Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Εγκυκλοπαιδικές Γνώσεις για τις ΡώγεςΟι ρώγες... Αυτό το θαυμάσιο μέρος του σώματος, που το Facebook και άλλες σελίδες τις "κόβουν" και δεν μας αφήνουν να τις δούμε, εκτός και αν είναι... αντρικές!

Οπως κάθε σημείο του κορμιού έχει τα χαρακτηριστικά του και τα μυστικά του, έτσι και οι ρώγες έχουν τα δικά τους, τα οποία πρέπει να γνωρίζει κανείς πριν παίξει μαζί τους.Σε κάποιες γυναίκες, όταν ερεθίζονται, η ροζ περιοχή γύρω από τις ρώγες (θηλαία άλως) σκουραίνει. Επίσης σε μερικούς πολιτισμούς οι γυναίκες βάφουν τη θηλαία άλω σε πιο σκούρα απόχρωση, για να ερεθίσουν τους συντρόφους τους.

Μερικές γυναίκες έχουν σκούρες τρίχες, που μοιάζουν σαν μικρές βλεφαρίδες, στην εξωτερική άκρη της θηλαίας άλω. Κάτι που είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Κάθε ρώγα έχει 15 με 20 μικρές τρυπούλες. Μερικές συνδέονται με τους γαλακτοφόρους αγωγούς, ενώ οι υπόλοιπες με τους αδένες Montgomery, οι οποίοι εκκρίνουν μια προστατευτική, ελαιώδη ουσία.

Σε αντίθεση με το πέος που σηκώνεται όταν το αίμα φτάσει σε αυτό, οι ερεθισμένες ρώγες δεν σημαίνουν πάντα ότι η γυναίκα θέλει να κάνει σεξ, καθώς οι ρώγες σκληραίνουν και από άλλους παράγοντες.

Οι ρώγες ερεθίζονται από τη σύσπαση των μυών κάτω από το δέρμα και αυτός ο ερεθισμός μπορεί να προκληθεί, από το κρύο ή από την τριβή από το ύφασμα της μπλούζας.Μερικές φορές, ακόμα και όταν η γυναίκα είναι ερεθισμένη, μπορεί να μην σκληρύνουν οι ρώγες της.

Οι μεγάλες ρώγες είναι υπερευαίσθητες, επειδή έχουν περισσότερες νευρικές απολήξεις.

Η θηλαία άλως είναι περισσότερο ευαίσθητη από τη ρώγα.

Ενα 10 με 20% των γυναικών έχουν ανεστραμμένες ρώγες, που οφείλεται στο ότι οι γαλακτοφόροι αγωγοί είναι μικρότεροι από το συνηθισμένο.

Οι ρώγες από μόνες τους μπορούν να προκαλέσουν οργασμό. Ερευνητές από το πανεπιστήμιο του Rutgers, χρησιμοποίησαν μαγνητικό τομογράφο για να δουν τη δραστηριότητα του εγκεφάλου, καθώς γυναίκες άγγιζαν διάφορα σημεία του κορμιού τους. Οταν ζήτησαν από τις γυναίκες να χαϊδέψουν τις ρώγες τους, η δραστηριότητα του εγκεφάλου ήταν παρόμοια με εκείνη, όταν χάιδευαν τα γεννητικά τους όργανα.Μερικοί άνθρωποι (1 στους 18 άνδρες και 1 στις 50 γυναίκες) έχουν επιπλέον θηλές.

Στον Μεσαίωνα οι επιπλέον θηλές ήταν δείγμα ότι ο άνδρας είχε διαβολικές δυνάμεις, ή η γυναίκα ήταν μάγισσα και τις είχε για να ταΐζει τα μωρά της ή τους εραστές της με αίμα...

Στην Ευρώπη, τον 5ο αιώνα, ανάλογα με το πόσο σκληρή ήταν η ρώγα, μετρούσαν τη θερμοκρασία.

Αιώνες πριν, στην Ιρλανδία, οι βασιλικιές ρώγες ήταν ιερές και οι υπήκοοι για να δείξουν την υπακοή τους, στις βασιλικές γιορτές, τις έγλειφαν.TIPS ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΡΩΓΕΣ

•    Ξεκίνα αργά. Οι ρώγες αντιδρούν καλύτερα στο απαλό άγγιγμα.

•    Εστίασε στο ανώτερο τεταρτημόριο της θηλαίας άλω. Είναι το πιο ευαίσθητο σημείο, ιδίως για τις μικρές θηλές.

•    Περίμενε μέχρι να σκληρύνουν οι ρώγες, πριν τις δαγκώσεις ή τις τσιμπήσεις.

•    Δεν αρέσει σε όλες να παίζεις με τις ρώγες τους. Για μερικές γυναίκες μπορεί να είναι ενοχλητικό ή δυσάρεστο."Ποια Κόλπα μας έμαθαν οι Πρώην"
Ερωτική Αρμονία με τη Harmony!
Οι Τρομεροί Μύθοι για το Αιδοίο
8 Πράγματα που Πρέπει να ξέρετε για το Στήθος
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: