Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Squirting: Ο Υγρος ΟργασμοςΠως είναι όταν έχουμε υγρούς οργασμούς; Ντρεπόμαστε; Το απολαμβάνουμε; Είναι οι πιο έντονοι οργασμοί που έχουμε ποτέ;  Οσο για σας αγόρια μου, ξέρω ότι τρελαίνεστε, θέλετε να σας χύνουμε την κάθε φορά που το κάνουμε. Χάνετε τα μυαλά σας όταν βλέπετε τα υγρά μας να ξεχύνονται από μέσα μας και να γίνονται όλα μούσκεμα.

Ομως πρέπει να δουλέψετε πάνω σε αυτό. Αν θέλετε να σας χύνουμε πρέπει να βρείτε τη σωστή τεχνική. Αυτή που δουλεύει σε κάθε γυναίκα. Ας δούμε τι προτείνουν άντρες και γυναίκες σε μια συζήτηση στο Reddit, όπου εξομολογούνται πως νοιώθουν γυναίκες και άντρες με τους υγρούς οργασμούς και πως μπορούμε να τους πετύχουμε.

SCROLL DOWN ΓΙΑ 12 GIFS
belle_beast: «Μου συνέβη με τον άντρα μου πριν από δύο βράδια. Μόλις έχυσα, πανηγύριζε και μου είπε: Είμαι ο πρωταθλητής. Για μένα; Αισθανόμουνα υπέροχα καθώς ερχόταν ο οργασμός, σούπερ υγρή, αλλά όταν έχυσα έπαθα σοκ και ντράπηκα. Ασε που μετά έπρεπε να αλλάξω σεντόνια και να καθαρίσω το στρώμα».

OnceAHoe: «Χύνω μονομιάς σαν να βγαίνει από μέσα μου μια μεγάλη ποσότητα νερού. Ποτέ δεν βγαίνουν τα υγρά μου σαν να ψεκάζω. Ντρέπομαι».
 
camelliajaponica17: «Είναι θαυμάσιο. Πολύ έντονος οργασμός. Είναι διαφορετικός από τον κλειτοριδικό, αλλά αν συμβούν ταυτόχρονα, είναι τέλειο. Εάν το σεξ είναι καλό, χύνω πολύ γρήγορα. Κάθε φορά που κάνω σεξ χύνω πολλές φορές. Μερικές φορές δεν χύνω, αλλά και πάλι ευχαριστιέμαι το σεξ»
MessfullStressfull: «Φτάνοντας σιγά – σιγά σε οργασμό, κάποια στιγμή νοιώθω ότι ξεχειλίζω και συμβαίνει. Είναι πολύ πιο έντονος οργασμός από τον κλειτοριδικό».

throwaway: «Νόμιζα ότι είχα χύσει μερικές φορές με προηγούμενους γκόμενους, γιατί τελειώνοντας είχα πολλά υγρά, αλλά έκανα λάθος. Αυτό που μου συνέβη ήταν το κάτι άλλο. Ετριβα την κλειτορίδα μου με τον δονητή μου και σιγά – σιγά ένοιωθα να καίγονται τα δάχτυλα των ποδιών μου. Δεν σταμάτησα και συνέβη. Δεν φανταζόμουν ότι θα ήταν τόσο περίεργο και καταπληκτικό ταυτόχρονα. Αναρωτιέμαι πως μπορώ να χύσω όταν θα το κάνουμε με τον φίλο μου».
Lost_Persephone: «Εγώ χύνω μόνο όταν κάνω σεξ με κάποιον».

alittlebirdy1: «Ο μόνος τρόπος για να χύσει η γυναίκα μου είναι να είναι ξαπλωμένη ανάσκελα, εγώ γονατιστός μπροστά της, για να βρω τη σωστή γωνία να αγγίζω το G-spot της. Τη βοηθάει, όμως, να χύσει και ο Magic Wand, όταν τον ακουμπάει στην κλειτορίδα της, ενώ εγώ την πηδάω».
paperandfireworks: «Χύνω την κάθε φορά που το κάνω και υπάρχει μεγάλη διαφορά στο πως νοιώθω και στην ποσότητα των υγρών που βγάζω. Μερικές φορές μουσκεύω ένα ολόκληρο μπουρνούζι, άλλες πετάγονται τα υγρά μου ένα μέτρο μακριά, ενώ άλλες φορές βγαίνουν μερικές σταγόνες».

mademethemayor: «Εγώ χύνω όταν ο φίλος μου χτυπάει σταθερά και άγρια το G-spot μου. ΄Η όταν κάνει το ίδιο με τον δονητή»
kcottss76: «Αρχισα να χύνω μετά τα 39 μου. Και κατάλαβα ότι οι άντρες τρελαίνονται. Εχω έναν Rabbit δονητή που με κάνει να χύνω. Η πρώτη φορά που έχυσα, ήταν όταν ένας άντρας μου έγλειφε την κλειτορίδα και με πήδαγε άγρια με τα δάχτυλά του. Επίσης, αν κάποιος με γλείψει και μετά με πάρει στα τέσσερα, χύνω πάντα».
 
marrymeodell: «Ντρέπομαι, αλλά όλοι οι άντρες που έκανα σεξ μαζί τους, μου έλεγαν πόσο πολύ φτιαχνόντουσαν, βλέποντάς με να χύνω».
interwebbed: «Κάναμε cyber sex με τη φίλη μου και έτσι όπως έπαιζε με τον δονητή της, έχυσε και μούσκεψε το κρεβάτι. Δεν έχουμε καταφέρει να το κάνουμε όταν είμαστε μαζί».

Viciunia22: «Πετυχαίνει 100% με τον γκόμενό μου. Ξεκινάμε με εμένα από πάνω για κανά 10λεπτο, μετά με ρίχνει ανάσκελα στο κρεβάτι, χώνει τον πούτσο του στο στόμα μου και με πηδάει δυνατά με τα δάχτυλά του, μέχρι να χύσω τόσο έντονα, που τα υγρά μου, πετάγονται στο πρόσωπό μου».
AnUnexpectedUnicorn: «Χύνω πάντα. Στο ιεραποστολικό. Μερικές φορές είναι τέλειο. Ο δικός μου τρελαίνεται και πάντα θέλει να χαϊδεύει τα αρχίδια του, όταν του τα μουσκεύω».

Diggs4eva: «Μόνο δύο λέξεις. Εκπληκτικά γλειφομούνια».

MrArchibaldMeatpants: «Οταν χύνει η γυναίκα είναι η μεγαλύτερη καύλα. Θέλω να με χύνει 24 ώρες το 24ωρο. Δεν έχω πρόβλημα. Είναι καύλα».
Forestnymph0: «Omg! Εχυσα πολύ πρόσφατα, είμαι 24 χρονών και ήταν καταπληκτικό. Ο καλύτερος οργασμός που είχα ποτέ».
 
muffin2019: «Ανακάλυψα ότι μπορώ να χύσω. Μπροστά σε ένα ανοιχτό παράθυρο με αυτοκίνητα και περαστικούς να περνούν και τα υγρά μου να μουσκεύουν το χαλί. Ανακάλυψα ότι είμαι επιδειξιομανής και ότι μόνο έτσι μπορώ να χύσω. Δεν το έχω πει στον γκόμενό μου».
justlookin4u662: «Εβγαινα με μια γκόμενα που ήθελε να τρίβω την κλειτορίδα της με τον πούτσο μου. Εννιά στις δέκα φορές έχυνε. Οταν τον έβαζα μέσα της, δεν έχυνε ποτέ».

cpllkkn4gf: «Την τελευταία φορά με έκανε να χύσω έξι φορές και να έχω διπλάσιους οργασμούς. Χρησιμοποιεί sex toys, τη γλώσσα του, τα δάχτυλά του και τον πούτσο του, που είναι στο σωστό μέγεθος και χτυπάει το G-Spot μου κάθε φορά».


Big Boobs: Επειδή είναι Παρασκευή!
Σόλο-Σεξ με το Πιστολάκι για τα Μαλλιά!
Η Φαντασίωση με έναν Ωραίο Κώλο
Korina, η Γόησσα
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: