Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

7 κόλπα για extreme sex (με ρίσκο...)

Αν η βαρεμάρα και το «τα ίδια και τα ίδια» κυριαρχήσουν στο κρεβάτι τότε κλάψτα... Για να μην φτάσεις ως εκεί (και αναρωτιέσαι μετά γιατί ο άλλος την έκανε) μπορείς να "ανάψεις" τα αίματα κάνοντας σεξ σε κάπως πιο extreme μέρη ή με πιο extreme τρόπους... Θα σου βγει όμως σε καλό;

Πολύ προχώ καταστάσεις

Οι sexperts αρκετές φορές δίνουν συμβουλές που στην πραγματική ζωή είναι δύσκολο να τις ακολουθήσει κανείς. Είπαμε extreme, αλλά το πρόβλημα με το ακραίο είναι ότι δεν σου εξασφαλίζει ότι θα το απολαύσεις ντε και καλά... Τα παρακάτω tips μπορεί να έχουν μια κάποια πρωτοτυπία αλλά αν τα κάνεις στην πράξη μπορεί η βραδιά να σου μείνει αξέχαστη με την κακή έννοια.


1. Δύο έργα Σεξ. Η αίθουσα κλιματίζεται

Πρώτο tip είναι η έξοδος σε ένα κινηματογράφο που παίζει αποκλειστικά τσόντες. Εντάξει, έχει κάποιο νόημα να πάει ένας μπακούρης μόνος του εκεί. Αλλά να κουβαλήσει ένας τύπος και την γκόμενά του μέσα στην αίθουσα ακούγεται too much… Δεν λέμε ότι μια γυναίκα δεν θα «ανάψει» βλέποντας μια ερωτική ταινία, αλλά το θέμα είναι ότι δίπλα της θα την «παίζουν» καμιά δεκαριά άλλοι, οπότε δεν είναι σίγουρο ότι θα το διασκεδάσει και τόσο, εκτός και αν είναι τύπος που ερεθίζεται με κάτι τέτοια. 


2. Επισκεψη σε παρτούζα

Στο δεύτερο tip συνιστάται στο ζευγάρι να πάει σε ένα σπίτι ή σε ένα club που οι επισκέπτες γουστάρουν το swinging για να παρακολουθήσει την όλη φάση. Και καλά, άντε να καταφέρεις να κάνεις το κονέ για να πας σε ένα τέτοιο μέρος, όταν θα πρέπει να μπεις και εσύ στο παιχνίδι, τι θα πεις; «Παιδιά, συγνώμη εγώ ήρθα εδώ ως παρατηρητής»; Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση οι άνθρωποι να δεχτούν κάτι τέτοιο αλλά πρέπει να πέσεις σε πολύ εντάξει τύπους ή να το ξέρουν από την αρχή ότι το ζευγάρι έχει πάει εκεί μόνο για να παρακολουθήσει την παρτούζα και ύστερα να πάει σπίτι του για να κάνει σεξ με την ησυχία του...

3. Τρίο

Η πιο ριψοκίνδυνη πράξη για να ζωντανέψεις τα πράγματα στο κρεβάτι σου είναι να φέρεις ένα τρίτο πρόσωπο. Σαν φαντασίωση πραγματικά δεν «παίζεται» αλλά αν θελήσεις να την πραγματοποιήσεις μπορεί να πέσεις σε αρκετές παγίδες.

Πρώτον τι σόι τριο θα κάνετε... Ο άντρας σπάνια γουστάρει την ιδέα να μοιραστεί τη γυναίκα του με κάποιον άλλον. Αν η γυναίκα του ζητήσει τέτοιου είδους τρίο τι θα κάνει τότε;;; Απο την άλλη οι γυναίκες υποτίθεται ότι είναι πιο ανοιχτές στην σκέψη του τρίο με δύο γυναίκες αλλά και πάλι εδώ μιλάμε για την σκέψη και όχι για την πράξη. Πραγματικά ένα ζευγάρι που θα αποφασίσει ότι μπορεί να κάνει τρίο πρέπει να είναι πολύ αγαπημένο και ουσιαστικά να μην υπάρχει στη σχέση ζήλια ή κόμπλεξ.

Ενα δεύτερο πρόβλημα είναι το ποιον θα καλέσει το ζευγάρι. Να βάλει αγγελία ή να ζητήσει τη συμμετοχή κάποιου φίλου ή φίλης. Αν το ζευγάρι καταφέρει και ξεπεράσει και αυτό το πρόβλημα τότε το μόνο θέμα είναι να πέσει στο κατάλληλο άτομο και όχι σε κανέναν ξενέρωτο.

4. Επίσκεψη στο sex shop

Αυτό το tip ευτυχώς είναι από τα πιο soft και δεν είναι τίποτα το σπουδαίο να το ακολουθήσει ένα ζευγάρι. Αρκεί και οι δυο τους να έχουν συμφωνήσει (σε γενικές γραμμές) από πριν για το τι θέλουν να αγοράσουν από το sex shop. Αυτό είναι χρήσιμο γιατί αν πάνε μέχρι το μαγαζί και ο καθένας δεν έχει ιδέα για το τι θέλει να πάρει θα ταλαιπωρήσουν τον καημένο τον πωλητή. Απο την άλλη μπορεί σε έναν από τους δύο να του τη δώσει να αγοράσει το μαστίγιο με τις εφτά ουρές... Τι θα γίνει στην περίπτωση που ο άλλος δεν «ανάβει» με την ιδέα να τον βαράνε στο σεξ. Το πιθανότερο είναι πως το ζευγάρι θα μαλώσει μπροστά στον καημένο τον πωλήτη.

5. Δοκιμάζοντας τα φετίχ

Τα φετίχ και ο σαδομαζοχισμός είναι αρκετά ιδιαίτερες καταστάσεις. Αν το ζευγάρι δεν έχει ιδέα από τέτοια πράγματα τότε θα πρέπει να το πάει πολύ με το μαλακό. Σε αυτήν την περίπτωση υπάρχει μόνο ένα κίνδυνος: αν ξαφνικά (όταν το ζευγάρι δοκιμάσει κάτι) ο ένας από τους δύο καταλάβει ότι αυτό είναι το φετίχ της ζωής του και από τον πολύ ενθουσιασμό ξεφύγει εντελώς.

Για παράδειγμα: μπορεί ένα ζευγάρι να δοκιμάσει για πρώτη φορά το foot fetish και ο άντρας να ξετρελαθεί, πριν όμως αφιερώσει καμια ωρά στο να ασχολείται με τα δάχτυλα των ποδιών της γκόμενάς του, θα πρέπει να τη ρωτήσει αν και αυτή το διασκεδάζει το ίδιο με εκείνον...

6. Τηλεφωνικό σεξ με τρεις

Το τηλεφωνικό σεξ είναι κάτι που αρκετά ζευγάρια το έχουν δοκιμάσει μεταξύ τους. Επίσης αρκετοί άνθρωποι το έχουν κάνει και με επαγγελματιά στις «καυτές γραμμές». Η ιδέα να πάρει το ζευγάρι μια γυναίκα ή έναν άντρα σε τέτοια γραμμή είναι αρκετά πρωτότυπη. Οι sexperts προτείνουν ένας από τους δύο να κάνει το παιχνίδι με τον επαγγελματία και ο άλλος να ακούει από την ανοιχτή γραμμή και να "φτιάχνεται".

Κανένα πρόβλημα ως εδώ αρκεί οι άνθρωποι να έχουν να πληρώσουν το φουσκωμένο λογαριασμό και να μην τους πιάσουν τα γέλια... Αλλωστε αλλιώς είναι να μιλάς με την «σέξι Αμαζόνα» μόνος σου και αλλιώς είναι να έχεις και τη γκόμενά σου δίπλα σου.

7. Παίξτε το στην τύχη...

Ενα από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια που κυκλοφορούν σε sex shops αλλά μπορείτε να το φτιάξετε και μόνοι σας είναι αυτό με τα καρτελάκια των επιθυμιών. Στην αυτοσχέδια εκδοχή ο καθένας κάθεται και γράφει σε χαρτάκια τι θέλει να του κάνουν ή να κάνει στο σεξ:«Μασάζ», «Στοματικό», «Blind Folder» κλπ. Το θεματάκι με αυτό το παιχνίδι είναι ότι με τις κλασικές καταστάσεις θα τη βγάλετε καθαρή. Αν όμως ο ένας γράψει στο χαρτάκι κάτι που άλλος θεωρεί αρκετά extreme; Τότε θα ακουστεί η κλασική ατάκα: "Μια φορά σου ζητήσα κι εγώ να κάνουμε κάτι..." 

Χρυσός κανόνας (για τα παραπάνω):

Κάθε φορά που οι sexperts δίνουν συμβουλές (ευτυχώς) δεν ξεχνούν να προσθέσουν πως στο κρεβάτι (ή στο τραπέζι... όπου το κάνετε τελοσπάντων) δεν μπορείς να επιβάλεις τίποτα στο σύντροφό σου. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να πει στον άλλον τι γουστάρει στο σεξ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο άλλος είναι υποχρεωμένος να δεχτεί το κάθε τι. Απλά την ρωτάς ή τον ρωτάς και αν βρεις θετική ανταπόκριση μπορείς να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό ή κάτι πιο extreme.

Το Καλύτερο Σεξ γίνεται στην Κουζίνα
Τι λάθος κάνουν οι Αντρες στο Σεξ
Handjobs: Tips για να του τον παίζεις
Σόλο-Σεξ με το Πιστολάκι για τα Μαλλιά!
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: