Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό
3 Photos In Gallery
   

Οι "Μαγνήτες": Δύναμη, Φράγκα και Μυαλό:

Τρία all time classic προσόντα που πάντα "τραβούν" τις γυναίκες σαν μαγνήτης και που αν δεν τα χεις μπορείς να τα "αποκτήσεις"...

Δύναμη


Η δύναμη πάντα ελκύει τις γυναίκες, γιατί το πρότυπο του άντρα δεν έπαψε ποτέ να είναι εκείνο του δυνατού αρσενικού που προστατεύει τη γυναίκα. Δύναμη όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν σημαίνει μπράτσα. Ο άντρας που είναι επιτυχημένος ή διάσημος στον τομέα του άσκει μια γοητεία γιατί κάνει τις γυναίκες να νιώσουν ότι μπορούν να βασιστούν επάνω του. Επίσης οι άντρες αυτοί θεωρούνται "επαθλο" για τις γυναίκες καθώς πιστεύουν ότι είναι τύποι που δεν "πέφτουν" εύκολα.
Πως μπορείς να "αποκτήσεις" το χαρακτηριστικό αυτό.
Σε περίπτωση που δεν είσαι στα μέσα και στα έξω, η δουλειά σου δεν έχει κάποια ιδιαίτερη αίγλη, ούτε είσαι διάσημος για κάτι δεν πάει να πει ότι δεν μπορείς να "υιοθετήσεις" κάποια από τα σύμβολα της δύναμης. Η σοβαρότητα και η προστατευτικότητα είναι δύο από αυτά. Πρόβαλε (με σεμνό τρόπο) τις επιτυχίες στη δουλειά σου ή την επιρροή που μπορεί να έχεις σε κάποιους τομείς και δείξε απόλυτα σίγουρος για τον εαυτό σου.

Χρήματα

Ενα ακριβό αμάξι ένας από τους πιό all time classic "κράχτες". Καθώς τα φράγκα είναι ένα από τα σύμβολα της δύναμης που μπορεί να έχει ένας άντρας, συνήθως "τραβουν" το ενδιαφέρον αρκετών γυναικών. Απο μόνα τους μπορεί να σημαίνουν τίποτα αλλά σίγουρα η "επίδειξη" τους δύσκολα περνά απαρατήρητη.
Πως μπορείς να "αποκτήσεις" το χαρακτηριστικό αυτό.
Αν θες να δώσεις την εντύπωση του "φραγκάτου" και διαθέτεις κάποια χρήματα για ξόδεμα μπορείς με κάποιους τρόπους να υιοθετήσεις το στυλ.
Η εμφάνιση δηλαδή κάποια ακριβά ρούχα ή αξεσουάρ είναι το πρώτο που θα πρέπει να φροντίσεις. Αν θέλεις να το τραβήξεις και παραπέρα μπορείς να νοικιάσεις ένα ακριβό αυτοκίνητο για μια μέρα, ετσι , για να κάνεις το "κομμάτι" σου. Μην το παίξεις όμως "Εχω και κότερο, πάμε μια βόλτα" γιατί θα στο τέλος μπορεί να γίνεις ρεζίλι.

Μυαλό

Οι γυναίκες γοητεύονται από έναν άντρα με αυξημένη νοημοσύνη και μόρφωση. Ο λόγος; Μα επειδή η υψηλή νοημοσύνη και η μόρφωση φανερώνει ένα σοβαρό υπόβαθρο.
Πως μπορείς να "αποκτήσεις" το χαρακτηριστικό αυτό.
Το να ανεβάσεις το IQ σου από τη μία μέρα στην άλλη είναι ακατόρθωτο. Γι αυτό μπορείς να καταφύγεις στον "δανεισμό".  Άρχισε να διαβάζεις οδηγούς για διάφορες πόλεις. Από κει μπορείς να αντλήσεις πληροφορίες από τις διεθνείς σχέσεις μέχρι τις επιστημονικές ανακαλύψεις. Απλά φρόντισε να τις αφομοιώνεις σωστά και να "πετάς" τις γνώσεις σου τη σωστή στιγμή. Επίσης το να διαβάζεις καθημερινά μια εφημερίδα θα σε βοηθήσει να είσαι ενημερωμένος αλλά και να μαθαίνεις διάφορες πληροφορίες για πρόσωπα και εκδηλώσεις του πολιτισμού. Στις γυναίκες πάντα κάνει εντύπωση όταν ενας άντρας ενδιαφέρεται και γνωρίζει τα πολιτιστικά δρώμενα. Πρόσεξε μόνο μην αρχίσεις να λες παπαγαλία το βιογραφικό ενός συνθέτη ή ενός συγγραφέα...

Γειτόνισσα 40άρα Τεκνατζού και Πρόστυχη
Μάιος 2019: Το Σεξουαλικό Ωροσκόπιο
«Ετσι θέλω να ζουλάς τα Βυζιά μου»
Φεβρουάριος 2019: Σεξουαλικό Ωροσκόπιο
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: