Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Θέλουν οι Ανδρες μια... SLUT στο Κρεβάτι τους;Πόσο αλήθεια ικανοποιεί τους άνδρες, το κορίτσι τους να γίνεται… βρώμικη στο κρεβάτι και αν πραγματικά τους ικανοποιεί, πως μπορούν να το καταφέρουν;

Η Νεοζηλανδή Michelle Rocard, η οποία γράφει άρθρα σχετικά με το σεξ στο getfrank, λέει ότι οι περισσότερες γυναίκες με τις οποίες έχει μιλήσει, θέλουν να ικανοποιούν τον σύντροφό τους στο κρεβάτι, αλλά πολλές αισθάνονται άβολα να ξεφύγουν από τα όρια. Είναι δύσκολο για μια γυναίκα η οποία είναι μαζεμένη να μεταμορφωθεί σε τσούλα στο κρεβάτι…

Όπως λέει, το «κλειδί» για να γίνει αυτή η μεταμόρφωση πραγματικότητα, είναι η επικοινωνία. Για να χαλαρώσει θα πρέπει να της πεις πόσο σε ερεθίζει το να μιλάτε βρώμικα, ή να κάνετε kinky πράγματα.

Η συμβουλή της είναι ότι αυτά τα πράγματα γίνονται σιγά – σιγά και δεν χωράνε βιασύνες. Οι περισσότερες γυναίκες δυσκολεύονται πολύ να χρησιμοποιήσουν πρόστυχες λέξεις στο κρεβάτι, καθώς έχουν μάθει ότι το σεξ είναι μία τρυφερή στιγμή.

 

Υπάρχουν όμως γυναίκες οι οποίες το βλέπουν ως απελευθέρωση, αλλάζουν τη συμπεριφορά τους πιο εύκολα και μερικές φορές πηγαίνουν πιο μακριά.

Η επικοινωνία είναι πραγματικά το ένα και μοναδικό «κλειδί» για να πάρεις αυτό που θέλεις και μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο, καθώς έχει αποδειχτεί ότι οι άνδρες δυσκολεύονται περισσότερο από τις γυναίκες στο να μιλήσουν.

Πρέπει σαν ένα πρώτο βήμα να μοιραστείς μαζί της κάποιες φαντασιώσεις σου, αλλά να της πεις ότι καταλαβαίνεις πως κάποιες από αυτές θα μείνουν μόνο στη φαντασίωσή σου…

Επειδή η Michelle Rocard δυσκολεύτηκε να βγάλει άκρη συζητώντας το θέμα με τις γνωστές της, αποφάσισε να ανοίξει ένα θέμα στο message board ενός dating site. Το ερώτημα ήταν:

«Θέλουν πραγματικά οι ‘άνδρες μία τσούλα στο κρεβάτι τους;».

Ενας άνδρας απάντησε:

«Αν σκουπίσω το πουλί μου στις κουρτίνες, είναι σίγουρο ότι θα αρχίσει να μου μιλάει πολύ βρώμικα…».

Ενας άλλος έγραψε:

«Αυτό που θέλουμε είναι κάποια χωρίς αναστολές. Κάποια που δεν κάνει πράγματα, όπως, για παράδειγμα, να μιλάει βρώμικα, επειδή πρέπει, αλλά επειδή το θέλει. Θέλουμε κάποια εφευρετική, δημιουργική και περιπετειώδη. Κάποια με πάθος που να απολαμβάνει τη στιγμή».Κατόπιν μοιράστηκε με κάποιες γυναίκες τις απαντήσεις και συζητησε πως θα μπορούσε ο άνδρας να τις πείσει να γίνουν λίγο πιο… άτακτες στο κρεβάτι.

Και να τι προτείνει στους άντρες:

Στείλε της ένα πρόστυχο μήνυμα από τη δουλειά στο κινητό: «Όταν γυρίσω θέλω να με περιμένεις φορώντας μόνο την κιλότα σου».

Είναι καλύτερα να ξεκινήσεις απλά, παρά να είσαι επιθετικός και να χτίζεις σιγά – σιγά την όλη κατάσταση.

Δεν είναι κακό να περιμένεις να σου δώσει το σύνθημα για να ξεκινήσεις να τις λες τι θέλεις να κάνει…

Η Michelle λέει επίσης: Μια φίλη μου μου έλεγε ότι κάποτε έβγαινε με έναν άνδρα ο οποίος ήξερε πώς να βγάλει από μέσα της την «άτακτη» πλευρά της. Ένα βράδυ ετοίμαζε το φαγητό στον πάγκο της κουζίνας και εκείνος πλησίασε από πίσω και της ψιθύρισε στο αυτί: «Τρελαίνομαι όταν γίνεσαι λίγο πρόστυχη. Θέλω να μου λες τι θέλεις να σου κάνω και πως αλλά δεν θέλω να μου τα πεις σαν ένα καλό κορίτσι».

Μετά πήγε στο σαλόνι. Εκείνο το βράδυ έκαναν εκπληκτικό σεξ και του είπε φυσικά τι ήθελε να της κάνει.

Τη χάσαμε τη Γειτόνισσα Πατριώτη!
Οι Γυναίκες θέλουν Περισσότερο Σεξ
Θα έκανες Σεξ με ένα Sex Robot;
Το BDSM είναι το Δημοφιλέστερο Φετίχ
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: