
Καλό μήνα. Και για να πάει καλά ο μήνας, σήμερα κάνουμε σόλο – σεξ, καθώς, ο Μάιος μας μπήκε φίλες μου, ο μήνας που είναι αφιερωμένος στην αυτοϊκανοποίηση. Δεν θα τον προϋπαντίσουμε κορίτσια στην εξοχή, αλλά στο κρεβάτι μας, με το δαχτυλάκι μας, ή παρέα με τον δονητή μας.
Δεν θέλω να ακούω για ταμπού και τέτοιες αηδίες, καθώς είναι αποδεδειγμένο ότι το σόλο – σεξ κάνει καλό στην υγεία μας, ενώ γνωρίζουμε το κορμί μας, ώστε να απολαμβάνουμε το σεξ.
Και, ναι, όταν θέλουμε να χαρίσουμε έναν οργασμό στον εαυτό μας, δεν ντρεπόμαστε να το πούμε και πορνό βλέπουμε και φαντασιώσεις έχουμε και δονητές χρησιμοποιούμε και σενάρια φτιάχνουμε. Τα πάντα όλα, όσα θα μας δώσουν τον πιο έντονο οργασμό. Και όλο τον Μάιο, ας δώσουμε στον εαυτό μας τους περισσότερους οργασμούς, για να το γιορτάσουμε.
SCROLL DOWN ΓΙΑ 12 GIFS





