Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Ετσι θα την πείσεις να κάνει ΤρίοΘέλεις να το κάνεις με δύο γυναίκες ταυτόχρονα; Οκ, ανήκεις στην πλειοψηφία, καθώς αυτό είναι το όνειρο του κάθε άντρα.

Πως θα το κάνεις; Κανένα πρόβλημα... Χτυπάς την πόρτα σε ένα στούντιο, ανοίγεις το πορτοφόλι σου και αμέσως θα βρεθείς στην αγκαλιά δύο ολόγυμνων γυναικών.

Α! Και θα πιεις και το ποτάκι σου...

Ομως εσύ θέλεις κάτι άλλο. Αυτό που έχει την περισσότερη γλύκα. Θέλεις να μοιραστείς τη δικιά σου με μια άλλη γυναίκα, στο δικό σου το κρεβάτι.Και δεν είναι ότι θα σου κοστίσει φθηνότερα... Είναι το ότι να βλέπεις τη δικιά σου να χαϊδεύεται, να φιλιέται με μια άλλη γυναίκα, να φτάνουν σε οργασμό μεταξύ τους, να μπορείς να τις πάρεις και τις δύο, να σε χαϊδεύουν και οι δύο, πως να το κάνουμε, είναι άλλο πράγμα...

Πως θα το φέρεις το πράγμα, όμως; Κι αν σου φέρει ένα τηγάνι στο κεφάλι;

Κατ’ αρχήν δεν θα της το πεις ορθά – κοφτά, γιατί έτσι, οι πιθανότητες επιτυχίας είναι ελάχιστες.

Μπορείς να ανοίξεις ένα θέμα για την bisexuality. Είναι μια καλή ευκαιρία για να δεις πως αντιμετωπίζει το θέμα.Αν τη δεις ότι το αντιμετωπίζει χαλαρά, ότι δείχνει ενδιαφέρον για το γυναικείο κορμί, μπορείς να δείξεις το πόσο θετικά το βλέπεις κι’ εσύ και μετά, ύστερα από μέρες συζήτησης, να της πεις ότι κάποια στιγμή θα της κάνεις δώρο μια γυναίκα στο κρεβάτι σας, έτσι για να ζήσετε την εμπειρία.

Πρόσεξε, όμως, θα πρέπει να μιλάς μεταξύ σοβαρού και αστείου, ώστε αν τη δεις να αγριεύει, να έχεις τη δικαιολογία ότι έκανες πλάκα.

Γιατί υπάρχουν πολλές γυναίκες που «ανάβουν» με την ιδέα ενός τρίο, όμως δεν τολμάνε ποτέ να το κάνουν στην πραγματικότητα.Αν αντιδράσει έτσι, μην σταματάς, συνέχιζε την κουβέντα, κάντη να νοιώσει, με τον καιρό, χαλαρά με την ιδέα και ύστερα από μπόλικη πλύση εγκεφάλου, μπορεί να είσαι τυχερός και να ενδώσει.

Αν τώρα είναι θετική και συμφωνεί να ζήσετε την εμπειρία, πρόσεξε πολύ, σε ποια θα στείλεις το... πακέτο.

Συζήτησέ το μαζί της καλύτερα, ώστε η επιλογή να γίνει από κοινού. Και ξεκαθάρισέ της, ότι σε ότι γίνει τα συναισθήματα μένουν έξω και πως είναι μόνο θέμα σεξουαλικής ευχαρίστησης.

Υπάρχει και κάτι ακόμα. Πριν προχωρήσεις, πρέπει να είσαι σίγουρος για τις δικές σου ικανότητες. Πρέπει να ξέρεις τι κάνεις στο κρεβάτι, όταν βρίσκεσαι με δύο γυναίκες. Πρέπει να έχεις αποφασιστικότητα και κυρίως υπομονή, για να τις επιτρέπεις να ικανοποιούν η μία την άλλη.Μην παραμυθιάζεσαι από τις τσόντες. Δεν είναι εκεί και οι δύο με μοναδικό σκοπό να ικανοποιήσουν τις δικές σου ορέξεις. Στο πραγματικό τρίο, θέλουν να ικανοποιήσουν η μία την άλλη.

Πρόσεξε, καμιά γυναίκα δεν θέλει να κάνει τρίο με έναν άντρα που είναι αδέξιος σεξουαλικά, ή εγωιστής στο κρεβάτι. Φρόντισε για τη δική τους ικανοποίηση και θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις πολλές τέτοιες εμπειρίες.

Διάσημα Nip Slip, Pussy Slip & Camel Toes
Διαδηλώνουν οι Πορνοστάρ για το Instagram
Λέμε Αντίο στον Μάιο με Σόλο - Σεξ
Η Γειτόνισσα με τη Φλογερή Κορμάρα
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: