Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

7 Σημάδια που λένε ότι κάνεις Κακό ΣεξΠόσες φορές δεν έχουμε σκεφτεί βλέποντας μια γυναίκα γεμάτη νεύρα και σπασμωδικές αντιδράσεις ότι είναι «κακογαμημένη»; ΄Η βλέποντας έναν άντρα που είναι σπαζαρχίδης ότι «θέλει ένα καλό πήδημα για να ξελαμπικάρει»;

Πολλές και είναι εύκολο να το λες για τους άλλους, αλλά δύσκολο να το σκεφτείς για τον εαυτό σου. Τι είναι δηλαδή το καλό πήδημα και αν εσύ είσαι καλός/ή στο σεξ.

Δεν μιλάμε για πτυχία ή διδακτορικά, απλά, όταν ο άνθρωπός σου σηκώνεται από το κρεβάτι, να μην σκέφτεται «δεν το έπαιζα καλύτερα...».

Υπάρχουν σημάδια που, λίγο αν ασχοληθείς, θα καταλάβεις αν είσαι καλός/ή στο σεξ και αν διαπιστώσεις το αντίθετο, τρόποι για να βελτιωθείς.

1. Κοιτάς μόνο την πάρτη σουΔεν είναι δύσκολο να καταλάβεις αν είσαι ο τύπος που κοιτάει μόνο την πάρτη του... Αν σκέφτεσαι ότι σεξ είναι μόνο το πως θα τελειώσεις εσύ, τότε σίγουρα το ταίρι σου είναι... κακογαμημένο. Δες το σεξ σαν ένα... παιχνίδι για δύο και παραμέρισε για λίγο τις δικές σου ανάγκες, για να καταλάβεις ότι όταν ικανοποιείται και το έτερον ήμισυ, το σεξ γίνεται και για σένα συναρπαστικό.

2. Κάνεις... σπριντΔεν είπαμε να κάνεις μαραθώνιο, αλλά μην τρέχεις και... 100άρι. Υπάρχουν γυναίκες που θέλουν τον χρόνο τους και άντρες που τελειώνουν πολύ πιο αργά από τις γυναίκες. Αν θεωρείς ότι ένα φιλί φτάνει για τα προκαταρκτικά και λίγα δευτερόλεπτα αρκούν για τον οργασμό, βάλτο λίγο στο slow motion.

3. Πιέζεις την κατάστασηΔεν σημαίνει ότι κάθε φορά που κάνετε σεξ το ταίρι σου θα πρέπει υποχρεωτικά να φτάσει σε οργασμό. Υπάρχουν παράγοντες αποτρεπτικοί, όπως το άγχος, λόγοι υγείας κ.ά. Μην πιέζεις τα πράγματα γιατί τα κάνεις χειρότερα. Προσπάθησε να το ρηλαξάρεις για να μπορέσει να ανταποκριθεί και να πάρεις και εσύ αυτό που θέλεις.

4. Δεν ζητάς τι θέλειςΤο να είσαι κακός/ή στο σεξ δεν σημαίνει, μόνο, ότι δεν ικανοποιείς το ταίρι σου. Το να μην παίρνεις αυτά που θέλεις είναι επίσης προβληματική κατάσταση διότι πάντα θα είσαι δυσαρεστημένος/η. Και αν καταλάβει ότι σηκώνεσαι από το κρεβάτι χωρίς να έχεις ευχαριστηθεί, τότε άστα να πάνε... Μίλα και ζήτα όλα αυτά που σε ικανοποιούν και τότε θα δεις ότι το ταίρι σου θα απολαμβάνει περισσότερο το σεξ.

5. Το ταίρι σου... σβήνειΑν μετά το σεξ δεις το ταίρι σου να αισθάνεται άβολα, να... σβήνει τις μηχανές και να απομονώνεται, σημαίνει ότι κάτι δεν πήγε καλά κατά τη διάρκεια. Μια κίνηση, μια κουβέντα που είπες... Ρώτα λοιπόν τι συνέβη για να το αποφύγεις την επόμενη φορά.

6. Μένεις αδρανήςΜην μένεις αδρανής όταν νοιώθεις ότι κάτι ξενερώνει την κατάσταση. Το να τρίζει το κρεβάτι, δηλαδή, ή να γαβγίζει ο σκύλος του γείτονα. Πάρε το ταίρι σου και πηγαίντε στον καναπέ, ή κλείσε το παράθυρο. Αυτό που ενοχλεί εσένα, μπορεί να είναι ενοχλητικό και για το ταίρι σου, οπότε πάρε την πρωτοβουλία... Σε καλό θα σου βγει.

7. Μούγκα στη στρούγκαΓίνεσαι κακός/ή στο σεξ, όχι επειδή δεν το κάνεις καλά την ώρα του σεξ, αλλά επειδή δεν έχεις φροντίσει να βελτιωθείς πριν πέσεις στο κρεβάτι. Η επικοινωνία είναι το Α και το Ω για το καλό σεξ και αν δεν μιλήσεις με το ταίρι σου για τα θέλω σας, για τις ανάγκες σας, πως τη βρίσκετε τέλος πάντων βρε αδελφέ, τότε τα πράγματα θα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο...

Οπως κατάλαβες η απάντηση στο ερώτημα αν κάνεις καλό σεξ, είναι απλή. Και ο τρόπος για να βελτιωθείς. Δώσε προσοχή σε αυτά και στη συνέχεια, περνάς σε τεχνικές που θα σου εξασφαλίσουν το πτυχίο...


Το Καλύτερο Σεξ γίνεται στην Κουζίνα
Τι λάθος κάνουν οι Αντρες στο Σεξ
Handjobs: Tips για να του τον παίζεις
Σόλο-Σεξ με το Πιστολάκι για τα Μαλλιά!
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: