Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

«Είμαι Υπερβολική όταν θέλω Σεξ στο Καπάκι;»

Συμβουλές σε μια γυναίκα η οποία παίρνει «φωτιά» στο κρεβάτι και θέλει να κάνει σεξ αρκετές φορές διαδοχικά, αλλά δεν βρίσκει ανταπόκριση από το σύντροφό της, δίνει η Sexpert της Daily Mail, Rowan Pelling.

«Βγαίνω με τον φίλο μου εδώ και δύο χρόνια και γενικά τα πάμε καλά, εκτός από ένα σημείο. Αν και είναι πολύ τρυφερός, όταν είμαστε στο κρεβάτι δεν αισθάνεται το ατελείωτο πάθος που νοιώθω εγώ. Λέει ότι βρίσκει τη σεξουαλική μου ένταση λίγο υπερβολική και φαίνεται να πέφτει ψυχολογικά επειδή εγώ θέλω να κάνω έρωτα αρκετές φορές στη σειρά (που ποτέ δεν μου το κάνει). Πόσο σοβαρό είναι αυτό το πρόβλημα και πως μπορώ να το αντιμετωπίσω;».

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Συχνά αναρωτιέμαι αν μπορούν δύο άνθρωποι να βιώνουν το σεξουαλικό πάθος με τον ίδιο τρόπο. Υπάρχουν τόσοι πολλοί ψυχολογικοί, φυσιολογικοί, συναισθηματικοί και μερικές φορές εγκεφαλικοί λόγοι που παίζουν ρόλο, ώστε να είναι σχεδόν αδύνατο να εκτιμηθεί με ακρίβεια η ένταση με την οποία βιώνουν το σεξ δύο άνθρωποι που το κάνουν.

Ποιος μπορεί να πει ότι το άτομο που βιώνει μια σεξουαλική εμπειρία εκρηκτικά (λες και το έχει χτυπήσει το ηλεκτρικό ρεύμα) βιώνει το σεξ με περισσότερο πάθος από εκείνο το άτομο που βιώνει την εμπειρία αθόρυβα;

Μερικοί άνθρωποι είναι πολύ εκδηλωτικοί όταν κάνουν έρωτα, ενώ άλλοι το βιώνουν εγκεφαλικά και δεν «ανάβουν», παρά μόνο όταν έχουν σεξουαλικές φαντασιώσεις.

Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος αλλά τα ζευγάρια αντιμετωπίζουν δυσκολίες όταν ο ένας από τους δύο ή και οι δύο κριτικάρουν ο ένας τον άλλον. Αυτό μάλλον συμβαίνει και στη δική σας περίπτωση. Ο φίλος σου σε βρίσκει υπερβολική και εσύ θεωρείς ότι είναι περιορισμένων δυνατοτήτων.

Και οι δύο κάνετε κριτική ο ένας στον άλλον που πηγάζει από την ανασφάλειά σας. Δηλαδή, ο εραστής μου δεν ανταποκρίνεται όπως και εγώ, ως εκ τούτου τα συναισθήματά του δεν είναι τόσο ειλικρινά όσο τα δικά μου. Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε είναι να καθησυχάσετε ο ένας τον άλλον για τα συναισθήματά σας..

Ο φίλος σου σε έχει κάνει να νομίζεις ότι έχεις μια ακόρεστη δίψα για το σεξ και να νιώθεις ότι δεν είσαι φυσιολογική.

Είναι ευρέως διαδεδομένη η άποψη ότι οι άνδρες θέλουν πολύ σεξ, ενώ όταν κάτι τέτοιο συμβαίνει στις γυναίκες είναι αφύσικο.

Ωστόσο, η Μητέρα Φύση θέλει τις γυναίκες να κάνουν σεξ (ακόμη και αν δεν έχουμε καμία συνειδητή επιθυμία για αναπαραγωγή) και μπορούμε να καθοδηγούμαστε από τις ορμόνες μας όπως κάθε αρσενικό.

Ο φίλος σου φαίνεται ότι είναι πιο ανασφαλής, καθώς βρίσκει υπερβολική την επιθυμία σου να κάνετε επαναλαμβανόμενο σεξ. Δεν μπορεί να καταλάβει ότι απελευθερώνεσαι στο κρεβάτι και αφήνεις να βγει από μέσα σου η «καυτή» γυναικεία επιθυμία για σεξ.

Θα πρέπει όμως κι εσύ να τον καταλάβεις και να τον βοηθήσεις να ξεπεράσει σιγά – σιγά τις αναστολές του.

Το πραγματικό ερώτημα εδώ είναι: μπορεί να απελευθερώσει ο ένας τον άλλον, ώστε να μην αισθάνεστε ενοχές και να μην αλληλοκατηγορείστε;

Το καλύτερο το σεξ είναι όταν και οι δύο παίρνουν αυτό που χρειάζονται. Εάν μπορείτε να το καταφέρετε θα έχετε μια αξιοζήλευτη σεξουαλική ζωή.

15 Γυναίκες αποκαλύπτουν τις Φαντασιώσεις τους
Amanda Lear: «Ο Dali δεν μπήκε Ποτέ Μέσα μου»
Τσούλες Κουμπάρες που τα παίρνουν Ολα!
Φαντασιώσεις για Σόλο Σεξ
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: