Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό
14 Photos In Gallery
              

8 "θέλω" των Γυναικών στο Σεξ

Κάθε γυναίκα έχει κρυφές σεξουαλικές επιθυμίες αλλά μπορεί να ντρέπεται να τις εκφράσει. Βγες από τη θέση του μάντη Κάλχα και δες ποια είναι μερικα από τα «θέλω» των γυναικών στο σεξ που διστάζουν να τα ζητήσουν...

Θέλει να σου δώσει ένα μάθημα:


Η κλασική φαντασίωση δασκάλας-μαθητή. Είναι εύκολο να την κάνεις καθώς μπορεί να γίνει και χωρίς στολές ή άλλα μέσα για τα οποία θα πρέπει να βάλεις το χέρι στην τσέπη (έναν χάρακα στο σπίτι θα τον έχεις). Φώναζε την «κυρία» και ζήτησε της να σε διδάξει πως να της κάνεις στοματικό. Μπορεί επίσης να σε βάζει τιμωρία... επειδή ήσουν κακό παιδί (χρησιμοποιώντας τον χάρακα που λεγαμε...)

Θέλει σεξ με κάποιον άγνωστο:

Το σεξ με άγνωστο είναι αμιγώς γυναικεία φαντασίωση. Όταν πας σπίτι της συστήσου της ως κάποιος που την παρακολουθούσε αρκετή ώρα στο δρόμο και που θα ήθελε πάρα πολύ να τη γνωρίσει. Αν καταφέρεις να μη βάλεις τα γέλια και εκείνη ακολουθήσει το σενάριο και το παιχνίδι, οδήγησε την στο σαλόνι ή στην κουζίνα για ένα γρήγορο.

Θέλει να της τραβάς τα μαλλιά:


Σε πολλές κουλτούρες οι γυναίκες μαθαίνουν να είναι υποταγμένες στους άντρες. Μπες σ’ αυτή τη διάθεση και κάνε την να νιώσει εντελώς υποταγμένη τραβώντας τα μαλλιά της όταν σου κάνει στοματικό (πρόσεχε δε λέμε να την ξεμαλλιάσεις). Αν της αρέσει μπορείς να βάλεις στο παιχνίδι κάποια ελαφρά χαστουκάκια όταν αναλάβεις πλήρη δράση.

Θέλει να σε δέσει:

Ενώ ένα κομμάτι της θέλει να νιώσει υποταγμένο ένα άλλο θέλει να υποταχθείς εσύ σε εκείνη. Ουσιαστικά θέλει να δοκιμάσει ένα είδος bondage μαζί σου και αυτή να είναι η αφέντρα. Αν είναι κάτι που θα ήθελες να κάνεις κι εσύ, αστην να σε πάει στο κρεβάτι με δεμένα μάτια (η γραβάτα και το φουλάρι είναι καλές λύσεις) και δώσε της ένα ζευγάρι χειροπέδες για να σου δέσει τα χέρια. 

Θέλει να το κάνει έξω:

Πολλές γυναίκες ονειρεύονται να κάνουν σεξ σε δημόσιο χώρο αλλά ποτέ δεν είχαν την ευκαιρία (ή το θάρρος) να το κάνουν. Αυτή η επιθυμία ειναι αρκετά tricky… Πρέπει να είσαι σίγουρος ότι την έχεις «ανάψει» αρκετά και ουσιαστικά να καταλάβεις πως δεν κρατιέται. Δοκίμασέ το την ώρα που φεύγετε από κάποιο κλαμπ. Κατά τη διάρκεια της μέρας τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά αν σου δώσει το σήμα μπορείτε να «παίξετε» μέσα σε ένα δοκιμαστήριο η σε ένα ασανσέρ...

Θέλει να παίξει με τον προστάτη σου:

Σίγουρα σε έχει φέρει σε οργασμό κάνοντας σου στοματικό σεξ. Έλα όμως που έχει διαβάσει για το αντρικό g-spot που δεν είναι άλλο από τον προστάτη. Ξέρει ότι με ένα ελαφρύ μασάζ εκεί, θα σε κάνει τούρμπο. Άστην λοιπόν να βάλει το δάχτυλο της εκεί...

Θέλει το τέλειο στοματικό:

Αρκετές γυναίκες το στοματικό το φαντάζονται διαφορετικά από τους άντρες. Άνοιξε της τα πόδια και βάλε τη γλώσσα σου παντού χωρίς να περιορίζεσαι μόνο στην κλειτορίδα της.

Θέλει να της μιλήσεις βρώμικα:

Θέλει να ακούει ακριβώς πως νιώθεις όταν σε αγγίζει, σου κάνει στοματικό ή παίζει το πέος σου με τα χέρια της. Θέλει επίσης να σε ακούει να λές πόσο σου αρέσει να της κάνεις ό,τι της κάνεις.

Η Annie λέει τη φαντασίωσή της στον Jim. Θα καταφέρει τελικά να το παίξει άγριος; Δείτε το video

Βρείτε τις 7 Διαφορές
Ιούνιος 2019: Το Σεξουαλικό Ωροσκόπιο
Ετσι κάνουμε Σεξ στο Tesla που κινείται Μόνο του
Μάιος 2019: Το Σεξουαλικό Ωροσκόπιο
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: