Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Γιατί το Χέρι Είναι το Καλύτερο Sextoy...Τα χέρια είναι το καλύτερο sex toy, αλλά ακόμα και για τη χούφτα μας υπάρχει manual...

Για αρχή μια ιστορία για τα χέρια:

«Δούλευα σε ένα μαγαζί με φωτοτυπικά και έβγαζα φωτοτυπίες. Δεν ήταν καμιά σπουδαία δουλειά, αλλά το μεροκάματο έβγαινε. Για ένα οκτάωρο στεκόμουν πίσω από τον πάγκο και έπαιρνα παραγγελίες από τους πελάτες που περίμεναν στην ουρά για να τους εξυπηρετήσω.

Δεν χρειαζόταν καν να τους κοιτάζω στα μάτια. Αλλά καθώς μου περνούσαν τα έγγραφα στον πάγκο, έβλεπα τα χέρια τους. Μπορούσα να καταλάβω αν έκαναν χειρωνακτική εργασία, ή αν δούλευαν σε γραφείο. Παρατηρούσα το δέρμα, τα νύχια, τις χειρονομίες που έκαναν. Μπορούσα να καταλάβω αν πρόσεχαν τον εαυτό τους.

Ετσι άρχισα ένα παιχνίδι. Εβαζα τους πελάτες σε δύο κατηγορίες. Σε «ΝΑΙ» και «ΟΧΙ». Στους «ΝΑΙ» έμπαιναν εκείνοι με τους οποίους θα έκανα σεξ, ανάλογα με την εικόνα που είχαν τα χέρια τους. Στους «ΟΧΙ» έμπαιναν εκείνοι που τα χέρια τους δεν με προδιέθεταν να το κάνω μαζί τους. Ηταν ένα απλό παιχνίδι με το οποίο έκρινα τους ανθρώπους ανάλογα με τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις. Και περνούσε η ώρα».

Η ιστορία ανήκει στη Ducky DooLittle, η οποία σήμερα είναι σεξολόγος και συγγραφέας του «Sex with the Lights On: 200 Illuminating Sex Questions Answered».

Οπως λέει, «Λέγοντας αυτήν την ιστορία σε άλλες γυναίκες, κατάλαβα ότι όλες ενδιαφέρονται για τα χέρια. Οι γυναίκες κοιτάζουν τα χέρια σου. Η εικόνα των χεριών σου, λέει στις γυναίκες πολλά. Ακόμα και το πόσο επιδέξια τα χειρίζεσαι πάνω στο κορμί τους. Τα χέρια σου είναι σεξουαλικά εργαλεία».

Μερικά tips για το άγγιγμα στο κορμί μιας γυναίκας.

Παιχνίδι στο εσωτερικό των μηρών

Ο οργασμός, άσχετα πως επιτυγχάνεται, είναι μια σειρά από ακούσιες μυϊκές συσπάσεις. Αυτοί οι μύες φτάνουν μέχρι το εσωτερικό των μηρών της γυναίκας. Οταν αγγίζεις μια γυναίκα στα μπούτια της (από την εσωτερική πλευρά), είσαι σε άμεση επαφή με μία πολύ ερωτογενή ζώνη της.

Πως θα το κάνεις; Μπορεί να θέλει να νοιώθει να δάχτυλά σου να γλιστράνε απαλά πάνω της. Αν θέλει λίγο πιο σκληρό σεξ, μπορείς να της δίνεις στο εσωτερικό των μηρών της, ελαφρά χαστουκάκια, ή να τα χουφτώνεις με την παλάμη σου και να της λες πόσο τη θέλεις. Αυτό μπορεί να την αναστατώσει, πριν καν ακόμα μπεις μέσα της.

Πλήρης επαφή με την παλάμη

Κάντην να νοιώσει τη ζεστασιά του χεριού σου καλύπτοντας με την παλάμη σου όλη την περιοχή της και πίεζέ το. Κράτησέ το περισσότερη ώρα από όσο νομίζεις ότι είναι αρκετό. Κράτα το μέχρι να αρχίσει να σου ζητάει να μην τραβήξεις το χέρι σου.Πως θα το περιποιηθείς

Πάρε ένα καλό λιπαντικό και άπλωσέ το στα δάχτυλά σου. Το λιπαντικό θα προστατεύσει το δέρμα της, από την ενοχλητική τριβή που μπορεί να της προκαλέσεις, ακόμα και αν είσαι πολύ προσεκτικός και θα τη διευκολύνει να γίνει πιο υγρή και να μην σου ζητήσει να σταματήσεις γρήγορα.

Αγγιξέ τη με τα δάχτυλά σου πάνω-κάτω, αρχίζοντας από το περίνεο και φτάνοντας κοντά στην κλειτορίδα, βυθίζοντας μέσα της ένα ή δύο δάχτυλα. Χρησιμοποίησε γι αυτό το μεσαίο σου δάχτυλο οπωσδήποτε. Με τον αντίχειρά σου, όταν κουνάς το δάχτυλο που έχεις μέσα της, άγγιζέ της την κλειτορίδα. Παρατήρησέ την. Πρόσεξε πως ανταποκρίνεται για να βρεις το ρυθμό με τον οποίο πρέπει να τη χαϊδεύεις.Η κλειτορίδα

Δεν θα τολμούσα ποτέ να σου πω πως θα χαϊδέψεις την κλειτορίδα της γυναίκας που έχεις δίπλα σου, αλλά μπορώ να σου πω λίγα πράγματα για το τι εστί κλειτορίδα.

Η κλειτορίδα δεν είναι ούτε κουμπί, ούτε μπιζέλι, ούτε μαργαριτάρι. Είναι ένα μικρό όργανο περίπου τρεις πόντους μακρύ, που καλύπτεται από ένα προστατευτικό κάλυμμα δέρματος, εκεί που τα χείλη του αιδοίου συναντούν το εφηβαίο. Χιλιάδες νευρικές απολήξεις συγκεντρώνονται εκεί. Αυτά τα νεύρα πάνε βαθιά, κάτω από τα χείλη της, εκτείνονται προς τον αφαλό της και ανάμεσα στα πόδια της, περνούν από τον πρωκτό και μέσω της σπονδυλικής στήλης στέλνουν σήματα στον εγκέφαλο. Η κλειτορίδα είναι αναπόσπαστο κομμάτι στη σεξουαλική ανατομία μιας γυναίκας.

Μερικές γυναίκες έχουν τόσο ευαίσθητη κλειτορίδα, που δεν θέλουν να την αγγίζεις καθόλου. Αλλες θέλουν να την αγγίζεις με πίεση κάνοντας κυκλικές κινήσεις και ταυτόχρονα σκληρή πίεση στο ηβικό οστό. Μερικές γυναίκες δεν θέλουν άμεση επαφή του χεριού σου με την κλειτορίδα, αλλά να τη χαϊδεύεις στο πλάι της. Αρχισε να τη χαϊδεύεις για να καταλάβεις τι θέλει.Κλέψε τις κινήσεις της

Αυτό είναι εύκολο. Πες της να αγγίξει μόνη της το κορμί της και παρατήρησε τις κινήσεις της. Οταν μια γυναίκα αγγίζει το κορμί της, επικοινωνεί μαζί του. Και εκφράζεται είτε μιλώντας σε σένα είτε βγάζοντας ήχους. Πάρε μαθήματα για το τι θέλει, ακούγοντάς την, νοιώθοντας την ανάσα της, πόσο γρήγορα χτυπάει η καρδιά της, πως κουνάει τους γοφούς της, πως τεντώνει τα δάχτυλα των ποδιών. Μείνε συγκεντρωμένος για να καταλάβεις το ρυθμό και την ένταση που χρησιμοποιεί.Κάνε το σωστό

Εάν θέλεις να τη διεγείρεις, τότε πειραματίσου κάνοντας συγκεκριμένες κινήσεις με συγκεκριμένο ρυθμό. Πως θα καταλάβεις τι της αρέσει; Θα νοιώσεις τις αντιδράσεις της στο εσωτερικό των μηρών της, στον πρωκτό της, στους μυς της πυέλου. Πως κινούνται ανάλογα με το αν αυτό που κάνεις την ευχαριστεί.

Οταν βρεις την κίνηση, τον ρυθμό και το σημείο που θέλει να την αγγίζεις για να τα δώσει όλα, εστίασε σε αυτό. Το χειρότερο απο όλα είναι, να βρεις τι της αρέσει και να ξεκινήσεις να της κάνεις κάτι άλλο.Το καλύτερο σεξουαλικό εργαλείο

Ανεξάρτητα από το φύλο ή τον σεξουαλικό προσανατολισμό, δεν υπάρχει σεξουαλικό εργαλείο που να μπορεί να συγκριθεί με τα χέρια. Από τα δάχτυλά σου μέχρι την παλάμη του χεριού σου, και όλους εκείνους τους μυς που κάνουν το χέρι να κινείται τόσο ευέλικτα. Τα χέρι σου είναι το καλύτερο sex toy και το καλό είναι ότι το έχεις πάντα μαζί σου...

Διάσημα Nip Slip, Pussy Slip & Camel Toes
Τη χάσαμε τη Γειτόνισσα Πατριώτη!
Suzy Cortez: Messi Αγάπη μου σήκωσέ το
Butts: Mega Αφιέρωμα
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: