Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Ο Λεφτάς ή ο Φουκαράς πηδάει Καλύτερα;Φτωχαδάκια ή λεφτάδες; Ποιους θα διάλεγες για να πέσεις στο κρεβάτι μαζί τους και να περάσεις μια «καυτή» αξέχαστη βραδιά;

Μην βιαστείς να απαντήσεις, γιατί η πρώτη απάντηση είναι προφανής, καθώς, ο λεφτάς, ακόμα και να μην σε ικανοποιήσει με αυτό που φουσκώνει στο μπροστινό μέρος του παντελονιού του, έχει τον τρόπο να σου προσφέρει την ικανοποίηση με εκείνο που φουσκώνει στην... τσέπη του παντελονιού του.

Εδώ όμως μιλάμε για πήδημα! Για οργασμούς! Για νύχτες μαγικές, ονειρεμένες, που θα σηκωθείς το πρωί και θα νομίζεις ότι έχεις κάνει το ταξίδι στ’ αστέρια.

Ακου λοιπόν τη γνώμη μου και γιατί, ο απένταρος, ο μπατίρης που ψάχνεις να βρεις δίφραγκο στην τσέπη του, αξίζει όλα τα λεφτά για να τον έχεις στο κρεβάτι...Πρώτα απ’ όλα, ένας άντρας που δεν έχει φράγκο αισθάνεται μειονεκτικά απέναντι στους φραγκάτους και θέλει να αντισταθμίσει το μειονέκτημα αυτό. Ετσι, θα προσπαθήσει να σου δείξει ότι έχει σπουδαίες ικανότητες και επιδεξιότητες σε τομείς της ζωής που τα λεφτά δεν περνάνε.

Και δεν εννοώ να σου φτιάξει τα ηλεκτρολογικά, ή να σου βάψει το σπίτι. Θα προσπαθήσει να σου δείξει ότι η απόλαυση στη ζωή δεν βρίσκεται στην πολυτέλεια, αλλά στην ποιότητα, η οποία προφανώς και περιλαμβάνει σπουδαίο και συχνό σεξ.Δεύτερον: Ο μπατίρης δεν έχει να αγχωθεί για τα λεφτά ή τη δουλειά. Το λέει και το τραγούδι άλλωστε: Τι να τα κάνεις τα λεφτά, άμα δεν έχεις φράγκο!

Αισθάνεται απόλυτη σιγουριά που εξασφαλίζεις εσύ τα προς το ζην, δεν έχει στρες για τους λογαριασμούς και για το με τι θα γεμίσει το στομάχι, ρηλαξάρει και σε περιμένει για να σου δείξει πως το σεξ σκοτώνει το άγχος.

Θέλεις και τρίτο; Εδώ στο έχω: Μίτινγκς, διοικητικά συμβούλια, επαγγελματικά γεύματα και ραντεβού, αρώματα, μεταξωτές γραβάτες και βρακιά και το κεφάλι σου σε ξύνει και κάτι σκληρό φυτρώνει στο κούτελο.Γαμώ τα λεφτά του, γαμώ! Ενώ ο μπατιράκος; Εχει μάτια μόνο για σένα. Μαλάκας είναι ν’ αφήσει την... κότα με τα χρυσά αυγά; Να πέσει πάλι στην ανασφάλεια; Ασε, που έχοντας γνωρίσει τι σημαίνει αδεκαρίες, ξέρει να εκτιμήσει τι του προσφέρεις και, όπως ξέρεις, οι φτωχοί, έχουν καρδιά, μπέσα και φιλότιμο!

Σου ‘χω και τέταρτο: Η μπέσα και το φιλότιμο δεν είναι χάρες που χαρίζονται από τις Μοίρες στην κούνια του... πουτσουνάκου. Τις αποκτάει στη ζωή. Είναι μαθήματα ζωής. Και οι φτωχοί οι μπεσαλήδες, είναι λιγότερο εγωιστές και δεν θα σε αντιμετωπίσουν ως... δοχείο νυκτός.

Εχουν την ευχαρίστησή σου σε πρώτη προτεραιότητα. Και αυτό είναι κάτι που μας εξιτάρει, μας...ανάβει ως γυναίκες.

Λοιπόν την επόμενη φορά που θα θελήσεις να πάρεις κάποιον, να κάνεις μόνο σεξ και μάλιστα καλό, σκέψου τι θες να δεις φουσκωμένο σ’ έναν άντρα...Και Nipάρες και Slipάρες Διασήμων
Τον Λεφτά για την Ξεπέτα, το Μισθωτό για Γάμο!
Σπρέι θεραπεύει την Πρόωρη Εκσπερμάτωση!
Μια... Τσούλα στην Τεχεράνη!
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: