Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό
2 Photos In Gallery
  

Μασάζ στο G-spot για οργασμό "θάλασσα"!

Οταν η γυναίκα φτάνει σε οργασμό με διέγερση του G Spot (σε αντίθεση με τον κλειτοριδικό οργασμό που περιορίζεται στη συγκεκριμένη περιοχή) τον νοιώθει απ’ άκρη σ’ άκρη στο κορμί της.
Αν θέλεις λοιπόν να της προσφέρεις τη μεγάλη ανατριχίλα, την οποία δεν θα ξεχάσει ποτέ, βρες το G-Spot της και διαλεξε το… όπλο σου. Θα είναι τα δάχτυλά σου, η γλώσσα σου, ένα sex toy, ή θα είναι το όργανό σου;
Βέβαια θα σκεφτείς και το G-spot πως θα το βρω; Ψάξε - ψάξε και θα το βρεις...

Μαθήματα Ανατομίας

Οι γυναίκες έχουν έναν ιστό, γνωστός ως «ιστός παρά την ουρήθρα», ο οποίος στους άνδρες έχει αναπτυχθεί ως προστάτης, λέει η Dr. Myrtle στο A-Woman’s-Touch.
Η λέξη «παρά» παραπέμπει σε ιστό ο οποίος περικυκλώνει την ουρήθρα, τη δίοδο που επιτρέπει στα ούρα να περνούν από την ουροδόχο κύστη και να αποβάλλονται από το σώμα. Ο ιστός αυτός «παρά την ουρήθρα» είναι γεμάτος νευρικές απολήξεις, αιμοφόρα αγγεία και αδένες οι οποίοι μπορούν να εκκρίνουν υγρά.
Παρά το γεγονός ότι δεν μπορούμε να αγγίξουμε απ’ ευθείας αυτόν τον ιστό (ο οποίος αλλιώς ονομάζεται «G-Spot») μπορούμε να τον νοιώσουμε και να τον χαϊδέψουμε δια μέσου των κολπικών τοιχωμάτων. Εάν είναι ξαπλωμένη ανάσκελα, μπορείτε να νοιώσετε το G-Spot εάν γυρίσετε την παλάμη σας προς τα πάνω και με το δάχτυλο να χαϊδέψετε το υψηλότερο σημείο μέσα στα κολπικά τοιχώματα, συνήθως 3 πόντους ή και λίγο παραπάνω, βαθειά.

Υγρός οργασμός

Οταν μία γυναίκα είναι σεξουαλικά ερεθισμένη αυτός ο αγωγός γεμίζει με υγρά και αν αυτά τα υγρά βγουν με πίεση, αυτό ονομάζεται «Female ejaculation». Στις περισσότερες γυναίκες η κολπική περιοχή γίνεται πολύ πιο υγρή. Το ejaculation δεν συμβαίνει απαραίτητα με τον οργασμό (αν και γίνεται). Μερικές φορές το ejaculation γίνεται με τη διέγερση και ο οργασμός ακολουθεί αργότερα (ή και καθόλου).

Μασάζ στον G-spot

Στις γυναίκες η σεξουαλική διέγερση υποβοηθάται από το ερωτικό μασάζ στη σχισμή του αιδοίου, στα αιδοιικά χείλη (όπου βρίσκονται τα «μακρυά πόδια» της κλειτορίδας, κάτω από το δέρμα), στην κλειτορίδα και στο εξωτερικό 1/3 του κόλπου. Η βαθειά διείσδυση μπορεί να είναι ερεθιστική για μερικές γυναίκες, αλλά όχι για όλες.

Οδηγίες για το μασάζ

1. Μην βιάζεστε, αυτό δεν είναι διαγωνισμός.
2. Η ουροδόχος κύστη πρέπει να είναι άδεια.
3. Μιλήστε μεταξύ σας. Το να ρωτήσεις, «Σου αρέσει αυτό που κάνω;» είναι ένα από τα πιο ερωτικά πράγματα που μπορείς να της πεις, γιατί καταλαβαίνει ότι θέλεις να της κάνεις αυτό που και εκείνη θέλει.
4. Χρησιμοποιήσε ένα μη κολλώδες λιπαντικό, με βάση το νερό. Το να γλυστράει αυτή η περιοχή είναι ερεθιστικό για πολλές γυναίκες ενώ σου επιτρέπει να κάνεις ένα άνετο μασάζ και να μην τρίβεις άγρια τα χείλη του αιδοίου. Δεν συνιστούμε να χρησιμοποιήσεις λιπαντικά με βάση τα έλαια στα γεννητικά όργανα της γυναίκας.
5. Εάν εκείνη είναι ξαπλωμένη ανάσκελα κάντης μασάζ στην κορυφή του αιδοίου περνώντας το χέρι σου πάνω από το βουβωνικό οστό. Οταν αγγίζουμε το G-Spot είναι σαν να αγγίζουμε τη φλούδα ενός ροδάκινου ή ενός βερύκοκου, αλλά είναι πιο μαλακό στην υφή. Συνήθως όσο πιο ερεθισμένη είναι η γυναίκα τόσο πιο πολύ προεξέχει το G-Spot.
6. Δοκίμασε διάφορες κινήσεις όταν το χαϊδεύεις. Σε κάποιες γυναίκες αρέσει να κινούνται τα δάχτυλα από το ένα τοίχωμα στο άλλο, ενώ άλλες προτιμούν να κινούνται μέσα-έξω.
7. Πειραματισου για την ένταση της πίεσης μέχρι να βρεις αυτό που της αρέσει.
Η πίεση που την ευχαριστεί μπορεί να είναι διαφορετική από αυτή που θέλεις να βάλεις εσύ, ενώ μπορεί να θέλει περισσότερη ή λιγότερη, καθώς ερεθίζεται περισσότερο. Ακόμα και η θέση του G-Spot μπορεί να αλλάζει, καθώς τα πελβικά τοιχώματα κινούνται πάνω ή πιο δίπλα καθώς διογκώνονται.
8. Αρχισε με μία αργή παρατεταμένη εξερεύνηση του αιδοίου της και του 1/3 του κόλπου της και φέρσου... ευγενικά σε στο G-Spot.

Το g-spot δεν είναι κανόνας...

Σε μερικές γυναίκες δεν αρέσει το μασάζ στο G-Spot, ή δεν μπορούν να ανεχτούν καμία πίεση σε αυτό το σημείο. Αλλες γυναίκες που είναι ευαίσθητες σε μολύνσεις της ουροδόχου κύστης μπορεί να νοιώθουν πιο άνετα όταν αποφεύγουν το μασάζ του G-Spot.
Συχνά διαβάζουμε για το πως «κάθε γυναίκα τρελαίνεται με τη διέγερση G-Spot » και πως «το G-Spot είναι το μαγικό σημείο που οδηγεί στον οργασμό την κάθε γυναίκα». Αυτό δεν είναι αλήθεια. Σε μερικές γυναίκες δεν αρέσει η διέγερση του G-Spot, για κάποιες άλλες είναι «ούτε σπουδαίος αλλά ούτε κακός» τρόπος διέγερσης και μερικές τρελαίνονται.
Η κάθε γυναίκα δεν εκκρίνει άφθονη ποσότητα υγρών με το μασάζ στο G-Spot. Στην πραγματικότητα οι περισσότερες γυναίκες δεν το κάνουν. Μερικές γυναίκες εκκρίνουν αισθητές ποσότητες υγρών, άλλες όμως όχι.
Να θυμάσαι πάντα ότι αυτό που αρέσει σε σένα και αυτό που αρέσει σε εκείνη μπορεί να διαφέρουν.

Τι μας ζητάνε στο Σεξ Τουρίστριες από 21 Χώρες
«Ετσι θέλω να ζουλάς τα Βυζιά μου»
Το Μασάζ στο Στήθος Ειναι Must!
Σήμερα το Μενού έχει Σεξ και Μακαρονάδα!
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: