Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό
13 Photos In Gallery
             

Πέρνα και μόνη σου καλά!

Είτε έχεις λίγο ή πολύ χρόνο στη διάθεση σου, αν έχεις αποφασίσει να τον χρησιμοποιήσεις για να περάσεις καλά με τον εαυτό σου δες δέκα τρόπους για maximum ευχαρίστηση...

SKIN TO SKIN

Σιροπιαστό Κείκ:

Με τον δείκτη και τα μεσαία σου δάχτυλα, πάτα ελαφρά την κλειτορίδα σου. Δημιούργησε εναλλαγές στην πίεση και την ταχύτητα ώστε τα χείλη του αιδοίου σου να αρχίσουν να κολλούν. Το εσωτερικό του κόλπου σου θα γεμίσει υγρά. Πριν τελειώσεις, πίεσε με τα δυο δάχτυλα μέσα στα χείλη του αιδοίου και τρίψε με ένταση (με το λιπαντικό που υπάρχει στην περιοχή) την κλειτορίδα σου μέχρι να τελειώσεις.

Γεμιστό μπισκοτάκι:

Φαντάσου ότι τα δυο σου δάχτυλα είναι ένα μπισκότο που μέσα έχει κρέμα. Πιάσε μαλακά την κλειτορίδα σου με τα πρώτα δυο σου δάχτυλα. Με το άλλο χέρι άρχισε να περιεργάζεσαι την κλειτορίδα με εναλλαγές στην πίεση και την ένταση μέχρι να ολοκληρώσεις.

Ανοιχτό σάντουϊτς:


Με την παλάμη του χεριού σου τεντωμένη, τρίψε απαλά και μετά άρχισε να πιέζεις ελαφρά προς τα κάτω. Συνέχισε μ’ αυτό το ρυθμό μέχρι να νιώσεις ότι ερεθίζεσαι. Όταν φτάσεις στο σημείο να χύσεις πίεζε και άφηνε χωρίς όμως να σταματήσεις να έχεις επαφή με το ευαίσθητο σημειο σου...

Κούνα το!

Ξεκίνα να αγγίζεσαι με όποιο τρόπο επιθυμείς. Ταυτόχρονα κούνα τους μυς των ποδιών σου με τον ρυθμό που θα το έκανες αν έκανες σεξ με κάποιον. Κούνα τη λεκάνη σου πάνω, κάτω ή κυκλικά.

ΠΟΛΥ ΥΓΡΗ...

Στο τζακούζι ή στην πισίνα:

Κάθησε στους βατήρες ή στα σκαλοπατάκια και ανοιξε τα πόδια σου όσο περισσότερο μπορείς. Πάρε μια θέση βολική για σένα και σιγά σιγά άρχισε να πλησιάζεις στο νερό μέχρι να ερεθιστείς από τις δονήσεις του.

Στη ντουζιέρα:

Εδώ χρησιμοποιείς το τηλέφωνο της ντουζιέρας για να αυνανιστείς. Βγάλτο από την υποδοχή του και πίεσε το στην κλειτορίδα σου. Τριψτην με αυτό ελαφρά και ρύθμισε πόσο έντονα θα πέφτει το νερό πάνω της. Συγχρόνισε τις κινήσεις σου ώστε να ύστερα από κάποια λεπτά να φτάσεις σε οργασμό.

Στη μπανιέρα:

Μπες στην άδεια μπανιέρα σου και κάθησε ακριβώς κάτω από τη βρύση, φρόντισε ώστε όταν ανοίξεις τη βρύση το νερό να τρέχει κατευθείαν πάνω στην κλειτορίδα σου. Ανοιξε το νερό στο χλιαρό και άστο να χύνεται πάνω της. Χρησιμοποίησε τους αγκώνες σου ώστε να στηρίζεις το σώμα σου στη μπανιέρα και ακούμπησε με τα χέρια σου τα οπίσθια σου.

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ…

Το «Φτυάρι»:

Χρησιμοποίησε το αγαπημένο σου sex toy. Πάρε ένα με δόνηση και μιμούμενη την κίνηση του φτυαριού άστο να παίξει με την κλειτορίδα σου. Άστο να κάνει τη διαδρομή κάτω, κατά μήκος και πάνω από την κλειτορίδα σου. Κάθε φορά θα πρέπει να το βγάζεις ολόκληρο και να το βάζεις πάλι μέχρι εκεί που θέλεις.

Η παλιά οδοντόβουρτσα:

Αν χρησιμοποιείς ηλεκτρική οδοντόβουρτσα για να ερεθίσεις την κλειτορίδα, χρησιμοποίησε την σαν έναν δονητή. Άγγιξε απαλά στην αρχή και όταν αρχίσεις να νιώθεις ερεθισμένη μπες σε ένα ρυθμό σκληρής, απαλής ή μεσαίας πίεσης. Κάνε κυκλικές κινήσεις μέχρι να βρεις την ένταση που σου ταιριάζει.

Play Station:

Βάλε ένα παιχίδι στο Play Station, πιάσε το control και αφέσου στις δονήσεις. Εδώ ακολούθησε όλα αυτά που ισχύουν και στην περίπτωση της ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας.

Σημ: Αν έχεις ήδη δοκιμάσει τις παραπάνω τεχνικές μπορείς να βάλεις σ’ αυτές την προσωπική σου πινελιά. Έτσι κάποιες απ’αυτές μπορείς να τις επεκτείνεις. Όταν βρεις κάτι που σε συναρπάζει και σε εξιτάρει, μοιράσου το και με τον σύντροφο σου.

Πηγή: Askdanandjennifer.com

Η Φαντασίωση με έναν Ωραίο Κώλο
«Ετσι θέλω να ζουλάς τα Βυζιά μου»
Next Door Girl: Assuhdude
Ασε το Περιοδικό πιάσε τα Βυζιά!
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: