Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

«Help! Η Γκόμενά μου είναι πολύ άγρια στο Σεξ... »

Τι θα έκανες αν τα εφτιαχνες με μία γυναίκα και καταλάβαινες από την πρώτη στιγμή ότι στο σεξ δεν έχει όρια και θέλει να ζήσει μαζί σου όλες τις φαντασιώσεις της;

Μπορεί να θεωρούσες τον εαυτό σου αρκετά τυχερό άνθρωπο αλλά υπάρχουν και άντρες που δεν το βλέπουν ακριβώς έτσι, όπως ο παρακάτω...

«Η καινούργια κοπέλα μου είναι το απόλυτο sex-maniac. Καταλαβαίνω ότι οι περισσότεροι άντρες θα πέταγαν από τη χαρά τους, αλλά νομίζω ότι για μένα είναι too much.

Στην πραγματικότητα δεν ξέρω τι μου βρίσκει, γιατί δεν θεωρώ ότι είμαι ο τύπος της. Μάλιστα οταν της ζήτησα να βγούμε δεν περίμενα ότι θα μου έλεγε ναι.

Και όταν δέχτηκε, νόμιζα ότι θα ήταν το ραντεβού μιας βραδυάς, αλλά μου είπε ξεκάθαρα ότι της αρέσω.

Και πραγματικά το βρίσκω περίεργο, καθώς εκείνη είναι πανέμορφη, ενώ εγώ ένας απλός συνηθισμένος τύπος. Εκείνο όμως που μου φαίνεται απίστευτο είναι ότι μαζί μου στο κρεβάτι είναι σαν ένα άγριο ζώο!

Στο πρώτο μας ραντεβού την πήγα έως το σπίτι της και μου είπε να περάσω μέσα. Θα ήμουν ευχαριστημένος με μια αγκαλιά και ένα φιλί στην πόρτα, αλλά εκείνη με τράβηξε μέσα!

Με πέταξε πάνω στον καναπέ και γδύθηκε μπροστά μου. Μετά μου έβγαλε τα ρούχα και πήγε στην κουζίνα.

Γύρισε κρατώντας μπολ με κρέμα και σοκολάτα και με έβαλε να της αλλείψω το κορμί και μετά να της το γλείψω. Υστερα μου έκανε το ίδιο και πριν το καταλάβω κάναμε άγριο σεξ στο πάτωμα.

Ποτέ δεν μου είχε συμβεί κάτι παρόμοιο και ούτε πιστεύω ότι πρόκειται να το ξαναζήσω με άλλη.

Από τότε έχουμε βρεθεί άλλες 15 φορές και κάθε νύχτα ξεπερνάει όλο και πιο πολύ τα όρια στο σεξ.

Εχουμε δοκιμάσει όποια στάση μπορεί να διανοηθεί κανείς, έχουμε χρησιμοποιήσει τρόφιμα και sex toys, έχουμε κάνει σεξ στο ντουζ, στο τραπέζι της κουζίνας και έξω στον κήπο.

Το τελευταίο που μου πρότεινε είναι να καλέσει έναν φίλο της για να κάνουμε τρίο.

Για μένα αυτό το βήμα είναι πολύ μεγάλο. Αλλά δεν θέλω να σκεφτεί ότι είμαι... κότα (που στην πραγματικότητα δηλαδή είμαι)! Τι πρέπει να κάνω;»

Η AΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ: «Το κορίτσι ψάχνει την περιπέτεια και κάθε φορά θα προχωράει ένα βήμα παραπέρα. Μέχρι τώρα έχεις ικανοποιήσει όλα της τα θέλω.

Αλλά τώρα θέλει να καλέσει έναν άλλον άνδρα στο κρεβάτι σας. Και πλέον ήρθε η ώρα να γίνεις πραγματικός άνδρας και να πεις τι θέλεις. Είναι ξεκάθαρο ότι μαζί σου περνάει υπέροχα στο σεξ.

Εάν της πεις όχι, νομίζω ότι θα απογοητευτεί, αλλά πιστεύω ότι θα σεβαστεί την απόφασή σου. Αλλωστε, αν αποφασίσει ότι δεν θέλει να συνεχίσει άλλο μαζί σου θα ξέρεις και συ για ποιόν ακριβώς λόγο σε ήθελε.

Ολοι έχουμε τα όριά μας και απ’ ότι φαίνεται βρήκες και συ τα δικά σου.

Μην πιέσεις τον εαυτό σου να κάνεις το οτιδήποτε με το οποίο δεν θα νοιώσεις άνετα.

Και αν σου δώσει τα παπούτσια στο χέρι θα έχεις να θυμάσαι τις ωραίες στιγμές που περάσατε μαζί».


Πηγή: Daily Star
Ειδικός στα θέματα σεξ: Jane OGorman

Ολόγυμνα και Σέξι τα Κορίτσια της Φρουράς
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: