
Εγινε η ανατροπή! Οι γυναίκες θέλουμε πιο πολύ σεξ από τους άντρες, έχουμε περισσότερο αυξημένη λίμπιντο και όταν δεν ικανοποιούμαστε σεξουαλικά σε μία σχέση, ή ρίχνουμε κέρατο, ή παίρνουμε το δισάκι μας στον ώμο και τραβάμε γι άλλες αγκαλιές.
Αυτό δείχνει η έρευνα του IllicitEncounters, το site στο οποίο κάνουν σχέσεις οι παντρεμένοι, η οποία έγινε ανάμεσα σε 2.000 μέλη του, άντρες και γυναίκες και το αποτέλεσμα ήταν ότι το 43% των γυναικών είχαν μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία από τον άντρα με τον οποίο έκαναν σεξ. Σε αντίθεση, το 42% των αντρών δήλωσαν ότι θέλουν περισσότερο σεξ από τη σύζυγό τους ή τη φίλη τους.
SCROLL DOWN ΓΙΑ 2 GIFS

Τα τρία τέταρτα των ζευγαριών (72%) βρίσκονται σε σχέση στην οποία δεν εναρμονίζεται η σεξουαλική τους διάθεση και επιθυμία.
Και από αυτά, τα δύο τρίτα (62%) δήλωσαν ότι ο συγκεκριμένος λόγος τους οδήγησε στον χωρισμό.
Οι μισές γυναίκες που επέλεξαν την απιστία (54%) και παρόμοιος αριθμός αντρών (56%) δήλωσαν ότι έπεσαν σε ξένη αγκαλιά, επειδή ήθελαν περισσότερο σεξ από τον σύντροφό τους. Τα τρία τέταρτα των γυναικών με υψηλότερη σεξουαλική επιθυμία (74%), συζήτησαν το θέμα με τον σύντροφό τους και προσπάθησαν να λύσουν το ζήτημα.
Αλλά μόνο το 57% των αντρών που ήθελαν περισσότερο σεξ, έκαναν το ίδιο, καθώς κατέφυγαν στην απιστία.
