάμε θα πρέπει να το καταλαβαίνουμε, γιατί ο πόνος είναι μια ένδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά και θα πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο που το κάνουμε.

Σημαντικό είναι να επιλέξουμε το μπουκαλάκι που μας ταιριάζει. Υπάρχουν αυτά που τα ανοίγεις και τρέχουν αμέσως και εκείνα που πρέπει να τα πιέσεις για να τρέξουν. Τα δεύτερα δημιουργούν καθυστερήσεις στην απόλαυση.Επίσης, υπάρχουν συσκευασίες που γράφουν Anal (πρωκτικό), ή Backdoor (πίσω πόρτα), ή άλλες λέξεις που παραπέμπουν στο σεξ. Αν δεν έχετε πρόβλημα, εντάξει.

Αν δεν θέλετε, όμως, να καταλάβουν οι φίλοι σας, η οικογένειά σας, ή ο τεχνίτης που θα έρθει να σας επισκευάσει μια βλάβη, ότι ανοίγετε την... πίσω πόρτα, επιλέξτε μια διακριτική συσκευασία, που δεν θα γράφει τίποτε σεξουαλικό και θα μοιάζει με λοσιόν ή σαμπουάνΟ καλύτερος τρόπος λοιπόν για να βρείτε ποιο λιπαντικό σας ταιριάζει, είναι να μπείτε σε ένα μεγάλο sex shop, ηλεκτρονικό ή κανονικό μαγαζί, το οποίο να έχει μικρές συσκευασίες, να παραγγείλετε αρκετές και να αρχίζετε να τις δοκιμάζετε μέχρις ότου καταλάβετε, ποιο λιπαντικό απ’ όλα θα κάνει τον πισινό σας ευτυχισμένο...

Οι Γυναίκες θέλουν Περισσότερο Σεξ
Μάιος 2019: Το Σεξουαλικό Ωροσκόπιο
Game of Thrones: Οργιο με 3 Πόρνες το Πρώτο Γυμνό
Η Γλώσσα είναι Φετίχ
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: