Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

5 Γυναίκες λένε πως άνοιξαν την Πίσω ΠόρταΣύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στην «The Journal of Sexual Medicine», διπλάσιο ποσοστό γυναικών στις μέρες μας είναι πρόθυμο να «ανοίξει» την... πίσω πόρτα, από ότι πριν από είκοσι χρόνια.

Παρά το γεγονός αυτό, όμως, πολλοί είναι οι άνδρες που έρχονται αντιμέτωποι με το «Οχι», όταν ζητούν από τις γυναίκες ή τις κοπέλες τους να γυρίσουν από πίσω.

Το περιοδικο Jacques, λοιπόν, ρώτησε πέντε γυναίκες, που πρόσφατα γνώρισαν την αξία του πρωκτικού σεξ, να αποκαλύψουν πως πείστηκαν να το κάνουν.

Μέσα από τις απαντήσεις τους, μπορείς να βρεις κι εσύ έναν καλό τρόπο για να την πείσεις, αρκεί να μην την πατήσεις, όπως ο πέμπτος, που... πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος.

1. Δείξε της ότι είναι σέξιΗ Amanda δοκίμασε για πρώτη φορά το πρωκτικό σεξ, πριν από τρεις μήνες και από τότε... εξασκείται συχνά με τον φίλο της.

«Τελικά αποφάσισα αποφάσισα να δοκιμάσω, όταν κατάλαβα πόσο πολύ ερεθίζεται ο φίλος μου όταν το σκέφτεται», λέει στο Jacques. «Οταν βλέπαμε πορνό στο laptop του, πάντα μου έλεγε πόσο σέξι βρίσκει τις σκηνές με πρωκτικό σεξ. Οταν το κάναμε και μου μίλαγε βρώμικα, μου έλεγε πόσο ήθελε να μου το καρφώσει από πίσω. Στο τέλος βλέποντας πόσο τον ερέθιζε η ιδέα, άρχισα να ερεθίζομαι κι εγώ».

Το πως σκέφτηκε η Amanda, δείχνει ότι πολλές φορές οι γυναίκες ερεθίζονται από αυτό που ξετρελαίνει τον άνδρα.

Δείξτης λοιπόν πορνό με πρωκτικό σεξ, πες της πόσο σέξι είναι, μίλα της βρώμικα και πες της ότι φαντασιώνεσαι να την παίρνεις από πίσω και ίσως τελικά σου ανοίξει την πίσω πόρτα.

2. Κάντο σωστά την πρώτη φοράΑν το κάνεις σωστά την πρώτη φορά, τότε η... πίσω πόρτα θα είναι ανοιχτή για σένα. Αλλιώς, θα βάλει χοντρό λουκέτο.

«Δεν μου άρεσε το πρωκτικό σεξ εξ’ αιτίας της πρώτης εμπειρίας που είχα», λέει η Stephanie. «Στην πραγματικότητα έγινε κατά λάθος. Το κάναμε με τον φίλο μου στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και όπως το πουλί του μπαινόβγαινε μέσα μου, κάποια στιγμή γλίστρησε έξω. Οταν το ξανάβαλε, βρήκε τη λάθος τρύπα. Ντρεπόμουν να του το πω μέχρι που τελείωσε».

Η πρώτη εμπειρία της Stephanie, την έκανε να μην θέλει να δοκιμάσει ξανά για χρόνια, μέχρι που ο τωρινός φίλος της την ικέτευε να προσπαθήσουν.

«Και είμαι ενθουσιασμένη που το ξανάκανα», λέει. «Αυτή τη φορά ήταν υπέροχο. Είχα πλυθεί και ξυριστεί σε όλη την περιοχή και ένοιωθα σέξι και πεντακάθαρη. Ο φίλος μου... κατέβηκε προς τα κάτω για πολύ ώρα και είχα ερεθιστεί τρομερά. Στη συνέχεια χρησιμοποίησε τόνους λιπαντικό και έναν από τους δονητές μου για να με χαλαρώσει και στο τέλος μου τον έβαλε μέσα.

Αυτή τη φορά δεν πόνεσα και ήταν πολύ σέξι το γεγονός ότι εκείνος ερεθίστηκε πολύ. Την επόμενη φορά μου χάιδευε την κλειτορίδα με τον δονητή και την ίδια ώρα είχε το πουλί του μέσα στον κώλο μου. Από τότε είμαι θαυμάστρια του πρωκτικού».

Λοιπόν! Αγόρια... Προσπαθείστε αργά και φροντίστε η πρώτη φορά να είναι τόσο ευχάριστη για το κορίτσι σας, όσο και για εσάς.

3. Να είσαι καλός στο κρεβάτιΜια άλλη έρευνα που δημοσιεύτηκε στην «Journal of Sexual Medicine» έδειξε ένα ενδιαφέρον στατιστικό. Οτι το 94% των γυναικών που το κάνουν από πίσω, την τελευταία φορά που έκαναν σεξ έφτασαν σε οργασμό. Από εκείνες που έκαναν στοματικό (να δίνουν ή να τους το κάνουν) έφτασαν σε οργασμό σε ποσοστό 54%.

Πρόσεχε, η στατιστική δεν λέει αυτό που νομίζεις. Οταν της το κάνεις από πίσω, δεν σημαίνει ότι πάντα θα φτάσει σε οργασμό. Απλώς λέει, ότι οι γυναίκες που φτάνουν σε οργασμό, είναι πιο ανοιχτές στο να το κάνουν από πίσω.

«Δεν θα πω ψέμματα», λέει η Chrissie. «Για πολύ καιρό ήμουν αρνητική στο να το κάνω από πίσω».

Η γνωριμία της Chrissie με το πρωκτικό σεξ ήρθε στο τέλος της πρώτης εβδομάδας που πέρασε μαζί με έναν πρώην της.

«Ηταν σέξι, σαν τον διάολο», λέει. «Και σχεδόν όλη την πρώτη εβδομάδα την περάσαμε στο κρεβάτι. Με έκανε να φτάνω σε οργασμό με τα δάχτυλά του και τη γλώσσα του. Μπορούσα να φτάσω σε οργασμό μέσα σε λίγα λεπτά όταν ανέβαινα εγώ από πάνω του.

Στο τέλος της εβδομάδας, μια μέρα ήμουν μεθυσμένη για σεξ, με είχε στα τέσσερα και εκείνοι το πρωί είχα τελειώσει τρεις φορές. Και ξαφνικά μου λέει: Θέλω να χώσω στον κώλο σου. Ετσι, τον άφησα.

Δεν είχα αφήσει κανέναν μέχρι εκείνη τη στιγμή να διανοηθεί ότι μπορεί να βάλει κάτι από πίσω μου. Αλλά εκείνος ήταν τόσο καλός όταν μου έκανε σεξ που έχασα το μυαλό μου και τον άφησα».

Και από τότε; «Είμαι μεγάλη fan του πρωκτικού. Και για να λέμε την αλήθεια, εγώ είμαι εκείνη που είπα στον φίλο μου που είμαστε μαζί τώρα, να το κάνουμε την πρώτη φορά».

Ο κανόνας μεγάλε είναι: Προσπάθησε να την ικανοποιείς όσο περισσότερο μπορείς και να την κάνεις να χάνει το μυαλό της όταν κάνετε σεξ. Οσο πιο πολύ την ικανοποιείς, τόσο πιο δύσκολο είναι να σου κρατάει συνέχεια κλειστή την... πόρτα.

4. Σχεδίασέ το και μην ζητάς την άδεια«Ποτέ δεν μου περνούσε από το μυαλό ότι θα το κάνω από πίσω», λέει η Tania στο Jacques. «Το θεωρούσα βρώμικο και νόμιζα ότι το έκαναν μόνο οι τσούλες. Ο φίλος μου μου το ζητούσε, αλλά εγώ το απέκλεια».

Ολα άλλαξαν όταν ο φίλος της άλλαξε τακτική και βέβαια, ρίσκαρε.

«Ημασταν έξω και ο φίλος μου με... έτρωγε με το στόμα του», λέει. «Την ίδια στιγμή, μου έβαζε μέσα τα δάχτυλά του. Είχα ερεθιστεί πολύ και την ίδια στιγμή που μου έγλυφε την κλειτορίδα, μου χάιδευε το g-spot. Την ώρα που τελείωνα, ένοιωσα να μου βάζει από πίσω το μικρό του δαχτυλάκι.

Αφού το έκανε ένοιωσα ότι ήταν ωραίο. Δεν είπα τίποτε και επίσης δεν τον σταμάτησα την επόμενη φορά που το έκανε. Και την επόμενη».

Στη συνέχεια, άρχισαν να μπαίνουν από πίσω της δάχτυλα, δονητές και στο τέλος το πουλί του φίλου της.

«Οταν με πήρε από πίσω, ο φίλος μου τα είχε σχεδιάσει όλα», λέει η Tania «Με είχε στα τέσσερα και έβαζε συνέχεια επάνω του λιπαντικό. Αναρωτιόμουν τι στο καλό έκανε, αλλά αμέσως ένοιωσα πίεση στον κώλο μου».

Και τι έκανε η ίδια; «Εσπρωξα τον κώλο μου στο μέρος του και μπήκε μέσα».

Αυτή η τακτική έχει ρίσκο.

«Πρέπει να ξέρεις τι κάνεις», προειδοποιεί η Tania. «Αν δεν με είχε φέρει τις προηγούμενες φορές στη διάθεση να το κάνω και αν δεν του είχα εμπιστοσύνη, θα τον είχα σκοτώσει εκείνη τη στιγμή, αν έκανε τη μαλακία». Η Tania προειδοποιεί ότι αν το κάνεις απροειδοποίητα, μπορεί να κάνεις το κορίτσι σου να σιχαθεί το πρωκτικό σεξ για όλη της τη ζωή. Μπορεί να σε κατηγορήσει ακόμα και για βιασμό.

«Αν δεν είσαι σίγουρος για την αντίδρασή της», λέει, «ούτε να σου περάσει απ’ το μυαλό».

5. Δείξε της ότι δεν είναι και τόσο τρομερό...Η τελευταία περίπτωση είναι να μην σου τύχει, αλλά εκεί θα φανεί αν έχεις τα κότσια!

«Οταν ο άντρας μου μου ζήτησε να κάνουμε σεξ από πίσω», λέει η Linda στο Jacques, «του είπα: Βεβαίως, αρκεί να δοκιμάσεις πρώτος εσύ»

Η Linda θα του άνοιγε την... πίσω πόρτα, μόνο αν εκείνος δεχόταν επισκέπτη στη δική του... πίσω πόρτα!

«Είχαμε έναν καλό δονητή στο κουτί με τα sex toyμας», λέει, «και του είπα να σκύψει να του τον βάλω μέσα του. Προς τιμήν του, δεν με απογοήτευσε».

Οι περισσότεροι άνδρες θα έλεγαν όχι και θα το έψαχναν αλλού, καθώς είναι μεγάλο ταμπού να αφήσουν τη γυναίκα τους να τους βάλει έστω και το μικρό της δαχτυλάκι μέσα τους.

Ελα όμως που αυτή η στρατηγική έχει σίγουρα αποτελέσματα... Το γιατί μας το λέει η Linda:

«Οταν είδα ότι ο άνδρας μου δέχτηκε να κάνει αυτό που του ζήτησα, ένοιωσα ότι δεν μπορούσα να του αρνηθώ. Εξ’ άλλου είχα ερεθιστεί πολύ από την ιδέα να τον πηδήξω».

Στο τέλος, αφού πρώτα ο άνδρας της γνώρισε το πρωκτικό σεξ, ήρθε η σειρά της. «Δεν μπορώ να πω ότι το λάτρεψα», λέει, «αλλά όλο και γίνεται καλύτερο. Και μην νομίζετε ότι πηδάω συνέχεια τον άντρα μου. Απλώς που και που».

Συμπέρασμα

Οι απόψεις για το πρωκτικό σεξ είναι διφορούμενες. Πολλές γυναίκες το θεωρούν ταμπού και βρώμικο, ενώ άλλες το κάνουν με χαρά. Η τεχνική, πάντως, για να το κερδίσεις, λέει ότι πρέπει να έχεις υπομονή, να σε εμπιστεύεται και να τη σέβεσαι.

13 Λεπτά θέλει η Γυναίκα για να φτάσει σε Οργασμό
15 Γυναίκες αποκαλύπτουν τις Φαντασιώσεις τους
Το Νο1 που ζητάνε οι Γυναίκες στο Σεξ
Ετσι είναι το Καλοφτιαγμένο Πουλί!
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: