Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Οι Φαντασιώσεις ζωντανεύουν το ΣεξΕρχεται το βραδάκι και σκέφτεσαι, ότι, «δεν γίνεται, τόσο καιρό έχει να μου κάτσει, απόψε θα πηδήξω».

Πάει η ώρα 12 πηγαίνετε στο κρεβάτι και πριν προλάβεις να απλώσεις το χέρι σου πάνω της, έχει κουκουλωθεί με τα σεντόνια, έχει ξεραθεί στον ύπνο κι’ εσύ μένεις με το πουλί στο χέρι.

Πριν σκεφτείς ότι πρέπει να βρεις γκόμενα, ή να πάρεις τηλέφωνο ένα call girl, ηρέμησε και σκέψου, ύστερα από τόσα χρόνια σχέσης, γιατί σου κάθεται μια στο τόσο.

Μήπως το σεξ της έχει γίνει ρουτίνα; Μήπως κάθε φορά της δίνεις ξαναμασημένο φαΐ;Μια πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι, το 83% των ζευγαριών απολαμβάνουν το σεξ κατά τους πέντε πρώτους μήνες της σχέσης, μετά, όμως, μόνο το 27% των γυναικών μένουν ικανοποιημένες.

Τι χρειάζεται λοιπόν, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε στο «The Journal of Sex Research»;

Η ποικιλία είναι αυτό που ζωντανεύει το σεξ και κυρίως η πραγματοποίηση, ή η περιγραφή των σεξουαλικών φαντασιώσεων την ώρα που κάνετε και η αλλαγή στάσεων.

Δεν είναι μόνο αυτά τα δύο, όμως, που ξαναζωντανεύουν το πάθος. Το να της στέλνεις πικάντικα μηνύματα στο κινητό από τη δουλειά σου, θα τη… ζεστάνει τόσο πολύ, που όταν θα φτάσεις σπίτι θα είναι έτοιμη για τρελό σεξ.Και βέβαια και πάνω απ’ όλα, οι πίπες! Οσο πιο πολύ τη σπρώχνεις να χρησιμοποιήσει το στόμα της και όσο πιο συχνά χρησιμοποιείς εσύ τη δικιά σου, τόσο πιο πολύ σεξ θα θέλει να κάνει μαζί σου.

Μην ξεχνάς ότι στο φως της δημοσιότητας έχουν βγει άλλες έρευνες, βασισμένες σε μαρτυρίες γυναικών, στις οποίες παραπονιούνται που ο δικός τους δεν χρησιμοποιεί τη γλώσσα του και μία άλλη που κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι γυναίκες που απολαμβάνουν τον οργασμό από τη γλώσσα του συντρόφου τους, δεν ψάχνονται για να τον κερατώσουν.Οι ερευνητές συγκέντρωσαν τα στοιχεία από 38.747 ζευγάρια που ήταν σε σχέση περισσότερο από τρία χρόνια και διαπίστωσαν ότι εκτός από τα παραπάνω, μεγάλο ρόλο παίζει και η στοργή που δείχνεις στη γυναίκα, οι αγκαλίτσες, τα φιλάκια και τα γλυκόλογα.

Δεν είναι ανάγκη να τρέξεις να αγοράσεις στολές γιατρίνας ή νοσοκόμας… Πιθανόν να μην τη φορέσει. Πες της όμως ότι θα ήθελες να την πάρεις σε μια ερημική παραλία με φόντο τα αστέρια, ή ότι θα ήθελες να τη συναντήσεις ως πόρνη σε μπουρδέλο και να την έπαιρνες ως πελάτης.

Γέμισέ της το μυαλό με εικόνες…

Απρίλιος 2019: Το Σεξουαλικό Ωροσκόπιο
15 Γυναίκες αποκαλύπτουν τις Φαντασιώσεις τους
Φαντασιώσεις για Σόλο Σεξ
Γυναίκες: παρατάνε τον Αντρα για τα Πολιτικά!
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: