Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Είσαι Γρήγορο Πιστόλι στο Σεξ;Τελικά είναι πρόβλημα η πρόωρη εκσπερμάτωση και αν ναι τι μπορεί να γίνει ώστε να μάθει ο άνδρας να κρατιέται;

Σύμφωνα με τους ερευνητές, οι οποίοι θεωρούν ότι ένα 10% των ανδρών εκσπερματώνει πρόωρα, αν η επαφή διαρκεί λιγότερο από δύο λεπτά από τη στιγμή που ξεκινά η διείσδυση, κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι αρκετό για τη γυναίκα.

Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που η πρόωρη εκσπερμάτωση δεν αποτελεί πρόβλημα για το ζευγάρι. Οπως αν έρχεται και εκείνη γρήγορα σε οργασμό, ή όταν έχει έρθει σε οργασμό με τα προκαταρκτικά.

Πάντως, αν η πρόωρη εκσπερμάτωση, δεν σας επιτρέπει να απολαύσετε το σεξ, αφήστε στην άκρη τους εγωισμούς και τις ντροπές και ξεκινήστε να κάνετε εκείνα το βήματα (ακολουθώντας τις οδηγίες της σεξολόγου Dr. Pam Spurr) που θα σας βοηθήσουν να ελέγχετε το πότε θα τελειώσετε.

Η λίστα της αντοχής:
* Εάν υπάρχουν οποιεσδήποτε ενδείξεις ότι πρόκειται για παθολογικό πρόβλημα, κάντε ένα check-up. Αλλιώς το πρώτο βήμα είναι να αναγνωρίσετε ότι υπάρχει πρόβλημα. Και αυτό δεν μπορεί βέβαια να γίνει μέσα σε μια νύχτα.

* Η γυναίκα θα πρέπει να προσεγγίσει το θέμα με στοργικό τρόπο και να μην τραυματίσει την αυτοπεποίθησή του. Μπορεί να ξεκινήσει την κουβέντα ρωτώντας τον πώς αισθάνεται γι αυτό και να τον καθησυχάσει ότι ανεξάρτητα από αυτό, δεν θα πάψει να τον αγαπά και να τον θέλει.

* Ποτέ η αντίδρασή της δεν πρέπει να φαίνεται ότι του κάνει κριτική επειδή τελειώνει γρήγορα. Πρέπει να βρει το σωστό timing, όταν θα τον κρατάει αγκαλιά για παράδειγμα και να του πει πως θέλει να βρουν τρόπους, «για να κυλήσουν τα πράγματα πιο αργά».

* Απλές αλλαγές μπορούν να βοηθήσουν. Οπως η επιλογή μιας στάσης που δεν τον βολεύει αρκετά και δεν τον διευκολύνει να τελειώσει. Επίσης η συνεχής αλλαγή στάσεων κατά τη διάρκεια του σεξ μπορεί να επιβραδύνει την εκσπερμάτωσή του.

* Καμιά φορά, το να τελειώσει πριν ακόμα ξεκινήσει η διείσδυση μπορεί να βοηθήσει. Επειδή μια «δεύτερη φορά» κρατάει συνήθως περισσότερο.

Το κλειδί για τον έλεγχο
* Η βασική συμβουλή είναι να ανακτήσει ο άνδρας την ικανότητα να ελέγχει τους μυς του. Πρέπει με ασκήσεις να μάθει να ελέγχει και να τονώσει τους μυς που βρίσκονται στην πυελική χώρα. Και ο άνδρας και η γυναίκα πρέπει να έχουν δυνατούς πυελικούς μυς.

* Για να ενισχύσει ο άνδρας τους μυς του, μπορεί να κάνει αυτό που κάνει όταν θέλει να σταματήσει την ούρηση. Μπορεί να τους πάλλει για 2 έως 3 δευτερόλεπτα, για 10 φορές. Οταν αυτό γίνεται δύο φορές την ημέρα, θα έχει αποτέλεσμα. Και είναι εύκολο να γίνει, καθώς μπορεί να το κάνει βλέποντας σήριαλ, ή ακόμη και στο λεωφορείο, ή στο γραφείο, καθώς δεν χρειάζεται να είναι γυμνός.

* Μόλις οι μυς δυναμώσουν θα πρέπει να εξασκηθεί με τον αυνανισμό (μόνος του ή με τη συντροφιά της γυναίκας), να ελέγχει τους μυς του και να κρατιέται ακριβώς όταν φτάσει στο σημείο που δεν θα πηγαίνει άλλο! Δηλαδή μόλις αισθάνεται ότι φτάνει σε οργασμό. Με λίγη πίεση θα δει ότι επιβραδύνεται η κορύφωσή του.

* Σύντομα θα είναι σε θέση να κάνει τις συσπάσεις αυτές και να ελέγχει τους μυς κατά τη διάρκεια της διείσδυσης.

* Ετσι κι αλλιώς, λίγη πίεση σε αυτούς τους μυς κατά τη διάρκεια του σεξ είναι πολύ ερεθιστικό. Και οι γυναίκες όταν μπορούν να πάλλουν αυτούς τους μυς, βιώνουν ισχυρότερους οργασμούς.

* Οσο χρονικό διάστημα ο άνδρας θα... εκπαιδεύεται, θα πρέπει να μάθει να φέρνει σε οργασμό τη γυναίκα, πριν ξεκινήσει η διείσδυση. Με τη γλώσσα του, το χέρι του ή και με τη βοήθεια ενός δονητή.

* Μερικοί άνδρες, όταν μαθαίνουν να αποκτούν τον έλεγχο των μυών τους, χρησιμοποιούν ένα παχύ, ή δύο προφυλακτικά μαζί, για να ελαχιστοποιηθούν οι αισθήσεις που νιώθουν.ΤΟΡ ΤΙΡ: Οι άνδρες θα πρέπει να ψάξουν στην εφηβική τους ηλικία για να εξακριβώσουν τα αίτια. Συχνά στην εφηβεία αυνανίζονταν γρήγορα, ούτως ώστε να μην τους πιάσουν στα πράσα. Στο τέλος έγινε βίωμα. Αλλά τα βιώματα μπορούμε να τα ξεπεράσουμε!

HΟΤ JΟΒ: Η γυναίκα θα πρέπει να κρατάει την προσοχή του άνδρα στο πως θα την ευχαριστήσει, δίνοντάς του πικάντικες οδηγίες. Οι περισσότεροι άνδρες τρελαίνονται γι αυτό και όσο περισσότερες λεπτομέρειες του δώσει τόσο πιο πολύ θα την κάνει να ευχαριστηθεί.

Μπορεί να πάρει το χέρι του και να το περάσει σε όλο το κορμί της για να του δείξει πως θέλει να την χαϊδεύει. Μπορεί με τη γλώσα της να πιέσει το δάχτυλό του για να του δείξει την πίεση που θα ήθελε να της ασκεί στις ερωτογενείς ζώνες της.
Μπορεί  να του τραβήξει λίγο τα μαλλιά, να του «πειράζει» την πλάτη, το στήθος του, κ.λπ., όχι όμως το πέος ή τους όρχεις του.

Η ΕΞΙΣΩΣΗ: Περισσότερη ενασχόληση του άνδρα με τη γυναίκα + λιγότερη ενασχόληση της γυναίκας με τον άνδρα = Αντοχή

Next Door Girl με... Πτυχίο στην Ισπανική
«Δεν με νοιάζει να παίρνεις Μάτι τα Βυζιά μου»
Στην... Πισινούλα με τη Moxi
Σεξ: Τι λένε τα Tarot για Κάθε Ζώδιο
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: